Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sofitel Brisbane Central

Lagre
Del eksternt
249 Turbot St, Brisbane, Queensland 4000 Australia
COVID-19-oppdatering: Se de ekstra helse- og sikkerhetstiltakene denne eiendommen har iverksatt.Les mer
Laveste priser for ditt opphold
USD 221
USD 167
Vis tilbud
SPAR USD 54
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
getaroom.comUSD 221
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Reisende (1053)
Spise (106)
Rom og suite (92)
Hva er Travellers' Choice?
Tripadvisor gir ut Travellers' Choice-priser til overnattingssteder, attraksjoner og restauranter som konsekvent får gode anmeldelser fra reisende og er rangert i de øverste 10 % av steder på Tripadvisor.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Reis trygt under COVID-19
Besøk Reis trygt-hub-en for å se hvordan vi hjelper deg med å ta mer informerte reiseavgjørelser under COVID-19.
Dette kan du forvente i løpet av oppholdet
  • Alt sengetøyet var desinfisert i en klesvask med høy temperatur
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Ansatte må vaske hendene regelmessig
  • Kontaktløs innsjekking
  • Kontaktløs utsjekking
  • Leger tilgjengelig døgnet rundt
Finn ut mer
Oppdatert 13.04.21 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.
En beskjed fra Sofitel Brisbane Central
Oppdatert 13.04.21 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Om

Nr. 61 av 174 hoteller i Brisbane
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Travellers' Choice

Velkommen til Sofitel Brisbane Central! Som ditt hjem i Brisbane, tilbyr dette hotellet mange fasiliteter som gjør oppholdet ditt enda litt bedre.

Landemerker i nærheten, slik som Anzac Square (0,2 km) og St. John's Anglican Cathedral (0,3 km), gjør Sofitel Brisbane Central et utmerket sted å bo når du besøker Brisbane.

Sofitel Brisbane Central Hotel er et romantisk hotell som blant annet har flatskjerm-tv og klimaanlegg på rommene. Det er i tillegg enkelt å koble seg på internett med gratis internett.

Her finnes også portvakt og romservice. Sist men ikke minst må det nevnes at gjester også har tilgang til svømmebasseng og frokost, som har gjort dette stedet til et populært valg blant reisende som besøker Brisbane. For gjester som ankommer med bil, så er parkering tilgjengelig.

Brisbane har plenty av restauranter med mat fra middelhavsområdet. Så når du først er her, bør du passe på å sjekke ut populære steder slik som George's Paragon Seafood Restaurant Brisbane, Otto Ristorante Brisbane og Black Fire Brisbane, som byr på gode matretter.

I løpet av besøket ditt bør du passe på å besøke South Bank Parklands (1,5 km), som er en populær attraksjon innenfor gangavstand fra hotellet.

Sofitel Brisbane Central legger det beste i Brisbane ved dine føtter, noe som gjør at besøket ditt blir både avslappende og hyggelig.

