Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Radisson Blu Hotel, Frankfurt

Reisende (886)
Rom og suite (341)
Spise (84)

Om

Nr. 39 av 277 hoteller i Frankfurt
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Grønne ledere Sølvnivå
Stedets fasiliteter
Bar/lounge
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Svømmebasseng
Romservice
Restaurant
Spa
Treningssenter/treningsrom
Bankettrom
Flerspråklig personale
Innendørsbasseng
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Konferansefasiliteter
Møterom
Oppvarmet basseng
Portvakt
Renseritjenester
Røykfritt hotell
Rullestoltilgang
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Klimaanlegg
Minibar
Familierom
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLKLASSE
HOTELLSTIL
Grønt
Flott utsikt
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Hotelltilbud

Beliggenhet

Full visning
58Nokså egnet for gange
Rangering: 58 av 100
29Restauranterinnen 1 km
6Attraksjonerinnen 1 km
Kontakt
Franklinstr. 65, 60486 Frankfurt, Hessen Tyskland
Navn/adresse på lokalt språk
Slik kommer du deg dit
Frankfurt Internasjonale Lufthavn10 km
Mannheim Lufthavn70 km
Se alle hoteller i nærheten
2 337anmeldelser
15spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 891
  • 901
  • 346
  • 122
  • 77
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
Besøkte radisson SAS Frankfurt 2 dager, hadde bestilt på nettet og fått god pris- tydeligvis til stor irritasjon for de i resepsjonen. Rommet vårt ble ikke ryddet, og vi følte oss ikke velkomne. Hyggelig betjening i restauranten og bra spa forøvrig.
Finn ut mer
Svar fra RD_Frankfurt, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Frankfurt
Besvart 5. jul. 2016
ear guest, Thank you for taking the time to review your stay with us. We strive towards 100% Guest Satisfaction and your feedback is extremely important to us. I was disappointed to read that on this occasion we did not entirely meet your expectations. I would like to apologize and assure you that I have personally followed-up with the relevant managers to look into this matter accordingly. I hope that we will have another opportunity to welcome you back and to show you that we can make it right. With best regards, Your Radisson Blu Frankfurt team
Finn ut mer
Jeg er særdeles fornøyd med mine netter på Radisson Blue i Frankfurt. Rommet er det beste jeg har opplevd med meget høy komfort. Frokosten er av gourmettypen og baren er hyggelig på kvelden. De ansatte yter en fantastisk service. Jeg var i Frankfurt på IAA2015 (bilmesse) og
Finn ut mer
Svar fra RD_Frankfurt, Leiter Gästebetreuung på Radisson Blu Hotel, Frankfurt
Besvart 6. aug. 2017
Dear Guest, thank you so much for your great review and the time you have taken for it! Happy to hear, that you felt comfortable and that you had a nice stay. It was a pleasure welcoming you and it would be great to do that again in the future. For any further questions or special inquiries please contact me directly. With warmest regards, Manuel Schmalfeld Guest Relations & Duty Manager
Finn ut mer
Bodde der en natt. Rommene var store og fine, som forventet av et nytt hotell. Svært varierende temperatur på vannet i dusjen. Gratis wifi. Fin utsikt over byen fra svømmebassenget i toppetasjen. God mat og service i restauranten.
Finn ut mer
Svar fra RD_Frankfurt, General Manager på Radisson Blu Hotel, Frankfurt
Besvart 28. aug. 2014
Dear Ringstad, thank you for being our guest and for reviewing your stay in our round hotel. I am pleased to read that you were able to enjoy the pool, the view and that you experienced our special “Yes- I- Can”Service. We would be very happy if you would be our guest again in near future. With kind regards, Helge Luetters General Manager
Finn ut mer
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Perfekt for forretninger for en natt eller to. Store moderne rom og bad med massiv TV, sterk wifi og vidstrakt utsikt over området. Ikke mye støy fra de nærliggende rom eller korridorer. Taket bassenget var litt lite og mørkt, sammen med et lite treningsstudio, men de fleste vil
Finn ut mer
Det var et skuffende opphold. Rommene er kalde og unwelcoming. Vinduet mellom soverommet og badet gir ingen personvern til badbrukeren. Vi booket som Gold medlemmer vi mottok ikke vann, måtte be om håndklær og bare hadde en kappe. På vår siste natt bestilte en skolegruppe seg og
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Forrige
PRISKLASSE
USD 93 - USD 287 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
radisson blu hotel, frankfurt hotel frankfurtradisson blu frankfurtradisson frankfurtfrankfurt radisson
BELIGGENHET
TysklandHessenFrankfurt
ANTALL ROM
434
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din