Bamburgh Castle

Bamburgh Castle anmeldelser

Bamburgh Castle
4.5
10:00–17:00
Mandag
10:00 - 17:00
Tirsdag
10:00 - 17:00
Onsdag
10:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
10:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
10:00 - 17:00
Om
Foreslått varighet
2-3 timer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Turer og opplevelser
Finn forskjellige måter å oppleve dette stedet på.
Hva er Travellers' Choice?
Tripadvisor gir ut Travellers' Choice-priser til overnattingssteder, attraksjoner og restauranter som konsekvent får gode anmeldelser fra reisende og er rangert i de øverste 10 % av steder på Tripadvisor.

De beste måtene å oppleve Bamburgh Castle og attraksjoner i nærheten på


4.5
3 917 anmeldelser
Ypperlig
2 404
Svært bra
1 095
Gjennomsnittlig
286
Dårlig
91
Forferdelig
41

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Harald N
Norge64 bidrag
jun. 2019 • Familie
Dette stedet var dessverre ikke verd inngangspengene. Det ser bedre ut fra utsiden enn fra innsiden. Her er en serie gamle malerier og en del porselen, men lite som løfter stemningen. Betjeningen er veldig hyggelige, men etter at du har fått opplyst at slottet ble jevnet med jorden og deretter bygd opp igjen på 1800-tallet, mister attraksjonen sin verdi for meg. Ta heller en spasertur langs stranden.
Skrevet 29. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Kjeros
Oslo, Norge478 bidrag
mai 2019 • Par
Enorm borg ut mot storhavet. Har besøkt mange slott og borger i en rekke land. Dette er den flotteste. Bamburgh utmerker seg med sin beliggenhet, sin utstilling og utsikt ut over havet mot Lindisfarne.
Skrevet 24. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Stein Olav R
Bodø, Norge390 bidrag
okt. 2016 • Venner
Bamburgh slott har en flott og velstelt borggård. Men innvendig er det mange imponerende flotte rom. Ta dere lit tid innvendig. Flott badestrand nedenfor slottet. ellers er det kort vei til Holy Island som også er noe å få med seg.
Skrevet 19. februar 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

AnonBristol1
25 bidrag
sep. 2019
Positivene er at dette er en enormt imponerende bygning med helt fantastisk utsikt. Jeg var heldig nok til å være der når været var fantastisk og likte å se ut over stranden til Lindisfarne og Farneøyene.

Negativene er:
 (1) Parkeringsavgiften vises ikke, så det kom som en uvelkomne overraskelse og reeked av skarp praksis. Det var ikke mye annet enn å betale da jeg sto i en bilkø, men jeg bodde i Bamburgh og kunne lett ha forlatt bilen min på hotellet hvis jeg hadde visst det.
 (2) Parkeringsvakten vendte seg bort mens han snakket, noe som gjorde det virkelig vanskelig å vite hvor han ville at jeg skulle parkere. Instruksjonene var bare "der nede", uten indikasjon på hvor "der nede" kan være. Som første gangs besøkende fant jeg det veldig lite nyttig.
 (3) På billettluken ba jeg om å kjøpe en guidebok og ble nøye fortalt at det ikke er en! (Det viser seg at det jeg hadde sett ble omtalt av medarbeideren, noe avvisende, som en "bildebok". Jeg kjøpte den fremdeles, men hvorfor var dette så vanskelig ?!)
 (4) Ansatt ved inngangen til slottet var så opptatt av å behandle besøkende gjennom den lille plassen at han rørte ved armen min for å drive meg frem. Litt risikabelt å oppføre seg slik.
 (5) Rommene er enorme, men innholdet er lite, så det hele føles litt rart. Det var egentlig ikke en følelse av at et slott ble til et familiens hjem. Større møbler ville ha hjulpet.
 (6) Hvis jeg ikke hadde spurt om noe jeg visste om og var spesielt opptatt av å se, ville jeg savnet museet, fordi det er den andre siden av butikken.
 (7) Det er noen fascinerende ting i museet, men det føltes ganske kjedelig.