Finn ut mer
Full visning
Stedets fasiliteter
Gratis privat parkering i nærheten
Wi-Fi
Basseng
Treningssenter/treningsrom
Bar/salong
Barnevakt
Bilutleie
Konferansemuligheter
Betjent parkering
Betalt privat parkering på stedet
Gratis Wi-Fi på forretningssenteret
Betalt Wi-Fi
Basseng-/strandhåndklær
Utendørsbasseng
Oppvarmet basseng
Kaffebar
Restaurant
Frokost tilgjengelig
Frokost på rommet
Gratis pulverkaffe
Gratis te
Måltider for barn
Spesialmenyer tilpasset ulike diettbehov
Vin/champagne
Taxitjeneste
Møterom
Spa
Kroppsbehandling
Parmassasje
Ansiktsbehandlinger
Fotbad
Fotmassasje
Full kroppsmassasje
Håndmassasje
Hodemassasje
Lysterapi
Sminketjenester
Manikyr
Massasje
Nakkemassasje
Pedikyr
Salong
Damprom
Voksing
Vakthold døgnet rundt
Bagasjeoppbevaring
Valutaveksling
Avis
Røykfritt hotell
Solsenger/strandstoler
Dørvakt
Førstehjelpsskrin
Innsjekking 24 timer i døgnet
Døgnåpen resepsjon
Ekspress innsjekking/utsjekking
Privat innsjekking/utsjekking
Renseri
Vaskeritjeneste
Stryking av klær
Skopuss
Vis flere
Romfunksjoner
Allergikervennlig rom
Blendingsgardiner
Klimaanlegg
Ekstra bad
Skrivebord
Flatskjerm-TV
Sovesofa
Bad/dusj
Luftrenser
Morgenkåpe
Rengjøring
Sammenhengende rom tilgjengelig
Romservice
Verdiskap
Separat stue
Sofa
Telefon
VIP-romfasiliteter
Klesskap/skap
Klesstativ
Strykejern
Egne bad
Service for vekking/vekkerklokke
Filmer på forespørsel
Gratis toalettartikler
Vis flere
Romtyper
Fjellutsikt
Byutsikt
Brudesuite
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLKLASSE
HOTELLSTIL
Byutsikt
Sentralt plassert
Tilgjengelige språk
Engelsk
4918anmeldelser17spørsmål og svar0romtips
Vurdering fra reisende
  • 2 526
  • 1 495
  • 603
  • 180
  • 113
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Mer
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
goldieSydney skrev en anmeldelse sep. 2011
sydney150 bidrag66 nyttig-stemmer
Den første tingen som virkelig var irriterende er den fransk/engelske dialekten de ansatte må bruke. Det ligger i Brisbane for pokker - kan ikke komme mye lenger vekk fra Paris, geografisk eller hvis du prøvde. De ansatte ved innsjekkingen er hyggelige. Baren var opptatt og surrete. Rommet var tilstrekkelig. Frokosten som var verdt 40 dollar (eller var det euro?) var forferdelig - de kjedelige og zombie-lignende ansatte så ikke ut til å gjøre noe forsøk på å engasjere seg med kundene. Deres unike måte å gjøre omelett på (i en pizzaovn) resulterte i en uaptittelig matrett som hadde samme tekstur som et stykke latex blandet med et ark industrielt sandpapir. Nok sagt?
Finn ut mer
Nyttig
Del eksternt
Svar fra SofitelBrisbane249, Manager på Sofitel Brisbane Central
Besvart 22. sep. 2011
Bonjour goldieSydney, Thank you for your feedback in regards to your recent stay at Sofitel Brisbane Central. I was disappointed to read that your stay did not meet your overall expectations. Please accept my sincerest apologies. Although Sofitel Brisbane Central is not in France, it is part of a chain which prides itself on French Elegance and presenting the French Touch. We try to ensure that the hotel represents the very best of Brisbane as well as France giving it international flair. It is evident through the many French rituals such as the candle ritual, bread & wine rituals, botanical brand magnifiers and so on that Sofitel presents to guests a point of difference by providing elegance and sophistication to its guests. I am sorry to hear that you did not enjoy this aspect of the hotel and will take your comments on board. i was delighted to read you found our staff polite and our bar buzzing and full of energy, I will certainly ensure your comments are passed onto the team. I was sorry to read that you did not enjoy your breakfast experience. I have spoken with our Executive Chef regarding our cookings processes and confirm that not only are the highest quality products provided, but that the correct utencils and equipment is used for each meal. Your omlette for example is first made by our professional breakfast cook who heats up your omlette in the interactive kitchen using a pan. After this, when the omlette is 90%-95% cooked it is transported to the pizza oven for 30 seconds to ensure the perfect temperature. This prevents air getting into the omlette which would compromise both the texture and taste. I hope this explains why the pizza oven is used at all. Once again thank you for taking the time to provide your feedback. I hope to welcome you back to the hotel in the near future. Merci beaucoup
Finn ut mer
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Varun K skrev en anmeldelse okt. 2019
Brisbane, Australia27 bidrag8 nyttig-stemmer
