Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Reisende (108)
Rom og suite (40)
Spise (9)
Fortreffelighetsbevis
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Restaurant
Bar/lounge
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Offentlig Wi-fi
Røyktfritt hotell
Selvbetjent vaskeritjeneste
Romfunksjoner
Røykfrie rom
Greit å vite
HOTELLSTIL
Trygt
Budsjett
HOTELLKLASSE
Beliggenhet
Full visning
100Svært egnet for gange
Rangering: 100 av 100
250Restauranterinnen 0,5 km
114Attraksjonerinnen 0,5 km
Anmeldelser og mer
461anmeldelser
127bilder
16spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 226
  • 163
  • 43
  • 17
  • 12
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Beleilig plassert, grunnleggende innkvartering i Edinburgh. Rene bad, rene rom, hyggelig personale, rask WiFi. Litt dyrt for et herberge vurderer jeg bodde i off-season, men stedet kunne ikke slå. Det så ut som tredje etasje var under vedlikehold, så jeg fikk ikke oppleve alt
Finn ut mer
Kick ass hostel er et flott sted å bo. Fantastisk beliggenhet rett ved kanten av Grassmarket, like under slottet. 10 minutters gange til Royal Mile. Massevis av puber og barer i nærheten, Sainsbury er rett nede i gaten. Vi bodde i 12-sengs rom som var rent og moderne og veldig
Finn ut mer
Reiste over hele Storbritannia, og dette var en av de kuleste stedene å bo. Vi startet vår reise i London, Liverpool, Manchester, Glasgow, Edinburgh, Amsterdam og Dublin. Kickass Hostel var uten tvil en av de beste vi bodde på. De har en flott bar, rene rom og fantastiske
Finn ut mer
Sengen / pod oppsettet var behagelig og en morsom opplevelse. Badene var ikke de beste, men de var ikke det verste jeg har hatt å håndtere. Stedet var veldig nært til mange butikker og vi var i stand til å gå til Edinburgh Castle. Hvis du har en utleie, finn en parkeringsplass
Finn ut mer
Vandrerhjemmet har en flott beliggenhet. Badene er skitne, og seter er dekket av urin siden det ikke er urinaler. Eventuelle forstyrrelser du kan føre til utkastelse uten advarsler og ingen refusjon. Bøssene er ganske rene, men har fortsatt lange svarte hår over sengen og puter.
Finn ut mer
Svar fra KACrew, General Manager på Kick Ass Hostel
Besvart 22. okt. 2018
Thank you for your feedback, we are glad to hear that you liked the location of the hostel, it's great being able to host our guests in such a central location in Edinburgh. We are slightly confused by your feedback regarding cleanliness as you mention both that the bathrooms are clean and dirty, the bathrooms are in use throughout the day, however, they are also managed and cleaned consistently, but there can be times where a guest has been messy and we are unaware for a while. Luckily there 11 different bathrooms next to the pod dorms so you are not limited to use a bathroom that you find to be dirty. Regarding being evicted without notice, we reserve the right as per our terms and conditions upon booking that any guests acting inappropriately will be asked to leave. Our team are reasonable and will issue a warning and work with our guests to resolve the situation, however, our responsibility is also to ensure the safety and wellbeing of the other guests in the room too, so actions do need to be taken in certain situations. Our night shift reception team are trained on how to deal with difficult situations and have the authority to make hard decisions such as evicting guests in extreme circumstances and any formal complaints can be sent to us in writing. We are sorry you feel you were treated unfairly and if you wish to discuss your particular situation further please feel free to contact us directly at info@kickasshostels.co.uk, We wish you safe travels onward to your next destination. KA Manager.
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseFamilie- og lekeområder
moqueta
De kubliknande sovplatserna
View of Edinburgh Castle, from just outside the hostel (not zoomed)
View from just outside the hostel
View of the fireworks from the room on the 3rd floor
ForrigeNeste
1234568
Is the cafe dog friendly?
Does your Edinburgh Hostel Accommodate Stag groups?
Hi thank you for your enquiry. We are predominately a tourist hostel and we do not normally accommodate stag groups. We hope this information is of help to you . KA manager
0 stemmer
Sí tenemos una cocina donde se puede preparar su propia comida. Esperamos que esta información le ayude
0 stemmer
Vis alle svar
Hi! Do you guys have weekly rates?
Hi there, unfortunately we do not have weekly rates at the moment. We keep our daily rates as low as possible to ensure our competitiveness and encourage our guests to stay for more than a couple of days . We hope this information helps you KA Crew :)
0 stemmer
ForrigeNeste
1234
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 24 - USD 150 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
StorbritanniaSkottlandEdinburghOld Town
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din