Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Thompson Hotel and Conference Centre

650 Victoria Street, Kamloops, Britisk Columbia V2C 2B4 Canada
Besøk hotellets nettsted
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Svømmebasseng
Forretningssenter med Internett-tilgang
Treningssenter/treningsrom
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Offentlig Wi-fi
Frokost inkludert
Møterom
Boblebad
Konferansefasiliteter
Røyktfritt hotell
Oppvarmet basseng
Innendørsbasseng
Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig)
Restaurant
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Renseritjenester
Bankettrom
Flerspråklig personale
Vis flere
Romfunksjoner
Røykfrie rom
Klimaanlegg
Familierom
Kjøleskap på rommet
Greit å vite
HOTELLSTIL
Sentralt plassert
Forretning
HOTELLKLASSE
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Spesialpris:CAD 109 (CAD)
Hotelltilbud
Anmeldelser og mer
923anmeldelser
162bilder
1spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 326
  • 384
  • 169
  • 36
  • 8
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Finn anmeldelser som nevner
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Pleide å bo i Manchester. Kunne se noe av den gamle bygningen og layout som kunne vært camoflogued litt bedre. Lobbyen var fin og innbydende. Venner hadde kontinental frokost, selv om jeg ikke. De sa at den var svært tilfredsstillende. Alt i alt et komfortabelt opphold selv om je
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Vi ankom sent på fredag ettermiddag. Etter innsjekking, og en kort spasertur til rommet vårt, døren vår kort virket ikke! Etter en tur til resepsjonen og bak alt var godt. Vårt rom 234 var vendt mot gjesten car park & local bus stop/street. Også jernbanespor var 200 meter fra hot
Finn ut mer
Svar fra Jocelyn B, Manager på The Thompson Hotel and Conference Centre
Besvart 13. aug. 2014
Dear 860watts01< I would like to thank you for taking the time to complete the review of the Thompson Hotel, we appreciate your feedback. Please accept my apologies on behalf of our hotel for the disappointing incident you experienced during your stay with us. We will be passing your comment on to the Housekeeping Supervisor.I hope you enjoyed the rest of your journey, we look forward to accommodating you again in the future! Kind Regards, Jocelyn Bennett Hotel Manager
Finn ut mer
Vi hadde en fest i neste rom som bare kunne ikke stoppes. Sikkerhetsfolk var ut flere ganger, men ikke effektivt. Fortsatt gående på 04:30! De foreslo kreditering vår Visa - satte pris på at neste morgen, men fikk nesten ingen søvn!
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Svar fra Jocelyn B, Manager på The Thompson Hotel and Conference Centre
Besvart 13. aug. 2014
Dear Sharie A, I would like to thank you for taking the time to complete the review of the The Thompson Hotel.I am extremely sorry to hear of the situation that you encountered. We take these matters very seriously. As per our email exchange we have refunded you your night stay with us. I would hope that you take me up on my offer to come back and stay with us. Our goal is to always focus on the guest experience, and this occasion we didn't leave you with a positive impression. We look forward to here from you. Kind Regards Jocelyn Bennett Hotel Manager
Finn ut mer
Det ser ut som bor i ikke-kjeden hoteller er veien å gå. Jeg ble gledelig overrasket over overnattingssteder og trendy og oppdatert rom. Personalet var en stor fornøyelse å omgås og frokosten som var inkludert var rikelig. Jeg ville bo der igjen på et blunk!!! Også veldig stille
Finn ut mer
Svar fra Jocelyn B, Manager på The Thompson Hotel and Conference Centre
Besvart 11. aug. 2014
Dear Marie B B, Thank you for taking the time to review our Hotel on Trip Advisor, we appreciate your feedback. Glad to hear you enjoyed our great downtown location and hospitality. We were happy to see that you enjoyed our breakfast, we will be adding a few different items in the future to spice it up. We look forward to accommodating you again in the future. Kind Regards, Jocelyn Bennett Hotel Manager
Finn ut mer
Ankom sent på dagen av RM med ikke mye energi, bare tid til å spise middag, få litt søvn, og deretter av tidlig neste morgen.
Personer kommenterte før turen at det var intet i Manchester, men det ser en interessant nok plass til å se deg rundt for en halv dag. Vi var der lørdag k
Finn ut mer
Svar fra Jocelyn B, Manager på The Thompson Hotel and Conference Centre
Besvart 11. aug. 2014
Dear Thetrainwecktourist, Thank you for taking the time to review our Hotel on Trip Advisor, we appreciate your feedback. Glad to hear you enjoyed our great downtown location and hospitality. We look forward to accommodating you again in the future. Kind Regards, Jocelyn Bennett Hotel Manager
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteBasseng og strandSpiseFamilie- og lekeområder
Bilde levert av ledelsenThe Thompson Hotel and Conference Centre
its time for a update
la galería orientada a la montaña
334
334
Forrige
Hi, is there a hairdryer in the room? Thanks
Yes. I saw it there in the closet.
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 66 - USD 131 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
thompson hotel kamloops
BELIGGENHET
CanadaBritisk ColumbiaKamloops
ANTALL ROM
98
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din