Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Del eksternt
Paseo Pablo Picasso s/n, 35100 Bahia Feliz, Gran Canaria Spania
COVID-19-oppdatering: Se de ekstra helse- og sikkerhetstiltakene denne eiendommen har iverksatt.Les mer
Expedia.com
Snaptravel
Hotels.com
eDreams
Booking.com
FindHotel
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Reisende (758)
Rom og suite (108)
Basseng og strand (78)
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente i løpet av oppholdet
  • Alt sengetøyet var desinfisert i en klesvask med høy temperatur
  • Masker kreves for ansatte i offentlige områder
  • Gulv som er merket for sosial distansering
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for gjester og ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Ansatte må vaske hendene regelmessig
Finn ut mer
Oppdatert 08.09.20 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.
En beskjed fra Monte Feliz
Oppdatert 08.09.20 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Om

Nr. 2 av 4 hoteller i Bahia Feliz
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Travellers' Choice

Monte Feliz er et bra valg når du besøker Bahia Feliz. Her får du en god blanding av verdi for pengene, komfort og bekvemmelighet, og stedet tilbyr en familievennlig atmosfære, med rekke fasiliteter som er designet for reisende som deg.

Rommene her har flatskjerm-tv, kjøleskap og tekjøkken, og Monte Feliz Hotel gjør det å komme seg på nett lett med gratis internett!

Du kan også benytte deg av noen av fasilitetene som tilbys, inkludert solterrasse. Utover det kan gjester få tilgang til svømmebasseng og bar ved bassengkanten i løpet av oppholdet. Som et ekstra pluss i boka, er betalt offentlig parkering i nærheten tilgjengelig for gjester.

I løpet av besøket ditt i Bahia Feliz, bør du passe på å sjekke ut en av de populære restaurantene som serverer tapas, slik som Bahia grill, El Sultan la Carte Restaurant og El Bellotero. Disse spisestedene ligger i kort avstand fra Monte Feliz.

Hos Monte Feliz kommer din trivsel og velvære først, og de ser frem til å ønske deg velkommen til Bahia Feliz.

Finn ut mer
Full visning
Stedets fasiliteter
Betalt privat parkering på stedet
Wi-Fi
Basseng
Treningssenter/treningsrom
Bar ved bassengkanten
Fotturer
Minigolf
Lekeplass for barn
Parkering
Utendørsbasseng
Restaurant
Frokost tilgjengelig
Salgsautomat
Vindsurfing
Biljard
Bordtennis
Innendørs lekeområde for barn
Barneklubb
Barnebasseng
Barnestoler tilgjengelig
Flyplasstransport
Bilutleie
Taxitjeneste
Kopi-/faksmaskin i forretningssenteret
Vakthold døgnet rundt
Bagasjeoppbevaring
Valutaveksling
Gavebutikk
Utemøbler
Butikker
Solterrasse
Solsenger/strandstoler
Solterrasse
Parasoller
Minibank på stedet
Døgnåpen resepsjon
Selvbetjent vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Spiseområde
Rengjøring
Privat balkong
Verdiskap
Tekjøkken
Mikrobølgeovn
Flatskjerm-TV
Bad/dusj
Sofa
Telefon
Klesskap/skap
Kjøleskap
Kokeplater
Kjøkkenutstyr
Hårføner
Vis flere
Romtyper
Fjellutsikt
Havutsikt
Bassengutsikt
Røykfrie rom
Familierom
Greit å vite
HOTELLKLASSE
HOTELLSTIL
Familievennlig
Havutsikt
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk, Spansk, Tysk og 1 til

