Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

NH Centre Utrecht

Reisende (93)
Rom og suite (41)
Video (3)
Fortreffelighetsbevis

Om

Nr. 14 av 28 hoteller i Utrecht
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Grønne ledere Bronsenivå
Stedets fasiliteter
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Restaurant
Bar/lounge
Flerspråklig personale
Golfbane
Møterom
Offentlig Wi-fi
Renseritjenester
Røykfritt hotell
Rullestoltilgang
Selvbetjent vaskeritjeneste
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Klimaanlegg
Minibar
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLSTIL
Sentralt plassert
HOTELLKLASSE
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Spesialtilbud:Klikk for detaljer
Hotelltilbud

Beliggenhet

Full visning
100Svært egnet for gange
Rangering: 100 av 100
286Restauranterinnen 0,5 km
64Attraksjonerinnen 0,5 km
666anmeldelser
116bilder
8spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 165
  • 278
  • 165
  • 36
  • 22
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Etter en dårlig hotellopplevelse i Amsterdam, ankom vi litt spektisk Utrecht. Gleden var derfor enorm da vi entret rom 208. Stort rom og nydelig rom, med flott utsikt. Imøtekommende personale, og vi fikk til og med parkering til en stor Carevelle. Ingenting å sette fingeren på
Finn ut mer
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Å ha bodd her de siste 8 årene denne gangen har standardene gått dramatisk. Det var ingen oppvarming på rommet. Vi fant en brukt sanitær håndkle i badet bin. Frokostkvaliteten har forverret, og det var en katt som vandret rundt restauranten. Det var veldig støyende fra gaten
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NH Hotels
Bodde her for 2 netter på jobb og var en stor finner. Egentlig booket feil hotellet og ment å bestille NH hotellet ved Utrech stasjon, men glad jeg gjorde feilen. Dens videre fra stasjonen åpenbart, men det er i et sprekkende sted, god frokost og nydelig personale. Ville ha gitt
Finn ut mer
Bygningen av dette hotellet var fantastisk. . . et slikt historisk mesterverk. Hotellets restaurant har interessante bilder som hjelper deg med å se den historiske bygningen i bygningen og området. Etter min mening er rommene ganske grunnleggende og små, men veldig rent. Under
Finn ut mer
Har nettopp tilbrakt tre netter på dette hotellet. Plasseringen av hotellet er bra å være svært nær sentrum. Utrecht selv er vel verdt et besøk. Vi hadde et bakre rom borte fra trafikken, det var ganske liten, men tilfredsstillende annet enn støyende bad fan. Vi fant frokosten
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpise
Mooie uitzicht van uit slaapkamer
MFijne kamer
A good scrubbing needed
ForrigeNeste
1234569
Is there parking at the hotel?
Dear Rebecca, We do have parking places available near the hotel. The extra costs are 18.50 EUR per day. Unfortunately it is not possible to make a reservation. In case I can be of any more assistance, please do not hesitate to contact me. We are looking forward in welcoming you in our hotel. Warm regards, Victor van der Knaap
0 stemmer
Vis alle svar
Dea Alex, Thank you for your interest and reservation at NH Centre Utrecht! We have free wifi available for our guests. If you would like to get a stronger connection, the paid wifi costs € 9,90 per 24 hours per device. If you have any questions, please feel free to contact me! With kind regards, Tabea Wedekind Front Office Manager NH Centre Utrecht
0 stemmer
Vis alle svar
hello I would like some information. our hotel is near the thunderdome event?
Dear samuel280613, Thank you very much for your interest in NH Centre Utrecht Hotel! The Thunderdome Event is in the Jaarbeurs which is not that far away from the hotel. If you decide to go by foot it’s a 20 minute walk, you could also go by public transport which takes roughly 10 minutes. I hope I have informed you enough but if you have any further questions please don’t hesitate to contact us. Kind regards, Tabea Wedekind Front Office Manager NH Centre Utrecht
1 stemme
Dear geonor201, Thank you for your e-mail. If you have any questions which is not accepted by Tripadvisor to post here, please let us know your questions via e-mail or phone. With kind regards, Tabea Wedekind Front Office Manager
0 stemmer
Vis alle svar
Dear BOXtheFOX, Thank you for your question! We have several room types, as a lot of guests underneath already commented! If you book a room with view, you look over the Janskerkhof in front of the hotel. There can be noise from the street and traffic. If you book a room without view, you can overlook the garden of Restaurant Luden but we have also some rooms with no view at all. If you book a room without view, please make a remark that you do not want to face an innerside of the building, so we can take your preference. If you have any other questions, please do not hesitate to contact us directly at the hotel. Kind regards, Tabea Wedekind Front Office Manager NH Centre Utrecht
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNeste
12
PRISKLASSE
USD 116 - USD 232 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
nh hotels utrechtnh hotel utrecht
BELIGGENHET
NederlandUtrecht ProvinceUtrechtNeude Janskerkhof en Domplein
ANTALL ROM
47
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din