Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

THE THIEF

Besøk hotellets nettsted
Reisende (900)
Rom og suite (367)
Spise (148)

Om

Sted
Renslighet
Service
Verdi
Travellers' Choice 2019-vinner
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Treningssenter/treningsrom
Romservice
Svømmebasseng
Restaurant
Bar/lounge
Spa
Frokost inkludert
Bankettrom
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Innendørsbasseng
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Konferansefasiliteter
Møterom
Offentlig Wi-fi
Oppvarmet basseng
Portvakt
Renseritjenester
Røyktfritt hotell
Rullestoltilgang
Transport til flyplass
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Klimaanlegg
Minibar
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLSTIL
Marinautsikt
Elveutsikt
HOTELLKLASSE
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted

Beliggenhet

Full visning
98Svært egnet for gange
Rangering: 98 av 100
52Restauranterinnen 0,5 km
16Attraksjonerinnen 0,5 km
2 103anmeldelser
1 246bilder
17spørsmål og svar
30romtips
Vurdering fra reisende
  • 1 542
  • 385
  • 113
  • 41
  • 22
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Hotellet er perfekt. Rommene er lekre, selve hotellet er lekkert, frokosten er perfekt- masse godt. Eneste som trekker ned er prisen, svært dyre rom. Hvis man ønsker noe spesielt- luksusfølelse, velger man dette.
Finn ut mer
Svar fra Dominic G, Manager på THE THIEF
Besvart i dag
Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay. As you mentioned we have a fine breakfast and Chef David takes great pride in his locally sourced, seasonal and organic Norwegian fare. I’d like to thank you for taking the time to share your thoughts as your feedback is invaluable to us. Wishing you a crisp, snowy Winter and looking forward to your return Dominic GRM The Thief
Finn ut mer
+5
Dårlig service i resepsjonen,ba til slutt om hjelp selv .Jeg var alene ved innsjekking.Fint rom med herlig seng.Minus for renhold,brukte snusposer på teppet rundt sengen og brukt håndkle på badet.Savnet varme på gulvet. Spiste på hotellets restaurant,god mat og drikke. Også
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Svar fra Dominic G, Manager på THE THIEF
Besvart i dag
Greetings and many thanks for your review of The Thief . As I can see from your comments your stay was far from optimal and way below the very high standards we set ourselves at this hotel . Unfortunately we were completely unaware of your challenges ,as infallible we are not, but responsive to problem solving we are . As you mentioned you’re returning to the property and I can assure you we will take into consideration all your feedback Wishing you a crisp , snowy Winter and looking forward to your return Dominic GRM The Thief
Finn ut mer
THE THIEF er virkelig hotellet når du skal slappe av og kose deg! Veldig god service og hyggelige ansatte på hele hotellet! Jeg unnet med litt ekstra denne gangen, og bestille frokost på rommet! Nydelig utvalg av sunn og god mat og drikke. Rommene er veldig smakfullt
Finn ut mer
Svar fra Dominic G, Manager på THE THIEF
Besvart 3 uker siden
Greetings and many thanks for your detailed review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . Glad that you took advantage of our breakfast in bed as we have a fine selection of organic , seasonal and locally sourced Norwegian fare . As you mentioned we have a turn down service where we prepare your room for a night of deep slumber with a hot tea ,our own filtered water and a little indulgence . Your comments concerning the staff were a pleasure to read and I´ll be sharing your thoughts with my colleagues Wishing you a crisp , snowy Winter and looking forward to your return Dominic GRM The Thief
Finn ut mer
Vi ble møtt i resepsjonen av en blid fyr som var veldig hyggelig og allerede her satt personalet standarden for vår opplevelse. Vi har lenge drømt om å bo på dette hotellet- og det møtte våre forventninger til de grader. Rommet var veldig fint med egen terasse med utsikt til
Finn ut mer
Svar fra Dominic G, Manager på THE THIEF
Besvart 29. des. 2018
Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay. As you mentioned we have some wonderful views from the property across the canal and the beautiful Oslo Fjord. Your comments concerning the staff, Spa and breakfast were a pleasure to read and I’ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves. Wishing you a crisp, snowy Winter and looking forward to your return. Dominic GRM The Thief
Finn ut mer
Etter litt tull med innsjekkingen og tildeling av feil rom som ikke var rengjort, var oppholdet helt greit. Vi hadde rom med utsikt mot byen og en liten lufteterrasse. Frokosten var helt ok, servicen på frokosten var særdeles bra. Baren som forøvrig kun er oppe på kveldstid er
Finn ut mer
Svar fra Dominic G, Manager på THE THIEF
Besvart 14. nov. 2018
Greetings and many thanks for your review of our property . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mentioned we have a very fine breakfast and Chef David takes great pride in his locally sourced , seasonal and organic Norwegian fare . Glad that you enjoyed our location as being situated on an Island adds a certain calm and serenity to the hotel . Wishing you a crisp , snowy Winter and looking forward to your return Dominic GRM The Thief
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strandForretningssenter og tilstelningslokaler
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorTHE THIEF
The Superior Room at The Thief
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorTHE THIEF
The Deluxe Room at The Thief
Bathroom
Вид из окна.
ForrigeNeste
12345673
What kind of room? We booked package for one night no deposit amount as £1k...
0 stemmer
Vis alle svar
The room you stay in has no bearing on the cost. The pool/spa charges were 195 NOK Mon - Fri and 395 NOK Sat-Sun. It is a nice spa with pool, turkish bath, steam room and swedish sauna, fresh fruits and juices are provided.
1 stemme
Vis alle svar
I like The Thief much more compared to the Grand Hotel. It may be worth mentioning that The Thief is a very modern hotel of this time, while the Grand Hotel is more a classic old fashion kind of hotel. I didn’t like the rooms at the Grand Hotel. Unfortunately, I don’t have any experience staying at Hotel Continental. My personal rating out of 10 for the rooms: The Thief: 9 The Grand Hotel: 6
1 stemme
Vis alle svar
When I was at the hotel (last September), admission to t he gym was free, but to use pool and spa you had to stay in a suite.
2 stemmer
Vis alle svar
Hi sorry for the late reply, I have only just seen the question. Yes I believe so. Depending on who you have booked with (we booked with Expedia) they sent us vouchers stating we would have access to the Spa. We did not take advantage of this though.
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNeste
1234
"Jo høyere etasje, jo bedre utsikt."
"Få et rom i 5-6 etasje med utsikt mot Akershus festning fantastisk utsikt"
"Be om et rom med utsikt"
"Ønsker du se litt av vannet bør du ta et deluxe rom. Junior suite har mer plass, og passer ypperlig hvis du har små barn."
"7. etasje var ikke over nabobygget. Hund er velkommen til egen pris."
ForrigeNeste
123456
PRISKLASSE
USD 385 - USD 550 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
NorgeØstlandetOslo
ANTALL ROM
118
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din