Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Del eksternt
249 Turbot St, Brisbane, Queensland 4000 Australia
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 260
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.08.22
Sofitel
USD 260
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 240
Vis tilbud
Expedia.comUSD 259
Hotels.comUSD 259
TravelocityUSD 259
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Reisende (1090)
Rom og suite (464)
Spise (137)
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Reis trygt under COVID-19
Besøk Reis trygt-hub-en for å se hvordan vi hjelper deg med å ta mer informerte reiseavgjørelser under COVID-19.
Dette kan du forvente i løpet av oppholdet
  • Alt sengetøyet var desinfisert i en klesvask med høy temperatur
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Ansatte må vaske hendene regelmessig
  • Kontaktløs innsjekking
  • Kontaktløs utsjekking
  • Individuelt innpakkede toalettsaker
Oppdatert 13.04.21 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.
En beskjed fra Sofitel Brisbane Central
Oppdatert 13.04.21 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Om

Nr. 63 av 172 hoteller i Brisbane
Sted
Renslighet
Service
Verdi

Velkommen til Sofitel Brisbane Central! Som ditt hjem i Brisbane, tilbyr dette hotellet mange fasiliteter som gjør oppholdet ditt enda litt bedre.

Landemerker i nærheten, slik som Anzac Square (0,2 km) og St. John's Anglican Cathedral (0,3 km), gjør Sofitel Brisbane Central et utmerket sted å bo når du besøker Brisbane.

Sofitel Brisbane Central Hotel er et romantisk hotell som blant annet har flatskjerm-tv og klimaanlegg på rommene. Det er i tillegg enkelt å koble seg på internett med gratis internett.

Her finnes også portvakt og romservice. Sist men ikke minst må det nevnes at gjester også har tilgang til svømmebasseng og frokost, som har gjort dette stedet til et populært valg blant reisende som besøker Brisbane. For gjester som ankommer med bil, så er parkering tilgjengelig.

Brisbane har plenty av restauranter med mat fra middelhavsområdet. Så når du først er her, bør du passe på å sjekke ut populære steder slik som George's Paragon Seafood Restaurant Brisbane, Otto Ristorante Brisbane og Black Fire Brisbane, som byr på gode matretter.

I løpet av besøket ditt bør du passe på å besøke South Bank Parklands (1,5 km), som er en populær attraksjon innenfor gangavstand fra hotellet.

Sofitel Brisbane Central legger det beste i Brisbane ved dine føtter, noe som gjør at besøket ditt blir både avslappende og hyggelig.

Finn ut mer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.Forbedre denne oppføringen
Stedets fasiliteter
Gratis offentlig parkering i nærheten
Wi-Fi
Basseng
Treningssenter/treningsrom
Bar/salong
Barnevakt
Bilutleie
Konferansemuligheter
Betjent parkering
Betalt privat parkering på stedet
Gratis Wi-Fi på forretningssenteret
Betalt Wi-Fi
Basseng-/strandhåndklær
Utendørsbasseng
Oppvarmet basseng
Kaffebar
Restaurant
Frokost tilgjengelig
Frokost på rommet
Gratis pulverkaffe
Gratis te
Måltider for barn
Spesialmenyer tilpasset ulike diettbehov
Vin/champagne
Taxitjeneste
Møterom
Spa
Kroppsbehandling
Parmassasje
Ansiktsbehandlinger
Fotbad
Fotmassasje
Full kroppsmassasje
Håndmassasje
Hodemassasje
Lysterapi
Sminketjenester
Manikyr
Massasje
Nakkemassasje
Pedikyr
Salong
Damprom
Voksing
Vakthold døgnet rundt
Bagasjeoppbevaring
Valutaveksling
Avis
Røykfritt hotell
Solsenger/strandstoler
Dørvakt
Førstehjelpsskrin
Innsjekking 24 timer i døgnet
Døgnåpen resepsjon
Ekspress innsjekking/utsjekking
Privat innsjekking/utsjekking
Renseri
Vaskeritjeneste
Stryking av klær
Skopuss
Vis flere
Romfunksjoner
Blendingsgardiner
Luftrenser
Klimaanlegg
Ekstra bad
Skrivebord
Flatskjerm-TV
Sovesofa
Bad/dusj
Morgenkåpe
Rengjøring
Sammenhengende rom tilgjengelig
Romservice
Verdiskap
Separat stue
Sofa
Telefon
VIP-romfasiliteter
Klesskap/skap
Klesstativ
Strykejern
Egne bad
Service for vekking/vekkerklokke
Filmer på forespørsel
Gratis toalettartikler
Vis flere
Romtyper
Fjellutsikt
Byutsikt
Brudesuite
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLKLASSE
HOTELLSTIL
Forretning
Grønt
Tilgjengelige språk
Engelsk
4987anmeldelser17spørsmål og svar0romtips

Anmeldelser
Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.

