Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Ballsbridge Townhouse

Reisende (36)
Rom og suite (10)

Om

Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Flerspråklig personale
Flyplasstransport
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Portvakt
Røykfritt hotell
Romfunksjoner
Kjøleskap på rommet
Røykfrie rom
Greit å vite
HOTELLSTIL
Trygt
Mellomklasse
HOTELLKLASSE

Beliggenhet

Full visning
65Nokså egnet for gange
Rangering: 65 av 100
63Restauranterinnen 1 km
10Attraksjonerinnen 1 km
89anmeldelser
49bilder
1spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 29
  • 30
  • 11
  • 8
  • 11
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Et stort hus med store soverom. Personalet er svært vennlig og ingenting et problem. Komfortable senger. Te og kaffefasiliteter på rommene, og du kan be om en mikrobølgeovn hvis du bor der så lenge som meg selv. Sterkt anbefalt
Finn ut mer
Min mann og jeg bestilte et rom og ble svært overrasket, at de belastet 10 Euro (i tillegg til vår høye pris innkvartering uten frokost) for parkering i lokalene. Videre, på badet var ikke rengjort veldig bra. Vil ikke gå tilbake med en hast. Veldig skuffet. Etter å ha gitt
Finn ut mer
Flott innkvartering til en svært konkurransedyktig pris. Utmerket beliggenhet, på bussrute med bussholdeplass ved siden av Ballsbridge Townhouse & Dart stasjon bare 3 minutters gange rundt hjørnet. Rommet veldig rent, seng komfortabel med nydelig skarp hvitt sengetøy. Veldig
Finn ut mer
Fra ankomst til hotellet sent på kvelden for å forlate resepsjonen var folk selvsikker og fikk meg til å føle meg velkommen, vist til rommet og spurte om noe annet trengte. Skam ikke hadde tid til å gjøre bruk av kjøleskap og mikrobølgeovn.
Finn ut mer
The Townhouse er god verdi for pengene, halvparten av prisen på noen av de andre hotellene i området. Personalet innkvartert en tidlig innsjekking for oss, rommene var rene og romslige. Plasseringen er bra med et busstopp like utenfor som får deg til sentrum av byen.
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suite
Amplia parcela y espacios. Mucha tranquilidad y buenas vistas
Amplia parcela y espacios. Mucha tranquilidad y buenas vistas
Bilde levert av ledelsenBallsbridge Townhouse
Bilde levert av ledelsenBallsbridge Townhouse
ForrigeNeste
12
Dear Deirdre, I would like to begin with an apology. We understand issues can happen, but it is the way they are handled that can make or break the guest experience. We are remorseful that our receptionist was so inappropriate in this manner. I would like you to know that this matter will be looked into and disciplinary action will be taken. That behaviour is unacceptable. Past that, we are sorry that you did not feel the accommodation was adequately represented as to what you had booked. The Townhouse is a Georgian style building with rooms on all sides, looking over the back garden and side courtyards and gardens. The rooms are all of the same style and quality, and have a seating as pictured. I do regret you feel it was misrepresented, and the way our team member handled the situation was unprofessional. I sincerely hope this did not ruin your weekend completely as you implied and that you were still able to enjoy your time in Dublin to the fullest. Kind regards, Natalie
0 stemmer
PRISKLASSE
USD 96 - USD 207 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
IrlandProvince of LeinsterDublin
ANTALL ROM
19
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din