Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Santa Monaca Hostel

Reisende (20)
Rom og suite (11)
Spise (1)
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Røyktfritt hotell
Vaskeritjeneste
Romfunksjoner
Familierom
Tekjøkken
Greit å vite
HOTELLSTIL
Budsjett
Trygt
Beliggenhet
Full visning
100Svært egnet for gange
Rangering: 100 av 100
234Restauranterinnen 0,5 km
114Attraksjonerinnen 0,5 km
222anmeldelser
29bilder
1spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 26
  • 72
  • 71
  • 23
  • 30
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Jeg hadde to søvnløse netter der fordi dette vandrerhjemmet tillot en stor gruppe unge tenåringer (for det meste gutter) å bo i en kvinnelig stor dorm ved siden av dorm og ved siden av kvinnelige dusjrom og tollets. De holdt støy hele natten. Jeg camplained til resepsjonen, men
Finn ut mer
Svar fra GiulianoG722, Direttore på Santa Monaca Hostel
Besvart 3 uker siden
Dear Angela, We had replied earlier, while you were still in the hostel; to your review on google reviews regarding the same; here is a copy of the reply. Thank you for taking the time to share with us. We are quite sorry you did not get any sleep due to the school group staying in the hostel. We referred the noise complaint to the group leader who kept the group in order accordingly. We apologise for the inconvenience. We would only like to make clear that you only arrived on the same day as the group did, that making it kind of unlikely that you had two sleepless nights because of them. As this may seem not relevant to you, we'll add that you stating that you had two sleepless nights because of our staff or management being irresponsible, makes a once in a while incident turn into a daily routine, which is not the case with us. We would also like to add that our night staff, spent a great deal of time and energy in keeping the boys as quiet as possible and that a female dorm only is a female dorm as long as it hosts only females. Since you're still staying with us, we'll also be happy to apologise better in person, and to help you in any manner we can, if you'll be so kind to come down to us at the reception again. We apologise once more for the inconvenience And we kindly thank you for your feedback. Kind Regards Santa Monaca Hostel
Finn ut mer
Vi bodde en natt, fra 12 oktober til 13 oktober Nabolaget er flott, 10 minutters gange fra stasjonen, i nærheten av en liten kirke hvor du kunne høre opera konserter. Da vi ankom damen på telleren var snill og hun ba om unnskyldning for å holde oss venter en stund. Rommet var
Finn ut mer
Svar fra GiulianoG722, Direttore på Santa Monaca Hostel
Besvart 24. okt. 2018
Dear Guest, Thank you for taking the time to share with us. We are sorry to learn that you had some problems during your stay. To address some of these issues; we have bathrooms on the floors of the hostel. All the floors have clear indications of where the bathrooms are. The reception is always available if you have any queries on where to find anything in the hostel. As per what happened at the reception; we are sorry that there was a miscommunication between you and the staff. Our staff is a very strong factor in our hostel and we try our best to cater for all our guests. Our staff does not make fun of our guests unless we are laughing with the guest. All the same we apologise for the misunderstanding.
Finn ut mer
Når det gjelder oppsett, var dette stedet sannsynligvis nærmest min generiske oppfatning av et "hostel" av noen jeg har bodd på: det er flere soverom som inneholder varierende antall køyesenger, skap i hvert rom, et fellesrom med vedlegg oppbevaringsrom, frokost og vaskerom og
Finn ut mer
Svar fra Giuliano G, Direttore på Santa Monaca Hostel
Besvart 5. aug. 2018
Dear guest, Thank you for taking the time to share with us. We are more than happy to read your suggestions for our hostel.We are making very many new improvements to our hostel; air conditioning in all the rooms and plugs right next to your beds!! We always do our best to ensure a pleasant stay to our guests and we can assure you your feedback helps us to improve Thanks again and we hope to host you next time you are in Florence. Kind Regards Santa Monaca Staff
Finn ut mer
En veldig pen bygning, den store ulempen er mangelen på vekselstrøm. Jeg forstår at dette skal korrigeres neste år, noe som vil bidra massivt. Hvis du ikke er den eneste veggviften i rommene, vil søvn være svært ubehagelig. Rommene var rene og sengene var komfortable
Finn ut mer
Svar fra Giuliano G, Direttore på Santa Monaca Hostel
Besvart 13. jul. 2018
Dear Guest, Thank you for your stay and review of our hostel. t's a real a pleasure to read review like yours! The hostel resides in a XV century building and most of it’s decor has remained that way since it holds alot of historical value! We are happy to know you enjoyed your stay! Our guest’s reviews help us to improve our hostel. Our bathrooms are closed for cleaning during the morning but we do have othere bathrooms on the ground floor which are open for use while we are cleaning ther others. We work hard to make our hostel a comfortable place for our guest. We are making very many new improvements to our hostel: air conditioning in all the rooms and plugs right next to your beds!! We would be very happy to see you soon! - Kind regards, Santa Monaxca Staff
Finn ut mer
Verste hostel opplevelse jeg noensinne har hatt. Vi ankom 9:30, hva vi tror er en rimelig tid til å fortsatt være oppe og aktiv gjennom vandrerhjemmet. Tilsynelatende var denne oppfatningen delt av ingen andre som bor der. Vi var i et lite begrenset rom der de noen gang hadde
Finn ut mer
Svar fra Giuliano G, Direttore på Santa Monaca Hostel
Besvart 16. jun. 2018
Dear Madame we are sorry but the description that makes the structure does not correspond in any way to our hostel, if you kindly send us the full name check if you have stayed with us. The Staff of Santa Monaca is always available for any information, check in is possible until 2 am and we can not turn off the lights even at night (night lights are activated). Best regards, Santa Monaca Staff
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseForretningssenter og tilstelningslokaler
8 bed Dorm
10 bed dorm
New lockers
Quarto misto
Our family room.
ForrigeNeste
123
ciao, a quanto affittano le bici?
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 22 - USD 90 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
hostel santa monaca hotel florencesanta monaca florencesanta monaca hotel florence
BELIGGENHET
ItaliaToscanaProvince of FlorenceFirenzeFirenzes historiske sentrumSanto Spirito / San FredianoOltrarnoSan Frediano
ANTALL ROM
116
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din