Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Crown Wetheral Hotel

Lagre
Del eksternt
Station Road, Wetheral, Carlisle CA4 8ES England
Laveste priser for ditt opphold
USD 104
USD 93
Vis tilbud
SPAR USD 11
Gratis avbestilling frem til 17.11.20
Hotels.com
Expedia.com
USD 104
USD 93
Vis tilbud
SPAR USD 11
Gratis avbestilling frem til 17.11.20
Booking.comUSD 104
Agoda.comUSD 103
FindHotelUSD 95
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Reisende (214)
Rom og suite (233)
Spise (114)
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.

Om

Sted
Renslighet
Service
Verdi

Crown Wetheral Hotel er et supert valg når du tar turen innom Wetheral. Her kan du få en ideell blanding av verdi for pengene, komfort og ikke minst bekvemmelighet. Utover det tilbys det her romantisk miljø med et en hel rekke fasiliteter, som skapt for reisende som deg.

Rommene på Hotels Wetheral byr på flatskjerm-tv, og gjester kan komme seg på internett med gratis wi-fi.

Du kan også dra fordel av svømmebasseng og gratis frokost mens du bor på Crown Wetheral Hotel. Trenger du parkering, sa du? Ikke noe problem! Gratis parkering er tilgjengelig hos Crown Wetheral Hotel.

Når du føler deg sulten, bør du sjekke ut The Wheatsheaf Inn Restaurant, en pub som er populært både blant lokalbefolkningen og besøkende.

Vi er ganske så sikre på at du vil like oppholdet ditt hos Crown Wetheral Hotel, mens du opplever alt det som Wetheral har å by på!