Beliggenhet

Full visning
57Nokså egnet for gange
Rangering: 57 av 100
15Restauranterinnen 0,5 km
2Attraksjonerinnen 0,5 km
998anmeldelser258spørsmål og svar5romtips
Vurdering fra reisende
  • 312
  • 393
  • 180
  • 66
  • 48
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Mer
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
Richard B skrev en anmeldelse des. 2019
Ulvik, Norge26 bidrag9 nyttig-stemmer
+1
Vi kom til Monte Felize med Tui som reisebyrå. Rommet vi fikk var veldig skuffende. Rommet var riktig nok romslig, nymalte vegger og hadde et nytt kjøkken, men det var nitrist, ukoselig og dårlig renhold. Flisene på både kjøkken og bad var rett og slett ekkelt (se bilder).Rommet var vendt på baksiden av hotellet og det blåste så mye på den siden av hotellet at det ikke gikk an å bruke balkongen. Veranda døren blåste opp flere ganger fordi dørklinken var utslitt. Sovesofaen var helt skeiv og utslitt. Basseng området var bra og det blåste ikke så mye på denne siden av hotellet. Vi prøvde massasjen i spa avdelingen som kjentes ut som om hun bare smurte på solkrem på ryggen. Vi klaget til Tui som tok oss med bort til resepsjonen for å prøve å få nylig oppusset rom, sa de at alle rommene var nylig oppusset og de kunne ikke tilby noe bedre rom fordi hotellet var fullt. Da bestemte vi oss for å flytte til en air b&b leilighet i Taurito.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: desember 2019Reisetype: Reiste som et par
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Aparthotel Mont... L, Director General på Monte Feliz
Besvart 12. des. 2019
Dear M7869YZrichardb Thank you for taking the time to send your comments and valuations regarding our service and facilities and also for sharing your opinion with other travellers. We also take note of your comments to improve our facilities. As you have mentioned, you were not satisfied with your room. But as it was the room view you were not happy with, we offered you an up grade which you declined. We are sorry that you could not enjoy another room also to give us the chance to correct the image you have received this time. As per your other comments of the room, we are sorry but we were not told. We would have fixed it if we knew. Once more, we wish to thank you for your feedback and would be delighted to welcome you back at our hotel also to give us the chance to correct the image you have received this time. Regards, I. Fernandez Hotel Manager YOUR OPINION MATTERS TO US gmmontefeliz@nordotel.com
Finn ut mer
Elinham skrev en anmeldelse des. 2019
Oslo, Norge157 bidrag
+1
Et utrolig stort hotell, rommet vi fikk var overraskende stor og fint. Soverom med dobbelseng og gode madrasser, terrasse ut mot lekeapparatene til barna. Badet var stort, og med badekar. Stort og fint basseng, kunne ha byttet ut noen av solsengene da de var godt ned ligget. God lunsj, smoothie og servicen fra kelnerne. Bra renhold og vask på rommene. Veldig fornøyd med oppholdet der, og drar gjerne tilbake.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: november 2019Reisetype: Reiste med familie
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Aparthotel Mont... L, Director General på Monte Feliz
Besvart 4. des. 2019
Dear Elinham Thank you for taking the time to send your comments and valuations regarding our service and facilities. We are very happy to know that you had a good time with us and we are especially glad to know that you would love to come back to Monte Feliz. We really look forward to seeing you again soon. With best regards, I. Fernandez Hotel Manager YOUR OPINION MATTERS TO US gmmontefeliz@nordotel.com
Finn ut mer
Arild P skrev en anmeldelse jan. 2019
3 bidrag1 nyttig-stemme
Vi bodde her i 14 dager og stortrivdes her lyse og innbydende rom som var rene og pene. Rommet vi fikk var plassert slik at vi slapp alt lyden fra bassengområdet så det var stilt og rolig så her kommer vi gjerne tilbake til. Dersom du ville på tur så var det veldig godt busstilbud kort vei fra hotelet både til playa del ingles og Las palmas eller ande plasser du ville langs kysten. kort vei til shopping og restuanger
Finn ut mer
Dato for oppholdet: januar 2019
Verdi
Service
Sovekvalitet
Reisetype: Reiste som et par
Romtips: dersom du vil ha rom i den rolige delen av hotellet så velg den delen som ligger mot plaskebassenger
Se flere romtips
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Aparthotel Mont... L, Director de Relaciones con Clientes på Monte Feliz
Besvart 12. jan. 2019
Dear ArildP21, We are grateful for your valuation about Monte Feliz. We appreciate your trust in us by choosing our hotel for your holiday stay. It is a great pleasure to read that you had a lot of positives and excellent comments to mention and that you were very satisfied with the facilities and services provided by the team. It is our goal to make your stay a memorable one. The staff is very important and makes the difference of the guest’s stay. Thank you for especially commenting on the team. A big compliment for us. It has been a pleasure and honour having you as our guests and we all are looking forward to welcoming you back very soon. Kind regards, Ruth Monzón Guest experience manager Guestexperiencemf@nordotel.com