Vurdering fra reisende
  • 2 552
  • 1 512
  • 620
  • 185
  • 119
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Mer
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
goldieSydney skrev en anmeldelse sep. 2011
sydney149 bidrag66 nyttig-stemmer
Den første tingen som virkelig var irriterende er den fransk/engelske dialekten de ansatte må bruke. Det ligger i Brisbane for pokker - kan ikke komme mye lenger vekk fra Paris, geografisk eller hvis du prøvde. De ansatte ved innsjekkingen er hyggelige. Baren var opptatt og surrete. Rommet var tilstrekkelig. Frokosten som var verdt 40 dollar (eller var det euro?) var forferdelig - de kjedelige og zombie-lignende ansatte så ikke ut til å gjøre noe forsøk på å engasjere seg med kundene. Deres unike måte å gjøre omelett på (i en pizzaovn) resulterte i en uaptittelig matrett som hadde samme tekstur som et stykke latex blandet med et ark industrielt sandpapir. Nok sagt?
Finn ut mer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com.au.Vis original
Nyttig
Del eksternt
Svar fra SofitelBrisbane249, ManagerSofitel Brisbane Central
Besvart 22. sep. 2011
Bonjour goldieSydney, Thank you for your feedback in regards to your recent stay at Sofitel Brisbane Central. I was disappointed to read that your stay did not meet your overall expectations. Please accept my sincerest apologies. Although Sofitel Brisbane Central is not in France, it is part of a chain which prides itself on French Elegance and presenting the French Touch. We try to ensure that the hotel represents the very best of Brisbane as well as France giving it international flair. It is evident through the many French rituals such as the candle ritual, bread & wine rituals, botanical brand magnifiers and so on that Sofitel presents to guests a point of difference by providing elegance and sophistication to its guests. I am sorry to hear that you did not enjoy this aspect of the hotel and will take your comments on board. i was delighted to read you found our staff polite and our bar buzzing and full of energy, I will certainly ensure your comments are passed onto the team. I was sorry to read that you did not enjoy your breakfast experience. I have spoken with our Executive Chef regarding our cookings processes and confirm that not only are the highest quality products provided, but that the correct utencils and equipment is used for each meal. Your omlette for example is first made by our professional breakfast cook who heats up your omlette in the interactive kitchen using a pan. After this, when the omlette is 90%-95% cooked it is transported to the pizza oven for 30 seconds to ensure the perfect temperature. This prevents air getting into the omlette which would compromise both the texture and taste. I hope this explains why the pizza oven is used at all. Once again thank you for taking the time to provide your feedback. I hope to welcome you back to the hotel in the near future. Merci beaucoup
Finn ut mer
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Glenyse F skrev en anmeldelse apr. 2022
Melbourne, Australia20 bidrag2 nyttig-stemmer
Utmerket beliggenhet vil anbefale besøkende fra Melbourne å bo på dette hotellet. Personalet og tjenestene var utmerket, det eneste er at vi ikke ble tilbudt frokost med overnatting. Sengene var komfortable og alle ansatte var imøtekommende og vennlige.
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Accorhotels.com
Dato for oppholdet: april 2022
Verdi
Rom
Sted
Renslighet
Service
Sovekvalitet
Google
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nyttig
Del eksternt
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
KarenV911 skrev en anmeldelse apr. 2022
Cairns, Australia20 bidrag10 nyttig-stemmer
Har bodd hos henne mange ganger i løpet av de siste 32 årene, og det var igjen en fantastisk kveld med en oppgradering til luksusrom. Hyggelig å kunne bo og nyte sjømatbuffeen på Suzette - så glad for å ha tilbake buffeten?
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Accorhotels.com
Dato for oppholdet: april 2022
Verdi
Rom
Sted
Renslighet
Service
Sovekvalitet
Google
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nyttig
Del eksternt
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
dbfun41 skrev en anmeldelse apr. 2022
Elizabeth Town, Australia215 bidrag74 nyttig-stemmer