Jeg ønsker Bamburgh godt og er glad for å ha besøkt, men det kan være så mye bedre. Det føltes som om det manglet et sammenhengende syn og det hele kom over som ganske kaldt og uvelkomne.
Google
Skrevet 4. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

G P
Poynton, UK19 bidrag
Vi så oss rundt slottet etter å ha vandret langs stranden fra Seahouses (tok en time og litt med hunden vår). Plasseringen er fantastisk og slottet interessant og velstelt. De statlige rommene, som inkluderer beholdning, arkeologimuseum og butikk er forståelig nok ikke hundevennlige, men resten er, inkludert luftfartsmuseet. Ansatte var veldig hjelpsomme og vennlige med hundekjeks for hånden, så vi alle elsket det.
Google
Skrevet 3. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Lovely review, thank you very much for letting us all know how your visit was, I'm sure you could tell we adore dogs here, Hopefully see you here again in the future. Thanks Will
Skrevet 12. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

polosdad
Newcastle upon Tyne85 bidrag
sep. 2019
Interessant slott - ikke det eldste i området, men fullt av ting å se på en regnfull dag.
Ulempen er at slottet ikke har en konsesjonsavgift og billetten din varer heller ikke i tolv måneder i motsetning til andre lignende attraksjoner.
I tillegg til å måtte betale tre kilo for å parkere på avfallsmark i nærheten er det bare en rip off.
Google
Skrevet 26. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello polosdad, Thanks for your honest review following on from your visit with us. I'm pleased to hear you enjoyed most of your visit with us. You're correct we don't offer a concessionary rate, however the reason behind this is after discussion we decided as a team to leave out a concession rate and stick with a standard adult admission but at a lower rate so it meets in the middle of an adult and concession rate offering the best price for all, also we don't really want to be intrusive having to ask for proof of age. We're in the middle of a huge re-brand currently, check out our new website which is now live, included in this we will have a really nice annual membership coming in the next couple of weeks that will be a fantastic offer if you wish to re-visit and support the castle..... including free parking in our car park. On to the car park, I do take your comments on board, I personally wouldn't class it as wasteland but we have scheduled work to start in October to do a little re-surfacing as I'm sure you can imagine we've had a lot of traffic in the car park this season which has contributed to it being a little tired, this is work that is impossible to complete during our season. We do charge £3 all day parking compared to the car park at the bottom of the hill that charges £5.50 all day, which is completely up to our guests to choose where they would like to park. I do hope this has answered your queries Thanks again for your 4 star review we do appreciate and take on board all comments. Will
Skrevet 28. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Missylk123
Newcastle 64 bidrag
Besøkte Bamburgh Castle for første gang i mange år. £2 for hele dagen. Den herlige herren ved byporten informerte oss om at parkeringsplassen nederst i bakken var gratis.

Hver gang jeg kjører over slottet jeg får alltid som "wow" følelsen det er virkelig en Vakker å se på.

I motsetning til mange andre slott kan du ta bilder inne, som jeg elsker.

Det er et ganske stort slott med svært velholdt hage og utsikten ser over Northumbrian kysten er storslått særlig på en solfylt dag.

Brukte omtrent 3 timer du ser deg rundt, vil jeg anbefale å ta en piknik og å tilbringe litt tid på den vakre stranden.

Registreringen pris i min ærlige mening er ikke altfor mye £9.95 for voksne barn £4.50 .
Language Weaver
Skrevet 9. august 2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lovely feedback, thank you very much. Pleased you enjoyed your time here. Cheers Chris
Skrevet 11. august 2014
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nick P
formby10 bidrag
jul. 2014 • Venner
Bamburgh Slottet var i hovedsak "restaurert" av industrimannen, Herren Armstrong, i midten av 1800-tallet. Innvendig er nå hva et viktoriansk tror et middelalderslott bør se ut. Likevel interessant for det. eksteriøret og brystvernet har en fin samling av Cannon osv, og det er en spennende utstilling om livet og arbeidet til Armstrong de industrimannen (ok, armene produsent). Vel verdt et besøk, med eller uten barn.
Language Weaver
Skrevet 8. august 2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback, pleased you enjoyed your visit. Cheers Chris
Skrevet 11. august 2014
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