Finn ut mer
vivianbjerke66 skrev en anmeldelse des. 2018
Lørenskog, Norge2 bidrag
Stor og romslig leilighet, stor garderobe, lyst og trivelig. Rengjøring ok. Dårlig service i supermarket, betjening prater konstant i telefon. Restauranten bør oppgraderes til bedre meny, og bedre åpningstid.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: desember 2018Reisetype: Reiste som et par
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Aparthotel Mont... L, Director de Relaciones con Clientes på Monte Feliz
Besvart 1. jan. 2019
Dear vivianbjerke66, First of all we would like to thank you for having chosen Monte Feliz for your recent stay in Gran Canaria. Any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service. sincerely regret the issues you experienced during your stay. Please accept our sincerest apologize for the inconveniences caused. I would very grateful if you could give us the chance to improve your score this time. Please contact me per mail so we could go deeper in your comments. We will try our very best. Looking forward to hearing from you. Warm regards. YOUR OPINION MATTERS TO US Ruth Monzón Guest Experience Manager Guestexperiencemf@nordotel.com
Finn ut mer
Emma Elise E skrev en anmeldelse aug. 2018
Tromsø, Norge7 bidrag2 nyttig-stemmer
Resepsjonen og folkene som jobber her er deg ingenting å klage på, men rommet derimot... la oss si at det er et rikt dyreliv her. Nå snakker vi maur overalt. Maur på rommet, maur på badet, og det verste av alt, maur på kjøkkenet. Ikke bare på gulvet, men over hele kjøkkenbenken. Så er du ute etter ekstra proteiner så kjør på. I tillegg til dette, er ikke rommene lydtette, man kan høre hva folk prater om fordi veggene, taket og gulvet er så tynt. Noe som resulterer i at de som har små barn, vekker alle sammen før 7 på morgenen. Ikke bare hører man mye bråk på morgenen, men utover hele dagen er det mye barneskrik og prating fra alle kanter, ikke et sted for å slappe av. Reiser jeg hit igjen, så velger jeg definitivt et annet hotell.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: august 2018Reisetype: Reiste med familie
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Aparthotel Mont... L, Gerente på Monte Feliz
Besvart 9. aug. 2018
Dear Emma Elisa E First of all we would like to thank for having chosen Monte Feliz for your recent stay in Gran Canaria and also for the time you spent reporting your comments and valuations regarding our service and facilities. Any positive or negative comments give us a true opportunity to learn how to improve and provide better service, so we take note of all your comments We feel sorry because of your disappointment, and I would be very grateful if you could give us more information in order to improve the valuation you have given us this time, please contact me per mail and we can go deeper in your comments. Looking forward to hearing from you. Regards. I.Fernandez Hotel Manager YOUR OPINION MATTERS TO US idoia.fernandez@nordotel.com
Finn ut mer
Forrige
PRISKLASSE
USD 42 - USD 82 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
monte feliz hotel playa del ingles
BELIGGENHET
SpaniaKanariøyeneGran CanariaBahia Feliz
ANTALL ROM
205
Er dette din oppføring på Tripadvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Vanlige spørsmål om Monte Feliz
Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Monte Feliz?
Nærliggende attraksjoner inkluderer Garbo's (0,4 engelske mil) og Music Hall Tavern (0,4 engelske mil).
Hva er noen av eiendommens fasiliteter ved Monte Feliz?
Noen av de mer populære fasilitetene som tilbys inkluderer svømmebasseng, restaurant og treningssenter.
Hvilke romfasiliteter er tilgjengelige på Monte Feliz?
De viktigste romfasilitetene inkluderer tekjøkken, flatskjerm-tv og kjøleskap.
Hvilke mat- og drikkealternativer er tilgjengelige på Monte Feliz?
Gjester kan nyte restaurant, bar ved bassengkanten og frokost under oppholdet.
Er parkering tilgjengelig ved Monte Feliz?
Ja, betalt privat parkering på stedet og betalt offentlig parkering i nærheten er tilgjengelige for gjester.
Hvilke restauranter finnes i nærheten av Monte Feliz?
Restauranter i nærheten inkluderer Bollywood Indian Masala II, Yaso og Restaurante Grill Aeroclub.
Tilbyr Monte Feliz treningsmuligheter?
Ja, gjestene har tilgang til svømmebasseng og treningssenter under oppholdet.
Har Monte Feliz flyplasstransport?
Ja, Monte Feliz tilbyr flyplasstransport for gjester. Vi anbefaler at du ringer på forhånd for å bekrefte detaljer.
Hvilke språk snakker de ansatte ved Monte Feliz?
De ansatte snakker flere språk, inkludert engelsk, spansk, fransk, tysk og italiensk.
Finnes det noen historiske steder i nærheten av Monte Feliz?
Mange reisende liker å besøke Finca Condal Vega Grande (5,1 engelske mil).
Har Monte Feliz fin utsikt?
Ja, gjestene liker ofte havutsikt, som er tilgjengelige her.