Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sofitel Brisbane Central

Reisende (908)
Rom og suite (311)
Spise (70)
Fortreffelighetsbevis

Om

Nr. 48 av 174 hoteller i Brisbane
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Restaurant
Romservice
Treningssenter/treningsrom
Bar/lounge
Svømmebasseng
Gratis Internett
Spa
Bankettrom
Barnevakt
Betalt Internett
Betalt Wi-fi
Flerspråklig personale
Flyplasstransport
Forretningssenter med Internett-tilgang
Frokost tilgjengelig
Konferansefasiliteter
Ladestasjon for elektriske kjøretøy
Møterom
Offentlig Wi-fi
Oppvarmet basseng
Portvakt
Renseritjenester
Røykfritt hotell
Rullestoltilgang
Utendørsbasseng
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfasiliteter
Klimaanlegg
Greit å vite
HOTELLKLASSE
HOTELLSTIL
Luksus
Sentralt plassert
4 645anmeldelser
14spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 2 370
  • 1 443
  • 573
  • 165
  • 94
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
Den første tingen som virkelig var irriterende er den fransk/engelske dialekten de ansatte må bruke. Det ligger i Brisbane for pokker - kan ikke komme mye lenger vekk fra Paris, geografisk eller hvis du prøvde. De ansatte ved innsjekkingen er hyggelige. Baren var opptatt og
Finn ut mer
Svar fra SofitelBrisbane249, Manager på Sofitel Brisbane Central
Besvart 22. sep. 2011
Bonjour goldieSydney, Thank you for your feedback in regards to your recent stay at Sofitel Brisbane Central. I was disappointed to read that your stay did not meet your overall expectations. Please accept my sincerest apologies. Although Sofitel Brisbane Central is not in France, it is part of a chain which prides itself on French Elegance and presenting the French Touch. We try to ensure that the hotel represents the very best of Brisbane as well as France giving it international flair. It is evident through the many French rituals such as the candle ritual, bread & wine rituals, botanical brand magnifiers and so on that Sofitel presents to guests a point of difference by providing elegance and sophistication to its guests. I am sorry to hear that you did not enjoy this aspect of the hotel and will take your comments on board. i was delighted to read you found our staff polite and our bar buzzing and full of energy, I will certainly ensure your comments are passed onto the team. I was sorry to read that you did not enjoy your breakfast experience. I have spoken with our Executive Chef regarding our cookings processes and confirm that not only are the highest quality products provided, but that the correct utencils and equipment is used for each meal. Your omlette for example is first made by our professional breakfast cook who heats up your omlette in the interactive kitchen using a pan. After this, when the omlette is 90%-95% cooked it is transported to the pizza oven for 30 seconds to ensure the perfect temperature. This prevents air getting into the omlette which would compromise both the texture and taste. I hope this explains why the pizza oven is used at all. Once again thank you for taking the time to provide your feedback. I hope to welcome you back to the hotel in the near future. Merci beaucoup
Finn ut mer
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Vi hadde et flott opphold i et luksuriøst rom med en king size-seng, et flash-skrivebord, nydelig innredning og fancy bad. Vi hadde den beste frokosten med utsikt over byen. Personalet var veldig hjelpsomme og informative og hjalp oss når vi hadde et flatt batteri. Vi ville
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Accorhotels.com
Oppholdt seg i 1 natt i en King Suite med utsikt over byen, inkludert frokostbuffé. Det ble kalt en "King Suite", men sengen var en dronning. Rommet var stort. Men bad / dusj var ganske liten - ikke mye sjanse for å ha et bad. Vi mottok en flaske champagne for bryllupsdagen, som
Finn ut mer
ligger i hjertet av Brisbane, Sofitel er veldig praktisk og innen gangavstand eller kort taxitur til hvor som helst du vil besøke i Brisbane. Frokosten har en utmerket buffé, og rommene er rene og komfortable. anbefalt
Finn ut mer
Jeg har bodd mange ganger og alltid elsker opplevelsen. God service over hele linjen. Din og gjort å føle deg velkommen fra det øyeblikket du overleverer nøklene dine til betjent parkering. Skjegg senger god mat og vin. Flott beliggenhet.
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Accorhotels.com
Forrige
PRISKLASSE
USD 125 - USD 230 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
sofitel brisbane central hotel brisbaneaccor brisbane centralbrisbane sofitel
BELIGGENHET
AustraliaQueenslandBrisbane RegionBrisbane
ANTALL ROM
433
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din