Mrs. B's Country Candy
Mrs. B's Country Candy
4.5
Tema- og gavebutikker
Finn ut mer
Dette stedet ble rapportert som permanent stengt
Skriv en anmeldelse
Om
Foreslått varighet
< 1 time
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

De beste måtene å oppleve attraksjoner i nærheten på


Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
25 anmeldelser
Ypperlig
20
Svært bra
4
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
0

Bill G
Pickering, Canada71 bidrag
Par
A smorgasbord of quality eats jammed into a delightful shop! The owner of the store guided us through the myriad of unique chocolate products and dozens of shapes and sizes…..each tastier than the previous one. A must visit while travelling to Brighton.
Skrevet 3. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

ElizabethRonway
Kingston, Canada19 bidrag
Venner
People are very welcoming! Buuut..I found the chocolate waxy and not worth the money. I paid $3.99 for a “peanut butter filled chocolate” w peanut butter cream..there was no peanut butter and I didn’t taste peanut butter at all. We’ll try it again tho bc I really liked the people!
Skrevet 25. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

deerstar
Belleville, Canada7 bidrag
Par
I always look forward to walking in the door here,there homeade chocolate is the best I have ever had,and I am always walking out with an ice cream cone also.This store is not good for my waistline but sometimes you just have to live.
Skrevet 27. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Bob B
Brighton, Canada24 bidrag
Alene
Nobody should be disappointed in the quality of the chocolate. They are innovative in the designs and outcomes of their experiments to provide something different.
Skrevet 26. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

shaang
Osaka, Japan905 bidrag
Venner
お友達のいとこのお店ということで連れて行ってもらった。
調理場は実験室みたいで見るだけでも楽しい。
フレーバーチョコレートは1粒$2から。
その他の商品は日持ちする。
音楽関連やスポーツ関連などいろんな形がある。
オーナーは非常に気さくな方だった。
訪問時期がバレンタイン前だったこともあり、
とにかく商品は充実していた。
アイスクリームは3月から再開とのこと。
車以外で行くのは難しいが、
もしブライトンに行くことがあればおすすめのお店。
Skrevet 26. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
素晴らしいレビューをありがとうございました。 私達はあなたに会うことを確かに楽しんだ。
Skrevet 7. mars 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jennifer A
5 bidrag
Venner
Gotta stop by this adorable candy shop while in town! The smell alone with put you in an amazing mood! So much variety! Love the chocolate licorice...so fresh! Smiley, friendly service. Will be back again!
Skrevet 12. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Roxanne O
Milton, Canada261 bidrag
Par
This is advertised as a candy shop, when in reality it’s an ice cream and gelato shop. Very tiny candy/chocolate section. I was so looking forward to visiting a true chocolate shop and was sadly disappointed. They should change the name to Mrs. b’s ice cream shop.
Skrevet 25. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roxanne... I am sorry that you were disappointed with your visit to our shop. The majority of our shop is chocolate and candy with Ice Cream and our own handmade Gelato in the summer. There is a window where our customers can watch the chocolatiers at work during the week. We try to make sure each customer has a good experience when they visit. Was there something you were looking for that you couldn't find?? We have a great selection of product, but we are a small town so we don't stock hundreds of each item.
Skrevet 27. august 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

KingstonTravellers
Kingston, Canada187 bidrag
Venner
The friends we were visiting suggested we get ice cream here on a warm Saturday afternoon. So glad we did! The gelato is simply outstanding, and the chocolate gelato they serve is the best I've tasted anywhere (and I'm saying this having tasted ice cream in North America, Europe, South America and Australia)!
Skrevet 16. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
I am so glad you enjoyed your visit!! Thanks for the great review.
Skrevet 27. august 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

HPS777
Hamilton, Canada5 bidrag
Par
Stopped in at Mrs B’s today while camping locally. Exceptional chocolate and fresh made in -house gelato mmmmm. Staff was very friendly
Skrevet 13. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
I am glad you enjoyed our chocolate and gelato. We have a great time making it. Hope to see you when you visit Brighton again.
Skrevet 27. august 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

carissamiklos
Brighton, Canada4 bidrag
Par
Mrs. B herself was in the store. Although they advertise candy and another ice cream brand, they make in house gelato with fresh ingredients. This is some of the best I have ever had. I must stop when passing through Brighton!!!
Skrevet 13. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
I am so glad you enjoyed your visit. we pride ourselves in making the best products that we can.
Skrevet 27. august 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 25
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Er det noe som mangler eller er unøyaktig?
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.
Forbedre denne oppføringen

Mrs. B's Country Candy (Brighton, Canada) - Anmeldelser - Tripadvisor