Finn ut mer
Full visning
Stedets fasiliteter
Gratis parkering
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Basseng
Treningssenter/treningsrom
Gratis frokost
Squash
Brettspill/puslespill
Barnevakt
Ladestasjon for elektriske kjøretøy
Gateparkering
Wi-Fi
Basseng-/strandhåndklær
Innendørsbasseng
Oppvarmet basseng
Trenings-/spagarderobe
Gruppetimer på treningssenter
Badstue
Bar/salong
Restaurant
Frokostbuffet
Frokost på rommet
Gratis pulverkaffe
Måltider for barn
Spesialmenyer tilpasset ulike diettbehov
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Taxitjeneste
Forretningssenter med Internett-tilgang
Konferansemuligheter
Bankettrom
Møterom
Faks-/kopimaskin
Spa
Ansiktsbehandlinger
Massasje
Salong
Bagasjeoppbevaring
Avis
Røykfritt hotell
Utemøbler
Døgnåpen resepsjon
Renseri
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Rengjøring
Romservice
Verdiskap
Strykejern
Flatskjerm-TV
Romtyper
Brudesuite
Røykfrie rom
Suiter
Familierom
Greit å vite
HOTELLKLASSE
Tilgjengelige språk
Engelsk, Afrikaans, Italiensk, Polsk og 1 til
1 375anmeldelser6spørsmål og svar0romtips
Vurdering fra reisende
  • 819
  • 357
  • 127
  • 48
  • 25
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Mer
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
Unni-Lise R skrev en anmeldelse apr. 2017
Kragerø, Telemark, Norway244 bidrag16 nyttig-stemmer
Dette hotellet får deg til å tenke på gammel herskaplighet og jeg vet ikke hvorfor men jeg ser også for meg jakt(revejakt). Rent, pent, stilig, nydelig mat i baren. Veldig hyggelig betjening i baren. Resten av betjening ser deg nok litt an. Frokosten ble god, men den så stusselig i fra start. Hagen og uteplassen var kjempefin. Dusjen var pen men ubrukelig. Vi hadde rom i 2 etg og så lite vann i dusjen at du var heldig hvis du fikk såpen ut av håret. Badekaret var så grunt at du ikke kunne satse på å få dekt kroppen med vann. Men badet var rent og pent. Smal trapp opp til rommene.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: april 2017Reisetype: Reiste med venner
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Jewelscrown, General Manager på Crown Wetheral Hotel
Besvart 2. mai 2017
Good Afternoon Thank you for taking the time to review your recent stay. I am happy to read that you have found my staff to be friendly and you have enjoyed the breakfast. I am sorry that during your stay the shower pressure was low, I have had my maintenance team look into this problem, and I do apologize for any inconvenience caused. On behalf of myself and my teams, its been our pleasure to have you stay with us, and we do look forward to the opportunity of welcoming you back again in the near future. Kind Regards Paul Hicks General Manager
Finn ut mer
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Chris W skrev en anmeldelse aug. 2014
Shillingstone, Storbritannia45 bidrag34 nyttig-stemmer
Omgivelsene og området som ikke ligger langt fra Skottland eller innsjøer er flott. Bodde her mens de arbeider i området, personalet er vennlige og hjelpsomme, maten er utmerket og oppholdet var Det gir god valuta for pengene. Jeg vil være tilbake
Finn ut mer
Dato for oppholdet: august 2014Reisetype: Reiste på forretningsreise
Language Weaver
Nyttig
Del eksternt
michael w skrev en anmeldelse aug. 2014
Southampton, Storbritannia20 bidrag9 nyttig-stemmer
Crown Hotel WETHERAL ligger kun 5 minutter fra M6 i Carlisle i landsbyen WETHERAL. Det er rikelig med gratis parkering. Rommene er ganske store og rene og det er stille selv når det er bryllup funksjoner. Maten på hotellet er bra verdi og godt presentert. Vi spiste i baren og restauranten. Baren er selvfølgelig billigere men restauranten har utsikt over hagen, og er lys og luftig. Det er gratis wifi, en godt utstyrt treningsstudio og 12m basseng. Bassenget var tungt klorerte. De ansatte var svært hjelpsomme og vennlige..WETHERAL jernbanestasjon ligger 100 meter bak hotellet slik at du kan la bilen stå og reise inn i Carlisle. Vi bodde to netter og gjorde en spasertur rundt i landsbyen er det en vakker river walk av Eden elven.elven sies å ha otre og et bredt utvalg av fugler.severdigheter langs elven inkludert en vakker foss ca 100 meter i elven på Eden Castle , munker celler hogd ut i kløften en forlatt Priory og en stor-viadukten. Cicular gå ca 4km som kan utvides.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: juli 2014
Verdi
Rom
Service
Reisetype: Reiste som et par
Romtips: Get a room away from the sports complex facing the car park.