Bodde på natten mens vi deltok på bryllupet til kusinene mine som var på stedet. Jeg ble grundig imponert over den d cor som ga lokalet utseendet til klassen. Rommene var anstendige og komfortable senger. Jeg hadde litt problemer med å prøve å finne ut hvordan dusjen fungerte, men lyktes etterhvert. Beliggenheten er fantastisk ettersom den ligger midt i hjertet av byen med mange attraksjoner innen gangavstand. Jeg likte frokostbuffeen da utvalget av varer som tilbys var absolutt imponerende. Du kan parkere på stedet, men det koster et gebyr for denne tjenesten. Personalet er imøtekommende, og du må pusse opp franskmennene dine, fordi det er slik de hilser deg. Vi bor i Brisbane, men jeg vurderer å bo over helgen i fremtiden, da jeg virkelig likte oppholdet og ville elske å oppleve nattelivet som tilbys.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: august 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
Bundygirl56 skrev en anmeldelse okt. 2019
Brisbane, Australia32 bidrag24 nyttig-stemmer
Vi ankom veldig sent / tidlig 2. 30.00 til hotellet da flyet vårt ble forsinket. Rommet var OK. , men når jeg kom inn fra et fantastisk feriested på Bali, føltes det veldig middelmådig. Små bad, måtte klatre opp i badekaret for dusjen. Men ok. Frokosten var fin. Vi måtte ta et tog, men heisen til perrongen fungerte ikke, måtte gå ned rulletrappen, selv om vi fikk hjelp, takk for det. OK hotell, men ingenting å fantasere med.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: oktober 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
10centcoin skrev en anmeldelse okt. 2019
Wellington, New Zealand104 bidrag27 nyttig-stemmer
Vårt andre besøk i Brisbane Sofitel på Aussie-ferien og fortsatt flott. Flott beliggenhet og meget vennlig personale ved ankomst og veldig enkel innsjekking. Med tordenvær og kraftig regn er det en fantastisk beliggenhet. . . enkel tilgang til jernbanestasjonen (og flyplassen hvis du trenger det), men også muligheten til å gå til det viktigste detaljhandelsområdet. Det eneste la ned var mat. Vi bestilte noen chips til barna i baren. De tok aldre og personalet trengte å bli påminnet. Også på rommet-menyen var ikke virkelig tiltalende og tilsynelatende altfor fancy og virkelig overpriced. Veldig lite under $ 35 og opp til $ 65. Noen ganger vil du bare ha litt billig og enkel komfortmat (gourmetburger, vinger, fish and chips, kyllingbryst og potetmos)! Barnemenyen så langt mer tiltalende ut enn hovedmenyen! Vi endte opp med å få McDonald's. . .
Finn ut mer
Dato for oppholdet: oktober 2019Reisetype: Reiste med familie
Google
Nyttig
Del eksternt
KarenLee skrev en anmeldelse okt. 2019
Rainbow Beach, Australia38 bidrag51 nyttig-stemmer
Vi har et rom i god størrelse med luksuriøs innredning og med utsikt over byen. Sengen var veldig behagelig. Tjenesten i resepsjonen var utmerket, og ansatte var hjelpsomme og høflige. Flott beliggenhet da vi kunne gå til sentrum.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: desember 2018
Verdi
Sted
Service
Google
Nyttig
Del eksternt
Forrige
123456
PRISKLASSE
USD 127 - USD 185 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
sofitel brisbane central hotel brisbane, accor brisbane central, brisbane sofitel
BELIGGENHET
AustraliaQueenslandBrisbane RegionBrisbane
ANTALL ROM
416
Er dette din oppføring på Tripadvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Vanlige spørsmål om Sofitel Brisbane Central
Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Sofitel Brisbane Central?
Nærliggende attraksjoner inkluderer Fox In a Box Brisbane (0,5 engelske mil) Old St Stephen's Catholic Church (Pugin Chapel), (0,4 engelske mil) og St. John's Anglican Cathedral (0,4 engelske mil).
Hva er noen av eiendommens fasiliteter ved Sofitel Brisbane Central?
Noen av de mer populære fasilitetene som tilbys inkluderer svømmebasseng, restaurant og bar/lounge.
Hvilke romfasiliteter er tilgjengelige på Sofitel Brisbane Central?
De viktigste romfasilitetene inkluderer klimaanlegg, flatskjerm-tv og ekstra bad.
Hvilke mat- og drikkealternativer er tilgjengelige på Sofitel Brisbane Central?
Gjester kan nyte restaurant, bar/lounge og frokost under oppholdet.
Er parkering tilgjengelig ved Sofitel Brisbane Central?
Ja, gratis privat parkering i nærheten, gratis offentlig parkering i nærheten og parkeringshus er tilgjengelige for gjester.
Hvilke restauranter finnes i nærheten av Sofitel Brisbane Central?
Restauranter i nærheten inkluderer La Cache a Vin, Corbett & Claude og Patina at Customs House.
Tilbyr Sofitel Brisbane Central treningsmuligheter?
Ja, gjestene har tilgang til svømmebasseng og treningssenter under oppholdet.
Ligger Sofitel Brisbane Central i nærheten av sentrum?
Ja, det ligger 0,5 engelske mil unna sentrum av Brisbane.
Tilbys rengjøringstjenester på Sofitel Brisbane Central?
Ja, gjestene tilbys renseritjenester og vaskeritjeneste.
Tilbyr Sofitel Brisbane Central noen forretningstjenester?
Ja, gjestene har tilgang til møterom og konferansefasiliteter under oppholdet.
Finnes det noen historiske steder i nærheten av Sofitel Brisbane Central?
Mange reisende liker å besøke Boggo Road Gaol (Jail) (3,3 engelske mil) Brisbane Arcade, (0,4 engelske mil) og Newstead House (2,4 engelske mil).