Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Venezia Lines

416 anmeldelser

Venezia Lines

416 anmeldelser
Få den fullstendige opplevelsen, og bestill en tur
Anbefalt
Våre mest populære turer og aktiviteter
Nærliggende opplevelser
Andre opplevelser i Porec
Dagstur fra Poreč til Venezia med hurtigbåt
USD 89,71 per voksen
Populært: Bestilt av 183 reisende!
Full visning
Beliggenhet
Kontakt
Zagrebacka 7, Porec 52440 Kroatia
Bli kjent med området
Selvstyrt Porec Loop Road Cykeltur
Byturer

Selvstyrt Porec Loop Road Cykeltur

google
Denne delen av stien går fra innlandet til kysten. Det følger veien til Višnjan hvor du vil passere av et observatorium. Det er en av de 5 mest berømte observatoriene i verden. Veien fortsetter til byen Višnjan som ligger på 246m høyde og derfra kan du få utsikt over vestkysten av Istrien og kystbyen Poreč. I Višnjan er det mulig å besøke mange vinkjeller med vin fra Poreč-området, spesielt malvasia. Turen fortsetter å Tar, en liten by på bakken over havet og til Nova Vas landsbyen ved den berømte grotten (som du kan besøke). Etter å ha passert noen flere landsbyer, når stien Poreč.
USD 45,45 per voksen
416anmeldelser52spørsmål og svar
Vurdering fra reisende
  • 187
  • 100
  • 55
  • 30
  • 44
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Mer
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
KJN skrev en anmeldelse jul. 2019
17 bidrag1 nyttig-stemme
Allerede ved ankomst Venezia var ferja sterkt forsinket. Vi valgte dessverre å bestille hele pakken med transport til/fra Markusplassen, lunch og båttur på kanalene til 85 Euro pr. person (i tillegg til selve ferjeturen på ca. NOK 750/person). Vi fikk 45 min. å spise en svært
Finn ut mer
Dato for opplevelse: juli 2019
Nyttig
Del eksternt
Svar fra lukea745, Manager på Venezia Lines
Besvart 31. jul. 2019
Thank you for your review. I'm not sure when you travelled but we did not experience heavy delays lately. I agree if the delay is in the region of 15 to 20 minutes but not a heavy delay. Unfortunately, these delays are occurring due to traffic limitations in Port of Venice due to the recent accidents with Cruisliners and they are forcing us to reduce speed before the entrance to Venice and whilst in the canal so this is giving us approx 15 to 20 minutes delay. Nevertheless, we apologise for these delays and we hope you enjoyed your day in Venice
Finn ut mer
Helene B. F skrev en anmeldelse jul. 2019
Oslo, Norge4 bidrag1 nyttig-stemme
Min sønn på 20 og jeg dro på tur til Venezia. Mye kø i havna i Porec for å få boardingkort. Ombord på fergen ble vi positivt overrasket av svært dyktige guider. Vi tok også tur med gondol, artig. Turen står igjen som noe vi begge gjør igjen. Det er dyrt, men verdt det.
Finn ut mer
Nyttig
Del eksternt
Svar fra lukea745, Manager på Venezia Lines
Besvart 13. jul. 2019
Thank you for your positive review. We are glad to hear that you found our service to your satisfaction and look forward to welcome you on board the the near future.
Finn ut mer
WiggoS skrev en anmeldelse aug. 2018
Norge3 bidrag1 nyttig-stemme
Dårlig kø håndtering. Dårlig koordinering med pass og sikkerhetssjekk i Venezia. Turen ble ikke noe bedre når aircondition stoppet i løpet av turen. Ingen info før etter en halv time. Ingen kompensering som vann eller lignende når dette inntraff. Dyrt!
Finn ut mer
Dato for opplevelse: august 2018
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Luke A, Manager på Venezia Lines
Besvart 10. aug. 2018
Thank you for your review. Unfortunately yet again I had to response to negative reviews which concern the immigration controls and not Venezia Lines. Unfortunately this is something we cannot control, passengers travelling between a Non schengen country and a Schengen country are submit to immigration control at the border. Regarding the AC, the ac dd not stop functioned but reduced it's power because the water cooling intake got blocked from the debris in the sea. Unfortunately this happens at times. This occurred in the last 45 minutes of the trip of a 3.5 trip duration. An announcement was made over the PA of the ship that the AC is not working well due to blockage in the water intake and in order to get it functioning again would require to stop the vessel during navigation an unclog it and this would last approx 30 minutes. Since there was only 45 minutes left to arrive in port of Pula it made no sense to top the vessel for 30 minutes and cause such a delay so the decision was to proceed. I understand that unfortunately the situation is not ideal and i apologise for the inconvenience.
Finn ut mer
Hildegunn B skrev en anmeldelse jul. 2018
Oslo, Norge16 bidrag4 nyttig-stemmer
Vi ferierte i Pula og tenkte at en dag i Venezia ville være en fin avveksling.... Venezia er en fin by....men..... Oppmøte ved kaia kl 06.30, båten dro 07.30. Over tre timer på båt. Da vi kom til Venezia lå vi lenge til kai før vi fikk gå av båten (30-40 minutter?). Så var det
Finn ut mer
Dato for opplevelse: juli 2018
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Luke A, Manager på Venezia Lines
Besvart 1. aug. 2018
Thank you for your review. As you are aware you booked a Day trip to Venice and of course this has to be considered as such. As you indicated in your email it took you just over 3 hours to get to the Venice by boat and 3 hours to get back, this is exactly as per the scheduled time indicated on your ticket which means you departed at 07:30 and arrived in Venice at approx 10:45 and in the Venice departed at 17:15 and arrived back in Pula at approx 20:30. It is common practice that you arrive beforehand in order to perform check in so your comment stating that you were in Pula port at 06:30 should be considered as normal and common common practice. Likewise can be said for the passport control, Please note Croatia is a NON schengen country so passport control is a must and not something which we choose or impose but the governments and the EU impose this. In every airport in the world, when you travel from one country to another especially between countries which are non schengen and schengen, a passenger needs to arrive beforehand to perform check, needs to queue up for embarkation and needs to pass border control and no one complains about it. I cannot understand why travelling by ship is perceived to be different. You are still travelling from one country to another which takes time and certain procedures need to be adhered to. I agree with you that in order to appreciate Venice in Full you could probably need more than one day but the fact is, that you choose to book a Day trip to Venice and we delivered exactly what we promised. Please understand that we cannot change the border control.
Finn ut mer
anneliseholth skrev en anmeldelse jul. 2018
Drammen, Norge5 bidrag1 nyttig-stemme
Veldig bra tur over til Venezia,bra engelsk talebde guid.hadde 4 timer i land og det var helt fint. Kjøpte biletter til Gondol tur på båten og det var lurt,slapp unna lange køøer! Anbefales!!
Finn ut mer
Dato for opplevelse: juni 2018
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Luke A, Manager på Venezia Lines
Besvart 12. jul. 2018
Thank you for your positive review
Finn ut mer
Forrige