Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Aparthotel Puerto Azul Marbella

Reisende (334)
360
Panorama (12)
Rom og suite (309)
Fortreffelighetsbevis

Om

Nr. 12 av 71 hoteller i Marbella
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Svømmebasseng
Restaurant
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Flerspråklig personale
Portvakt
Rullestoltilgang
Utendørsbasseng
Vaskeritjeneste
Romfunksjoner
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Mikrobølgeovn
Røykfrie rom
Tekjøkken
Greit å vite
HOTELLKLASSE
HOTELLSTIL
Flott utsikt
Modern

Beliggenhet

Full visning
100Svært egnet for gange
Rangering: 100 av 100
176Restauranterinnen 0,5 km
20Attraksjonerinnen 0,5 km
1 058anmeldelser
50spørsmål og svar
3romtips
Vurdering fra reisende
  • 537
  • 421
  • 72
  • 19
  • 9
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
Et fint leilighets hotell som ligger veldig sentralt på strandpromenaden og en kort spasertur til gamlebyen. Bodde i en leilighet i 4 etasje med utsikt direkte ut mot stranden, terrassen var stor og fantastisk. Leiligheten var stor med alle fasiliteter bra renhold og god seng.
Finn ut mer
Svar fra AparthotelPuertoAzul, Gerente på Aparthotel Puerto Azul Marbella
Besvart 21. sep. 2016
Dear Stig, thank you for your comments and dedicate us part of your time. We are glad to know that you have spent a wonderfull stay with us. Thank you for recommend our BRAND NEW RENOVATED VIEW TO THE SEA Apartment . From the spacious Terrace of this Apartment you can get a spectacular view over the Marbella coast. It´s a very good new to know that you have a very good Buffet breakfast in our Restaurant Sirocco, meantime you can enjoy Wifi for free. I would like to express all the gratitude, not only mine but from all the staff because, with their professionalism, they are who make and achieve our guests leave the hotel with good memories . Thank you again for trusting us and to recommend our Aparthotel to future Guests, we are sure your opinion will be very helpful. We hope to see you soon in this your Aparthotel in Marbella. Sincerely, Miguel Angel Mitrotti, GERENTE Aparthotel Puerto Azul
Finn ut mer
Ble positivt overrasket over denne leiligheten. Flott beliggenhet, nærhet og gangavstand til det meste. Her var det lettvint og greit å bo. Rengjøringen var veldig bra og betjeningen gjorde det som jeg ba om. Kommer helt sikkert tilbake hit.
Finn ut mer
Svar fra AparthotelPuertoAzul, Gerente på Aparthotel Puerto Azul Marbella
Besvart 6. aug. 2016
Dear Guest, thank you for your comments about our fabulous location and our competitive Staff and cleanliness. As you could see, we try to do our best everyday trying to meet your expectations. Thank you for recommend our BRAND NEW RENOVATED Apartments . Thank you very much for dedicate us part of your time, thank you very much for trusting us and to recommend our Aparthotel to future Guests, we are sure your opinion will be very helpful. We hope to see you soon in this your Aparthotel in Marbella. Sincerely, Miguel Angel Mitrotti, GERENTE Aparthotel Puerto Azul
Finn ut mer
Jeg og søsteren min skulle på jentetur og ville ha et enkelt hotell, med bra beliggenhet. Vi ble svært fornøyde! Fikk en stor leilighet, ren og pen, og med utsikt til havet. Ligger rett på strandpromenaden og både restauranter og gamlebyen er i umiddelbar nærhet. Anbefales!
Finn ut mer
Svar fra AparthotelPuertoAzul, Gerente på Aparthotel Puerto Azul Marbella
Besvart 28. jul. 2016
Dear Guest, Thank you for your comments and dedicate us part of your time. We are glad to know you liked our installations and situation. As you could check, our situation is unsurpassable, right on the city center and on the Fontanilla beach, by all kind of business, bars, restaurants, shops, cinemas, etc. This privileged location allows our Guests moving walking distance to visit all the highlights of the zone, Marbella´s Promenade, the Old Town, Dali´s Sculptures, Pleasure Harbour… we you can take a trip to Puerto Banus. I wouldn´t like to say goodbye without expressing our gratitude, not only mine, but from all the staff, because they are who make and achieve our guests leave the hotel with a good memories of their stay. We hope see you again in this your Aparthotel in Marbella. Sincerely, Miguel Angel Mitrotti, GERENTE Aparthotel Puerto Azul
Finn ut mer
Negativt; Møkkete gulv ved adkomst, ble vasket neste dag. Ikke dusjkabinett, man dusjer i badekaret. Mye vann utover bad og gulv etter dusjing. Vi hadde rom 509 i toppetg. Mye støy fra gatenivå/ restauanter. Meget dårlige vinduer hvor all støy kommer rett igjennom. Sover du
Finn ut mer
Svar fra AparthotelPuertoAzul, Gerente på Aparthotel Puerto Azul Marbella
Besvart 29. sep. 2015
Dear guest, thank you for your comments about our good location and our competitive Staff and for dedicate us part of your time. Regarding your points, I have to remark that most of all of the reports about the cleanliness are very positive, if you have any problem by falling water when you have a shower just make a call to our 24 hours Reception desk and they will help you immediately. I am very surprised about your comment of the noise but usually the Aparthotel is very quiet, anyway, we are very close to the beach and in the Center of Marbella . We are as well very surprised about your comments of the sliding beds, we have no request from any Guest about this fact. Concerning your comment of the pool, I find necessary to clarify to others Guests that the pool area is not big but is just 10 steps far from the Beach, where you can have a large swim in the sea or choose over hundreds of sun beds to lay in the sand. I am really very surprised with your comment of the Buffet breakfast: if you find very poor a Buffet with orange juice, pineapple juice, peach juice, all kind of fresh season fruits, Coffees, Teas, Capuchino, milk , etc and all you need for an English breakfast : scrambled eggs, bacon, sausages, beans, tomato, mushrooms , etc, as well as different kind of breads, toasts and croissants, and of course ham, salami, turkey ham, prosciutto, assorted cheeses, chocolate or vanilla candies, cakes, yogurts, for 6 euros per person please try to have breakfast somewhere else. I hope this clarification is of your interest and of future customers of our Aparthotel. Sincerely, Miguel Angel Mitrotti, GERENTE Aparthotel Puerto Azul.
Finn ut mer
Dette hotellet anbefales på det varmeste. Beliggenheten og servicen var helt perfekt. Vi hadde kort vei til både stranda og til gamlebyen. Vi kommer garantert til å reise tilbake hit en annen gang!:-D
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Svar fra AparthotelPuertoAzul, Gerente på Aparthotel Puerto Azul Marbella
Besvart 11. aug. 2015
Dear Guests, We are glad you have liked our hotel and you enjoy your stay, without any doubt your satisfaction is also ours. As you could check the location is unsurpassable, right on the city center and on the Fontanilla beach. I wouldn´t like to say goodbye without expressing all the gratitude, not only mine but from all the staff because, with their professionalism, they are who make and achieve our guests leave the hotel with good memories.Thank you very much for trusting us and to recommend our Hotel to future guests, we are sure your opinion will be very helpful. Miguel angel Mitrotti, Manager Aparthotel Puerto Azul.
Finn ut mer
Forrige
PRISKLASSE
USD 83 - USD 253 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
aparthotel puerto azul marbella hotel marbellaaparthotel puerto azul hotel marbella
BELIGGENHET
SpaniaAndalucíaProvince of MalagaCosta del SolMarbella
ANTALL ROM
60
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din