The Nobbies Centre
The Nobbies Centre
4
Om
Varighet: 1-2 timer
Oppfyller retningslinjene for dyrevelferd
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Turer og opplevelser
Finn forskjellige måter å oppleve dette stedet på.
Hva er Travellers' Choice?
Tripadvisor gir ut Travellers' Choice-priser til overnattingssteder, attraksjoner og restauranter som konsekvent får gode anmeldelser fra reisende og er rangert i de øverste 10 % av steder på Tripadvisor.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
De beste måtene å oppleve The Nobbies Centre på
Området
Adresse
Ta kontakt direkte

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
4,0 av 5 bobler1 040 anmeldelser
Ypperlig
438
Svært bra
424
Gjennomsnittlig
128
Dårlig
32
Forferdelig
18

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Barbielou76
Berwick, Australia111 bidrag
5,0 av 5 bobler
jan. 2024 • Familie
Great walk along the boardwalk. Walk is super easy and beautiful views.

The Ben & Jerrys ice cream shop at the centre is also great.
Skrevet 2. januar 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your valuable feedback. We are glad to hear that you enjoyed your visit to the Nobbies Centre and boardwalks. We are also glad to hear that you enjoyed your stop into our Ben & Jerry's ice cream shop.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Rachel S
Pune, India1 bidrag
3,0 av 5 bobler
nov. 2023 • Par
Beautiful view of birds ,we were not able to see seals, the boardwalks were picturesque ,the place was windy though and the sea gulls were seen to be attacking the food in the hands of the tourists
Skrevet 27. november 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your valuable feedback. We are glad to hear that you enjoyed your visit to the Nobbies. It can definitely be windy and cold some days so we recommend dressing warm. We do encourage visitors to watch their food while they are here as especially around breeding times, the seagulls may hassle visitors.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Pajamas
157 bidrag
5,0 av 5 bobler
nov. 2023 • Venner
Didnt pay to go into the antarctic discovery centre but slent most of our time on the boardwalk. The seaview was amazing with many seagulls and their young. Only downside was it was abit too cold for me so i suggest you layer up
Skrevet 22. november 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your valuable feedback. We are glad to hear that you enjoyed your visit to the Nobbies and were able to see much of our local wildlife while you were here. We agree that bringing warm clothes is a good idea, as some days can be cold.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

aigici
South Hadley, MA683 bidrag
5,0 av 5 bobler
nov. 2023 • Familie
A beautiful walk with views from different perspectives that took me back to when I fell in love with Australia
Skrevet 4. november 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your valuable feedback. We are glad to hear that you enjoyed your visit to the Nobbies Centre and your experience along the boardwalk walking trail!
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Carol
Sydney, Australia13 bidrag
4,0 av 5 bobler
okt. 2023 • Par
It was wonderful walking the boardwalk with birds flying around us and seeing the gulls nesting. Natural, rugged landscape but so relaxing enjoying the walk then the Antarctic experience after. Lots of reading in the exhibition then finished off sitting watching the big screens highlighting life at the Antarctic. We spent about 2 hours in total here.
Skrevet 19. oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your valuable feedback. We are glad to hear that you enjoyed your visit to the Nobbies Centre!
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

J O
London, UK4 bidrag
1,0 av 5 bobler
okt. 2023 • Familie
Don’t waste your money and time. Half of the exhibit is closed/broken and the rest is very underwhelming. They don’t tell you that when purchasing tix.
Skrevet 1. oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your valuable feedback. We are sorry to hear that you did not enjoy your experience at the Nobbies due to the state of the exhibits at the time of your visit. We hope that you were able to enjoy the free boardwalk walking trail while you were here.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jilljake
Australia50 bidrag
5,0 av 5 bobler
jul. 2023 • Par
Lovely experience at the tip of Phillip Island, the geese chicks had just recently been born and they were everywhere.
Beautiful coastline with Seal Rocks in tge distance but unfortunately boat trip cancelled due to rough water.
Skrevet 30. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your great review! We are so glad you got to see the adorable goslings and enjoyed the spectacular views. We hope to see you again in future.
Skrevet 30. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jane w
Brisbane, Australia16 bidrag
4,0 av 5 bobler
aug. 2023 • Familie
We went around the boardwalk and it was amazing. We saw penguins in their burrows and geese making their nests. Beautiful views.
Parking was easy.
We had planned on afternoon tea there however the Cafe was over priced and the Antarctic experience didn't look enticing so we gave it a miss.
Skrevet 14. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thanks for your review, we are so glad that you enjoyed the boardwalk, views and wildlife. We are committed to providing an enjoyable and quality visitor experience, and value and consider your feedback in future planning and improvements. Thank you for visiting.
Skrevet 30. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Llana H
Perth, Australia122 bidrag
5,0 av 5 bobler
jul. 2023
A lovely spot for lunch. Afterwards you can wander through the shop to outside and see the penguins' habitat in the hillside. Many many burrows.
Skrevet 31. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thanks for your great review Llana. We are so glad to hear you enjoyed your lunch (aren't the views amazing!), and that you got to see the many penguin burrows nearby. Thank you for visiting, we hope to see you again in future.
Skrevet 30. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

HWb
86 bidrag
5,0 av 5 bobler
feb. 2023
Atemberaubender Spaziergang entlang der Küste!
Das Nobbies selbst ist ganz nett mit schönen Tierfilmen. Die Lage und Umgebung und Natur ist ausschlaggebend für die Bewertung.
Skrevet 23. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for the review.
Skrevet 4. april 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 1 040
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Er dette Tripadvisor-oppføringen din?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.
Gjør krav på oppføringen din

The Nobbies Centre (Summerlands, Australia) - Anmeldelser - Tripadvisor

Alle ting å gjøre i SummerlandsDyrehager og akvarier i Summerlands
FlyReisehistorierCruiseLeiebiler