archaeologyman
Winchester, UK128 bidrag
jul. 2014 • Par
Fra stranden dette ser ut som den ultimate eventyr slott. Inne i det er faktisk det viktorianske hjemmet til en industrimannen. I den forstand er det lite som refererer til det middelalderske - et lite, men rimelig presentert arkeologi samling og et par rustningene hengende rundt. Men mye å si "Jeg er en viktoriansk magnate og se hva jeg har samlet inn med min rikdom". Hvis du liker den typen ting, er det OK. For eksempel en fin samling av Crown Derby porselen.

For meg, er hele opplevelsen var oppsummert av Great Hall. Dette er sentrum for noen middelalderslott. Den store hallen på Bamburgh gjenreist i teak. En flott Repro Desk hammer strålen tak" .men teak. Hvorfor ikke engelsk Oak? Og verre… .Mendelssohn var fra høyttalerne. Hvorfor Mendelssohn? Faktisk hvorfor musikk i det hele tatt?

For forpleiningspersonellet var en ganske gjennomsnittlig- uoppfinnsom salat servert i et kjedelig rom, da en nydelig dag, det kunne vært bord ute i den solfylte gårdsplassen. Og spisesalen er opp trappene som de eldre og personer med funksjonshemming ikke kunne komme til. De deaktiverte spiseområde syntes å være ved siden av loos. Må prøve hardere.

Andre anmeldere synes er bekymret for prisen. Vi betalte £9 hver konsesjonen og £1 for en guide heftet som vi selv om ganske rimelig.

Hvis du ønsker et ekte slott, gå i stedet til Dunstanburgh (men det er en lang spasertur). Hvis du ønsker en restaurert slott som et hjem, gå til Lidisfarne. Bamburgh er definitivt nummer tre i den lokale pecking ordre fra mitt perspektiv. Men det er en personlig visning.

P.S. parkeringsplassen chappie var veldig fornøyd da vi pekte på at han Sedge Warblers nesting i bilen hans park.
Language Weaver
Skrevet 7. august 2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback. Sorry that the castle was not what you expected and that you did not enjoy all aspects of your visit. We always make it clear that much of the castle was restored by Lord Armstrong, and that it was indeed a family home, not a medieval museum. Cheers Chris
Skrevet 11. august 2014
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jamesfeatherstone
harrogate31 bidrag
aug. 2014 • Familie
Vi dro en dag da det ikke var noen filmer som skjer, slik at det ikke kunne gå i hovedhuset inntil 12 midt på dagen.
Vi ankom kl. 1000, så slet med å fylle 2 timer mens vi ventet å komme inn i hovedhuset.
Men, det viktigste er er fantastisk svært informativ , noen flotte historie også.
De har også et barn spor for å holde dem interessert.
Sjekke nettsiden før du drar - bare i tilfelle du filmer.
Language Weaver
Skrevet 6. august 2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback, I should clarify that when we did have some filming recently at the castle we did not at any point close the state rooms. We open them up at 11am everyday, and this was still the case when we were filming. Not sure where you have gotten that information from but it is incorrect. Cheers Chris
Skrevet 11. august 2014
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 645
Er det noe som mangler eller er unøyaktig?
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Vanlige spørsmål om Bamburgh Castle

Bamburgh Castle er åpen:
  • Søn - Lør 10:00 - 17:00
Kjøp billetter på forhånd på Tripadvisor. Hvis du bestiller med Tripadvisor, kan du avbestille minst 24 timer før startdatoen for turen for å få full refusjon.

Vi anbefaler å bestille turer i Bamburgh Castle på forhånd for å sikre deg en plass. Om du bestiller med Tripadvisor, kan du avbestille opptil 24 timer før turen begynner for å få full refusjon. Se alle turer 2 Bamburgh Castle på Tripadvisor

Hoteller i nærheten av Bamburgh Castle: Se alle hoteller i nærheten av Bamburgh Castle på Tripadvisor