Se flere romtips
Language Weaver
Nyttig
Del eksternt
Hobbit64 skrev en anmeldelse aug. 2014
Driffield, Storbritannia70 bidrag75 nyttig-stemmer
Vi bodde på The Crown tilbake i april og hadde en dårlig opphold, levende musikk på et bryllupselskap betydde at vi fikk lite søvn og servicen var dårlig på grunn av det faktum at hotellet var opptatt på grunn av en funksjon. Vi klaget da vi dro og også anmeldt vår erfaring her. Kort tid etterpå mottok vi et brev fra sjefen spurte om vi vil besøke igjen til en gunstig pris for å reetablere vår tro på hotellet. Vi tok ham opp på dette tilbudet, og hadde to netter i begynnelsen av juli. Vi er så glade for at vi tok ham opp på tilbudet, var det som å bo i et annet hotell. Rommet var rent, godt utstyrt og, fremfor alt, stille! Maten var utmerket, nøt hver plate som ble satt foran oss, og selv hadde litt luksus på frokost på liten balkong på rommet vårt. Servicen var feilfritt. Begge kveldene vi hadde blitt servert og snacksen ordrene tatt, og to baner servert, pluss palett renseprodukt, på den tiden det tok å bli ført til bordet vårt på vårt forrige besøk. Strålende opphold, utmerket personale. Så glad for at vi ikke satte kronen på vår "aldri komme igjen" liste. Utmerket service fra Paul sjefen, hvis han ikke hadde sett kundeservice på toppen av sin agenda vi aldri ville ha sette foten på stedet igjen.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: juli 2014
Verdi
Service
Reisetype: Reiste som et par
Romtips: Executive room or a suite.
Se flere romtips
Language Weaver
Nyttig
Del eksternt
Kidderminsterkid skrev en anmeldelse aug. 2014
Lincoln, Storbritannia185 bidrag55 nyttig-stemmer
Vi bodde i 2 netter som en familie på tre noen dager siden. Det var da regionen hadde talt foreldet temperaturer rundt 30 grader. Den første natten var ubehagelig varmt i rom, slik at vinduene var så langt åpne som de ville tillate. Det var da vi oppdaget hvor nær tog spor til suite vi var i!!! Vi ba om vifter for den andre kvelden og en mye bedre natts søvn var oppnådd. Vi spiste i hovedrestauranten ved ankomst og likte maten vår. Den offentlige bar var en sen oppdagelse og vi nøt litt tid der. Min skotske kone nektet å spise henne grøt til frokost, som så ut som gruel, tynne og tyntflytende.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: juli 2014
Verdi
Rom
Service
Reisetype: Reiste med familie
Romtips: If you are a light sleeper be prepared for some train noise in the rooms overlooking the hotel...
Se flere romtips
Language Weaver
Nyttig
Del eksternt
Forrige
PRISKLASSE
USD 102 - USD 171 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
crown wetheral hotel, crown wetheral carlisle, hotel crown wetheral
BELIGGENHET
StorbritanniaEnglandCumbriaCarlisleWetheral
ANTALL ROM
61
Er dette din oppføring på Tripadvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Vanlige spørsmål om Crown Wetheral Hotel
Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Crown Wetheral Hotel?
Nærliggende attraksjoner inkluderer VR Gateway (6,3 engelske mil) Red Herring Escape Rooms, (6,2 engelske mil) og Solway Aviation Museum (6,8 engelske mil).
Hva er noen av eiendommens fasiliteter ved Crown Wetheral Hotel?
Noen av de mer populære fasilitetene som tilbys inkluderer innendørsbasseng, gratis wi-fi og gratis frokost.
Hvilke mat- og drikkealternativer er tilgjengelige på Crown Wetheral Hotel?
Gjester kan nyte gratis frokost, restaurant og bar/lounge under oppholdet.
Er parkering tilgjengelig ved Crown Wetheral Hotel?
Ja, gratis parkering og gateparkering er tilgjengelige for gjester.
Hvilke restauranter finnes i nærheten av Crown Wetheral Hotel?
Restauranter i nærheten inkluderer Romano Pizzeria, Alexandros Greek Restaurant and Deli og Padthaistr Eat.
Tilbyr Crown Wetheral Hotel treningsmuligheter?
Ja, gjestene har tilgang til innendørsbasseng, treningssenter og badstue under oppholdet.
Ligger Crown Wetheral Hotel i nærheten av sentrum?
Ja, det ligger 0,3 engelske mil unna sentrum av Wetheral.
Tilbys rengjøringstjenester på Crown Wetheral Hotel?
Ja, gjestene tilbys renseritjenester og vaskeritjeneste.
Er kjæledyr tillatt på Crown Wetheral Hotel?
Ja, kjæledyr er som regel tillatt, men det er alltid best å ringe på forhånd for å få en bekreftelse.
Tilbyr Crown Wetheral Hotel noen forretningstjenester?
Ja, det tilbyr praktisk forretningssenter, møterom og bankettrom.
Hvilke språk snakker de ansatte ved Crown Wetheral Hotel?
De ansatte snakker flere språk, inkludert engelsk, italiensk, polsk, rumensk og afrikaans.