Baba Ong Boen Tjit House
Baba Ong Boen Tjit House
4.5
13:00–20:00
Mandag
13:00 - 20:00
Tirsdag
13:00 - 20:00
Onsdag
13:00 - 20:00
Torsdag
13:00 - 20:00
Fredag
13:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 20:00
Søndag
10:00 - 20:00
Om
Varighet: 1-2 timer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Turer og opplevelser
Finn forskjellige måter å oppleve dette stedet på.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

De beste måtene å oppleve Baba Ong Boen Tjit House og attraksjoner i nærheten på


Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
4,5 av 5 bobler23 anmeldelser
Ypperlig
18
Svært bra
4
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
0

Rheinhard TOBING
Jakarta, Indonesia1 003 bidrag
4,0 av 5 bobler
mar. 2023 • Venner
We parked our car about 500 meters and walked to the place. Arrived there but they closed so could not see inside. It must be good vintage chinese house.
Skrevet 8. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Kiki Kirana
Palembang, Indonesia314 bidrag
4,0 av 5 bobler
aug. 2019 • Familie
Saya suka kesini...
Karna keramahan tuan rumah suami istri, kalo grup kesn kami bisa request menu sesuai budget.
Di moment momnt tertentu anak2 remaja yg peduli wisata membuat kegiatan bazar dan seni.
Disini ada kerajinan nipah membuat berbagai keranjang cantik dan murah.. klo beruntung kalian jg bisa belajar...

Cara kesana dari dermaga bkb tugu iwak belido ada ketek khusus dihari tertentu sekali jalan lima ribu.

Hanya sayang blm ada dermaga yang memadai sehingga kita harus melangkah di antara rumput dan tanah yg lembab dan becek.
Skrevet 31. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Rizki Soesilo
Jakarta, Indonesia6 bidrag
4,0 av 5 bobler
apr. 2019
To reach this place we have to use a small boat, it s fast boat , traditional one, I did'dnt do some research before to visit this place, just sudden decision to see old palembang.
It was unexpected place to see, when the boat stopped we had to walk on a wooden bridge connectiong the river to the mainland, It was weekdays and the market was closed, nobody there, but finally find the owner of the house, he is very nice and friendly guy, he is the descendant of Baba Boen Tjit, the one who take care of the house. he explain about the house it self and all made from the wood age more than 200 years. It was a pleasant experience to let the kids know the culture and enjoy the adventure
Skrevet 3. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Saddiq
1 bidrag
5,0 av 5 bobler
mai 2019 • Venner
Tempat nyaman untuk bercanda tawa, bersenda gurau, tempatnya juga keren banyak spot poto yang bisa di ambil untuk mengabadikan momen bersama teman, saudara, keluarga juga pasangan.
Skrevet 1. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

luthfia08
Palembang, Indonesia2 bidrag
5,0 av 5 bobler
jan. 2019 • Venner
rumah ini sangat bersejarah yg sudah berumur hampir 300 tahun dan banyak sekali spot foto yg menarik alias instagramable, tidak memungkiri jika teman teman sekalian berkunjung ke rumah ONG BOENTJIT ini tidak pernah kenal kata bosan di karenakan pemandangan dan lingkungan sekitar nya yang menarik dan bikin nyaman, wisatawan bisa menikmati indah nya senja dan merasakan sepoy sepoy angin dari sungai musi, bnyak anak kecil yang lucu dan ramah di sekitar lingkungan ini, tuan rumah nya pun ramah sekali dan sngat baik
.
yang menarik dri rumah ini ukiran nya, salah satu nya ada ukiran chinese yg berartian untuk mendangkal api ujar bapak diman selaku tuan rumah
.
mau tau lebih dalam? hayukkk berkunjung ke RUMAH ONG BOENTJIT dengan menggunakan transportasi getek dengan perkiraan tarif 5-10 rbu per orng
Skrevet 11. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sandi
Palembang, Indonesia23 bidrag
5,0 av 5 bobler
apr. 2018 • Venner
Tempan ngumpul yg asek mateman menikmati senja di tepian sungai musi dan susana Rumah Ong Boentjit mrupakan salah satu rumah bersejarah di Palembang.Usia rumah ini lebih kurang 300 tahun. Terbuat dari kayu unglen dan terdapat ukiran2 khas china
Skrevet 11. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Kaiman K
3 bidrag
5,0 av 5 bobler
jan. 2019 • Venner
Bagus banget nih.... Menikmati sunset d tepi sungai musi apalagi ditemani secangkir kopi dan teh yang dapat menyejukkan hati dikala senja
Skrevet 11. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

5,0 av 5 bobler
jan. 2019 • Venner
Sumpahh yakk tempat bersejarahh yg ada di palembang tepat nya di daerah 3-4 ulu yaitu Rumah Ong Boen Tjit, dimana tempat ini benar2 syahdu dgn angin sungai musi dan berasa gak mau pulang, kita juga bisa loh liat sunset terkerenn disana.. Rumah Ong Boen Tjit benar benar membius saya untuk datang kesana lagi 😍
Skrevet 11. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

5,0 av 5 bobler
sep. 2018 • Venner
Rumah Ong Boentjit ini salah satu rumah bersejarah di Palembang.Usia rumah ini lebih kurang 300 tahun. Terbuat dari kayu unglen dan terdapat ukiran2 khas china.di sore hari kita dapat melihat indahnya senja.
Skrevet 11. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Firda H
Jakarta, Indonesia41 bidrag
2,0 av 5 bobler
des. 2018 • Familie
I was trying to reach this place over land transport, however access were too crowded as it passing market. push us to cancel the trip, I found out that these can be accessed via boat. then we decided went via boat on Musi sightseeing.
Boat driver told that these place were close few months back, shown that there's no activity, quiet place and no access from boat.
Shown bit untidy place far from picture uploaded here. We decided to continue trip to Ki Merogan Mosque
Skrevet 1. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 23
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Er dette Tripadvisor-oppføringen din?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.
Gjør krav på oppføringen din

Baba Ong Boen Tjit House (Palembang, Indonesia) - Anmeldelser - Tripadvisor

Alle hotell i PalembangHotelltilbud i PalembangRestplass i Palembang
Alle ting å gjøre i Palembang
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler