Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Nitada Premiere Indonesia

Reisende (2)
Rom og suite (8)

Om

Nr. 19 av 24 hoteller i Sleman
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Gratis parkering
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Gratis frokost
Flyplasstransport
Bagasjeoppbevaring
Concierge
Døgnåpen resepsjon
Renseri
Parkering
Gratis internett
Wi-Fi
Internett
Restaurant
Frokost tilgjengelig
Røykfritt hotell
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Røykfrie rom
Suiter
Lydisolerte rom
Klimaanlegg
Skrivebord
Kaffe-/tekoker
Ekstra lange senger
Bad/dusj
Familierom
Romservice
Sitteområde
Klesstativ
Service for vekking/vekkerklokke
Tekjøkken
Minibar
Gratis toalettartikler
Vis flere
Greit å vite
HOTELLKLASSE
Tilgjengelige språk
Engelsk, Indonesisk

Beliggenhet

Full visning
Kontakt
Jl. Nanas no. 9 RT 02 RW 01 Kadisoka Kalasan, Sleman 55571 Indonesia
Slik kommer du deg dit
Adisutjipto Lufthavn4 km
Adi Sumarmo Lufthavn56 km
Sammenlign flere populære hotell
FASILITETER
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Gratis parkering
Frokost inkludert
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Gratis parkering
Klimaanlegg
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Gratis parkering
Frokost inkludert
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Gratis parkering
Klimaanlegg
OVERNATTINGSSTEDSKLASSE
3.5 stjerners
3 stjerners
3 stjerners
3.5 stjerners
BELIGGENHET
Sleman
3.5 km til Adisutjipto Lufthavn
5.8 km til Yogyakarta Palace
Depok
0.8 km til Adisutjipto Lufthavn
7.6 km til Yogyakarta Palace
Yogyakarta
0.9 km til Adisutjipto Lufthavn
6.7 km til Yogyakarta Palace
Yogyakarta
1.1 km til Adisutjipto Lufthavn
6.6 km til Yogyakarta Palace
3anmeldelser
0spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 0
Tidsperiode
Type reisende
Språk
Valgte filtre
  • Filtrer
Dari pusat kota Yogya ke hotel ini emang lumayan jauh ya jarak tempuhnya. Saya pake mobil ke hotel ini dari Malioboro kira kira 40 menit baru sampai disini .. hotelnya jg ga besar , lokasinya saya blg jg ga strategis2 amat karena restaurant ga banyak di Deket hotel . Kamarnya lumayan luas kok , ga GT kedap suara Krn suara dari luar masih kedengaran , cukup nyaman jg untuk istirahat. Tv channelnya ga banyak ya, saya dapat kasur yg king bed, bersih kamarnya . Saya ga bs review breakfast Krn ga ambil paket yg ada sarapan paginya . Staff baik . Terutama reception nya .
Finn ut mer
Kebetulan anak saya sedang terapi di griya fisio bunda novi.sehingga pilihan terdekat adalah hotel ini .nice hotel dengan harga yg murah udah dapat 2 tempat tidur yg besar .not something special tapi buat saya cukup banget.nyoba mie goreng nya juga enak banget
Finn ut mer
hommie bgt, kamar lumayan luas, sangat nyaman dan bersih. staff hotel sangat ramah, parkir kendaraan lumayan luas. saya tidak pesan makanan, tapi kalau mau masak masak mie instan disediakan dapur kok. free ngopi ngopi dan ngeteh. lokasi agak jauh dari pusat kota, kira kira 35 menit dari pusat kota. cocok bgt buat yg cari hotel dengan lokasi yg privat.
Finn ut mer
Skriv anmeldelsen din
Hvordan var hotellopplevelsen?
Del det beste reisebildet ditt
La verden se hotellopplevelsen din gjennom dine øyne.
Få svar raskt
Still viktige spørsmål til medreisende og hotellansatte.
PRISKLASSE
USD 11 - USD 36 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
IndonesiaJavaYogyakartaSleman DistrictSleman
ANTALL ROM
4
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din