Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Kings Arms Hotel

Reisende (64)
Rom og suite (37)
Spise (22)

Om

Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Restaurant
Bar/lounge
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Offentlig Wi-fi
Røyktfritt hotell
Romfunksjoner
Røykfrie rom
Greit å vite
HOTELLSTIL
Sentralt plassert
Historisk hotell
HOTELLKLASSE

Beliggenhet

Full visning
100Svært egnet for gange
Rangering: 100 av 100
72Restauranterinnen 0,5 km
38Attraksjonerinnen 0,5 km
548anmeldelser
115bilder
7spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 176
  • 208
  • 89
  • 49
  • 26
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Vi besøkte her for min partneres 40 th som en overnatting med venner. Hotellet og baren var nydelig. Rommene var mye større enn forventet, komfortable og rene med svært store bad. Min partner sa frokost neste dag var vakkert også. Resten av oss trengte en løgn i det klarte ikke
Finn ut mer
Min mann og jeg bodde for en natt, rommet var veldig pent innredet og alle ansatte var svært hjelpsomme og vennlige. Den eneste ulempen som nevnt i andre vurderinger var hvor bråkete rommet var. På rundt 5 am begynte markedet å bli satt opp rett utenfor rommet og som sådan var
Finn ut mer
Min mann og jeg bestilte nylig en kveld bo på The Kings Arms i Keswick. Plasseringen er flott, rom fint og rent med meget vennlig personale. Utmerket valg til frokost. Vår eneste klage var at vårt rom var veldig støyende. Det var veldig vanskelig å komme seg på grunn av all støy
Finn ut mer
Hyggelig sted dette satte seg nesten i midten av Main Street i Keswick, fint sted, til folk se, satt i en stor vinterhage, litt rart dette, men med begge ender av vinterhage ser ut til å forstørre folk som kommer og går forbi, mat av en god standard, drinker til pub priser,
Finn ut mer
Jeg har bodd i Keswick to ganger i året de siste 10 årene med hunden min. Jeg besøkte først her tilbake i 2008 og ble gjort til å føle meg veldig velkommen, noe som betyr mye når du er alene. Maten er utmerket som er personalet svært vennlige og hjelpsomme og jeg føler aldri som
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strand
Bilde levert av ledelsenThe Kings Arms Hotel
Newly refurbished bedrooms
Bilde levert av ledelsenThe Kings Arms Hotel
Bedroom at the Kings Arms
ForrigeNeste
1234568
We had bed and breakfast and the hotel does do food so I’m sure you could be accommodated. It is extremely dog friendly as are many of the bars, restaurants and cafes in Keswick. Highly recommended for dog lovers!
0 stemmer
Hi there, Check-in is at the reception. You will find it on your left as you walk through the entrance doors. Have a great visit. Kind regards, Dani
1 stemme
Vis alle svar
Dear Guy H Thank you for your message and I'm sorry to hear that you have not received any confirmation to date. In answer to your question we do not require a pre-order for Christmas Day lunch, if you would like to contact us direct on 017687 72083 and we can look into your missing confirmation letter. Thanks Leah
0 stemmer
What are the parking facilities
Hi Lynne, We offer a discounted parking pass for the public car park directly behind the hotel. This can be obtained at reception when you check in. Unfortunately we don't have any private car parking. Thanks Dani
0 stemmer
Vis alle svar
Hi Rob Thank you for contacting us through TripAdvisor with the above question. When staying with us on dinner, bed & breakfast you have a £20pp dinner allowance, which can be selected from our menu. If you have any further questions please do not hesitate to contact me. Kind Regards Leah
0 stemmer
ForrigeNeste
12
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 101 - USD 206 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
StorbritanniaEnglandLake DistrictKeswick
ANTALL ROM
13
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din