Som Accor Plus-medlem er Sofitel et foretrukket hotell. Men kanskje, med mindre en god salgspris, kommer vi ikke tilbake. Den begynner nå å vise sin alder, men har ikke falt i pris. Til rundt 375 $ per natt for det grunnleggende rommet - enda mer i påskens skoleferier forventer jeg mer. De grunnleggende rommene er små. de er slitne og begynner å se gamle ut. Sammenlign med Sofitel Darling Harbour og Adelaide rom, veldig gamle. Badet, lite og ville ha vært ok i 1990, ikke nå. Dusj over et lite badekar er ikke luksus. Senger og puter er typiske komfortable sofitel, men jeg hadde overraskende føttene mine hengende ut til slutt, og jeg er bare 6 fot 2! Bassengområdet ser også utdatert ut. Bassenget er ikke større enn et lite forstadsbasseng i bakgården. Solsenger er komfortable, men hvis du er 6 fot eller mer vil føttene henge over enden. ikke en 5-stjerners følelse her. Klubbområdet ser også slitent ut. Den er stor. Vin- og ølutvalget er akseptabelt. Svært begrenset topphylleutvalg. Snacksen. . . bare ok. Ikke god nok til å få meg til å betale ekstra for privilegiet. Vi har vært i Brisbane regelmessig på grunn av covid og har prøvd alle de beste accor-egenskapene. Det eneste pluss sofaen har er beliggenheten over Central og klubbrommet er i gang igjen. Vi går enten til Novotel South Bank eller The delightful Johnson som har store, nye rom og et flott basseng. Generelt skuffende.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: april 2022
Verdi
Renslighet
Service
Romtips: Higher the better view
Se flere romtips
Google
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
1 nyttig-stemme
Nyttig
Del eksternt
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
cvolpato1 skrev en anmeldelse apr. 2022
Sydney, Australia19 bidrag2 nyttig-stemmer
Ikke misforstå Sofitel er et vakkert hotell, men jeg var skuffet over et par ting, og jeg tror ikke det bør klassifiseres som et 5-stjerners hotell. Rommene var fine, men litt utdaterte og virket ikke så rene. Også ikke sikker på om de ikke lenger leverer badekåper, men jeg savnet dette. Maten var ok Jeg har også blitt belastet for mye for oppholdet mitt og har prøvd å ordne opp i dette, har ringt to ganger og lovet at en overordnet vil ringe meg tilbake (jeg venter fortsatt) og også sendt en e-post uten svar. Jeg synes ikke dette er veldig god kundeservice.
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Accorhotels.com
Dato for oppholdet: mars 2022
Verdi
Rom
Sted
Renslighet
Service
Sovekvalitet
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Google
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nyttig
Del eksternt
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Forrige
123456
PRISKLASSE
USD 191 - USD 261 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
sofitel brisbane central hotel brisbane, accor brisbane central, brisbane sofitel
BELIGGENHET
AustraliaQueenslandBrisbane RegionBrisbane
ANTALL ROM
416
Er dette din oppføring på Tripadvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Vanlige spørsmål om Sofitel Brisbane Central
Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Sofitel Brisbane Central?
Nærliggende attraksjoner inkluderer Fox In a Box Brisbane Escape Rooms (0,5 engelske mil) Old St Stephen's Catholic Church (Pugin Chapel), (0,4 engelske mil) og St. John's Anglican Cathedral (0,4 engelske mil).
Hva er noen av eiendommens fasiliteter ved Sofitel Brisbane Central?
Noen av de mer populære fasilitetene som tilbys inkluderer svømmebasseng, restaurant og bar/lounge.
Hvilke romfasiliteter er tilgjengelige på Sofitel Brisbane Central?
De viktigste romfasilitetene inkluderer klimaanlegg, flatskjerm-tv og ekstra bad.
Hvilke mat- og drikkealternativer er tilgjengelige på Sofitel Brisbane Central?
Gjester kan nyte restaurant, bar/lounge og frokost under oppholdet.
Er parkering tilgjengelig ved Sofitel Brisbane Central?
Ja, gratis privat parkering i nærheten, gratis offentlig parkering i nærheten og parkeringshus er tilgjengelige for gjester.
Hvilke restauranter finnes i nærheten av Sofitel Brisbane Central?
Restauranter i nærheten inkluderer Customs House, Corbett & Claude og Massimos.
Tilbyr Sofitel Brisbane Central treningsmuligheter?
Ja, gjestene har tilgang til svømmebasseng og treningssenter under oppholdet.
Ligger Sofitel Brisbane Central i nærheten av sentrum?
Ja, det ligger 0,5 engelske mil unna sentrum av Brisbane.
Tilbys rengjøringstjenester på Sofitel Brisbane Central?
Ja, gjestene tilbys renseritjenester og vaskeritjeneste.
Tilbyr Sofitel Brisbane Central noen forretningstjenester?
Ja, gjestene har tilgang til møterom og konferansefasiliteter under oppholdet.
Finnes det noen historiske steder i nærheten av Sofitel Brisbane Central?
Mange reisende liker å besøke Boggo Road Gaol (Jail) (3,3 engelske mil) Brisbane Arcade, (0,4 engelske mil) og Newstead House (2,4 engelske mil).