Nature's Powerhouse
Nature's Powerhouse
4
08:30–16:00
Mandag
08:30 - 16:00
Tirsdag
08:30 - 16:00
Onsdag
08:30 - 16:00
Torsdag
08:30 - 16:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
08:30 - 16:00
Søndag
08:30 - 16:00
Om
Varighet: 1-2 timer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Turer og opplevelser
Finn forskjellige måter å oppleve dette stedet på.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

De beste måtene å oppleve Nature's Powerhouse og attraksjoner i nærheten på


Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
126 anmeldelser
Ypperlig
53
Svært bra
43
Gjennomsnittlig
22
Dårlig
6
Forferdelig
2

Schlepper1939
Brisbane Region, Australia883 bidrag
aug. 2023 • Venner
Allow plenty of time to admire the beauty of this botanic garden and to avail yourself of the cafe on site. We had a very pleasant lunch there after a most enjoyable ramble through the extensive gardens.
Skrevet 21. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

D Dee
2 bidrag
okt. 2022 • Venner
Extremely rude staff. We were greeted at the counter with 'yes'. When ordering we were told toast isn't provided with our meal despite the menu saying otherwise. When I suggested perhaps a menu change outlining one meal isn't provided with toast, 'NO it's not' was abruptly replied in a loud voice, almost a yell. Our coffee arrived after our meal and after we approached the counter seeing others who had ordered after us had received theirs. These new locals won't be supporting, promoting, recommending or returning.
Skrevet 26. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

glentro
Darwin, Australia115 bidrag
jul. 2022 • Venner
Lovely gardens with some huge paperbark trees. The cafe offers healthy fresh food. Great salads, coffees, Portuguese tarts and scones to name some of my favourite. The art gallery is also amazing with some original Joseph banks pressed plant samples and some amazing lithographs and originals by Vera scarf Johnson. The highlight of our Cooktown trip.
Skrevet 25. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thanks for your great review! You were very lucky to be able to see Banks Florilegium alongside Vera Scarth-Johnson's work while you were in Cooktown, as this exhibition only occurs for three months each year.
Skrevet 18. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

David S
Bendigo, Australia424 bidrag
jul. 2022 • Par
Friendly staff and great food and coffee. The gardens are well kept and demonstrate the plants found in the area. Great walk to Finch Bay with easy access.
Skrevet 13. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thanks for your review and we are very glad you enjoyed the food, the gardens and the lovely walk along our scenic rim walking trail to Finch Bay.
Skrevet 18. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Alex B
Cooktown, Australia1 bidrag
nov. 2021 • Venner
I've been to this venue a number of times, and was disappointed to come back after a while away to find that the quality of customer service has decreased significantly. Food was lovely, as were the gardens, but the council staff in charge of POS and bringing food out etc were unfriendly. Tables weren't being cleaned in between customers. Quality was much better while it was being tended by trainees and apprentices.
Skrevet 19. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

TopCatNp
New Plymouth, New Zealand7 bidrag
okt. 2021 • Alene
Beautiful setting. Food is average. Unfortunately the customer service is terrible and the staff are actually rude.......
Skrevet 1. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sarah W
Wollongong, Australia48 bidrag
mar. 2021
It’s in a beautiful setting surrounded by native bushland but I’d wait a few weeks before visiting.
There’s heaps of infrastructure building going on and half the gardens were closed off. Gardens need weeding and maintenance too.
Cafe is ok but was disappointed with art gallery exhibit. Lots of empty spaces and sheets over some works, not sure what’s going on there.
Would love to see it when it’s all looking it’s best.
Skrevet 16. mars 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Cate8867
Brisbane, Australia35 bidrag
des. 2020 • Familie
Family of 5 for lunch- meals good size $14-16 each. “Social Enterprise cafe providing training and opportunities to local people who face barriers to employment”. Was recommended here by a local- arrived without booking for lunch on a Sunday. Very comfortable on the outdoor deck with a slight breeze . Best squid I’ve ever eaten. Family had: vegetarian nachos, BLT, lamb yiros and tomato bruschetta. Total bill with drinks a bit over $80. Definitely recommend it.
Skrevet 5. desember 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

hmdoolan
Townsville, Australia35 bidrag
okt. 2020
Lovely gardens to visit on a hot day. Lots of shade from old trees, some planted in the late 1800’s. Seating for the cafe is on a large shady deck, with good coffee and food options. The gallery areas are very interesting, particularly the Vera Scarth -Johnson gallery, where her beautiful paintings of plants are shown next to the etchings of the same botanical specimens collected by Joseph Banks in 1770.
Skrevet 12. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Coachfos
Townsville, Australia77 bidrag
sep. 2020 • Familie
Cafe has a great selection of coffee and food. Great service and beautiful setting to relax. Before walk in the gardens!!
Skrevet 23. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 126
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Er dette Tripadvisor-oppføringen din?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.
Gjør krav på oppføringen din

Nature's Powerhouse (Cooktown, Australia) - Anmeldelser - Tripadvisor

Vanlige spørsmål om Nature's Powerhouse