Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Atlantis Beach Hotel

Reisende (215)
Rom og suite (132)
Basseng og strand (80)
Fortreffelighetsbevis

Om

Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Restaurant
Svømmebasseng
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Gratis parkering
Bar/lounge
Treningssenter/treningsrom
Romservice
Flyplasstransport
Møterom
Offentlig Wi-fi
Portvakt
Renseritjenester
Rullestoltilgang
Utendørsbasseng
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Familierom
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLSTIL
Flott utsikt
Buktutsikt
HOTELLKLASSE

Beliggenhet

Full visning
72Nokså egnet for gange
Rangering: 72 av 100
57Restauranterinnen 1 km
8Attraksjonerinnen 1 km
414anmeldelser
29spørsmål og svar
4romtips
Vurdering fra reisende
  • 237
  • 129
  • 26
  • 15
  • 7
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Vi kommer igjen og igjen hit til det samme hotellet. Alltid "bankers" for en fin uke på Kreta. Beliggenhet og hotell er i superklassen for solhungrige nordmenn som ønsker en stille rolig ferie. Vi velger alltid rom med havutsikt og nyter den fine solnedgangen fra balkongen.
Finn ut mer
Svar fra Yiannis M, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atlantis Beach Hotel
Besvart 28. jul. 2018
We are o glad you had a good time in Atlantis beach. See you next year.
Finn ut mer
Flott hotell med veldig bra service. Supermarket som nærmeste nabo. Gjennomgangstrafikk på gaten som skiller hotellet fra stranden, men ikke noe stort problem. Stranden er fin sandstrand, men med et lite belte av runde steiner akkurat i vannkanten. Skal man ha kun sand må man gå
Finn ut mer
Svar fra Yiannis M, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atlantis Beach Hotel
Besvart 19. jul. 2018
Thank you very much for your kind review. Hope to see you again soon
Finn ut mer
Storfamilien på 10 personer i aldersgruppen 10 til 75 år tilbrakte 2 uker på dette supre hotellet. Topp service fra alle ansatte og herlig med egen strand for hotellets gjester. Nydelig frokost og et flott bassengområde med tilstedeværende personale. Supermarked rett ved siden
Finn ut mer
Svar fra Yiannis M, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atlantis Beach Hotel
Besvart 21. jul. 2018
We are so glad you had a good time in our hotel. Thank you for your kind review
Finn ut mer
En ukes ferieopphold ble en god opplevelse. Her var rent og pent, romslig og godt vedlikeholdt. Meget stille omgivelser. Vannkoker på rommet. Flott basseng midt i anlegget og bare noen meter over veien til hotellstranden. Dessverre 3,5 EUR for å leie solseng for en dag. Hotellet
Finn ut mer
Svar fra Yiannis M, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atlantis Beach Hotel
Besvart 6. sep. 2017
Thank you for your kind review. Hope to see you again soon.
Finn ut mer
Vi hadde bestilt en leilighet med to soverom. Dette viste seg å være ett soverom, og en stue med sovesofa. Sovesofaen var hard å ligge på. Vi hadde rom ut mot en bakgård. Den ene aircond virket ikke. Vi måtte klage flere ganger, før de i det hele tatt fikk gjort noe. Det virket
Finn ut mer
Svar fra Yiannis M, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atlantis Beach Hotel
Besvart 13. jul. 2017
Dear guests Thank you for your time to send us your review which is very useful for us and we appreciate it. All our family rooms consist of 1 sleeping room and 1 living room and it is very clear in the description. Indeed, one of the A/C did not work and we apologize for that. That is why you were offered one more room without any extra charge until the A/C was repaired. Upon arrival, you were offered a bottle of wine and a basket of fruit, free of charge of course. We do not have mini-bars. We have refrigerators for you to cool drinks or refreshments. We hope you will give us the chance to offer you a more convenient stay with us, sometime in the future.
Finn ut mer
Forrige
Sorry dear Mikko Atlantis beach does not have any tennis courts The nearest place is about 6 km
0 stemmer
Vis alle svar
Ist die Straße sehr viel befahren zwischen Hotel und Strand? Ist der Lärmpegel hoch?
Sehr geehrte Gaeste Die Garten oder Poolblickzimmer sind viel ruhiger als die Meerblickzimmer Mit freundlichen Gruessen
0 stemmer
Are there tea & coffee making facilities in the rooms?
Yes there is tea/coffee making facilities in our rooms
0 stemmer
Vis alle svar
What is the transfer time from Heraklion?
..
0 stemmer
Vis alle svar
Dear guests Sorry for the delay in answering your message because of technical reasons Promo rooms are the same like other room types. Only the view is different. Could be anywhere in the hotel. And Atlantis beach is in the city of Rethymno On the beach and by the pool umbrellas and sunbeds are free of charge Wish you a good trip to Crete
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNeste
123456
"Rom med havutsikt gir mye støy pga veien. Rolig inne i anlegget. Stort sett er nok rom i 2. etg. å foretrekke."
"Ikke velg leilighet med to soverom, hvis dere ikke er en småbarnsfamilie..."
"Rom 313 har utsikt både til hav og basseng. I 2 etg."
"Ikke be om havutsikt. Da kan man fort få rom for nær hovedveien."
PRISKLASSE
USD 90 - USD 278 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
atlantis beach rethymnon
BELIGGENHET
HellasKretaRethymnon PrefectureRethymnon
ANTALL ROM
90
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din