Sofitel Brisbane Central
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.

Sofitel Brisbane Central

View from Anzac Square back to hotel
Reisende (1142)
pretty park across the road
Rom og suite (451)
Tasting Plate
Spise (134)
Hva er Travellers' Choice?
Tripadvisor gir ut Travellers' Choice-priser til overnattingssteder, attraksjoner og restauranter som konsekvent får gode anmeldelser fra reisende og er rangert i de øverste 10 % av steder på Tripadvisor.

Se priser for reisedatoene dine

kr 1 553
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.

Om

4,0
Nr. 56 av 164 hoteller i Brisbane
4,7 av 5 bobler
Sted
4,5 av 5 bobler
Renslighet
4,4 av 5 bobler
Service
3,9 av 5 bobler
Verdi
Tripadvisor gir ut Travellers' Choice-priser til overnattingssteder, attraksjoner og restauranter som konsekvent får gode anmeldelser fra reisende og er rangert i de øverste 10 % av steder på Tripadvisor.

Velkommen til Sofitel Brisbane Central! Som ditt hjem i Brisbane, tilbyr dette hotellet mange fasiliteter som gjør oppholdet ditt enda litt bedre.

Landemerker i nærheten, slik som Anzac Square (0,2 km) og St. John's Anglican Cathedral (0,3 km), gjør Sofitel Brisbane Central et utmerket sted å bo når du besøker Brisbane.

Sofitel Brisbane Central Hotel er et romantisk hotell som blant annet har flatskjerm-tv og klimaanlegg på rommene. Det er i tillegg enkelt å koble seg på internett med gratis internett.

Her finnes også portvakt og romservice. Sist men ikke minst må det nevnes at gjester også har tilgang til svømmebasseng og frokost, som har gjort dette stedet til et populært valg blant reisende som besøker Brisbane. For gjester som ankommer med bil, så er parkering tilgjengelig.

Brisbane har plenty av restauranter med mat fra middelhavsområdet. Så når du først er her, bør du passe på å sjekke ut populære steder slik som George's Paragon Seafood Restaurant Brisbane, Otto Ristorante Brisbane og Black Fire Brisbane, som byr på gode matretter.

I løpet av besøket ditt bør du passe på å besøke South Bank Parklands (1,5 km), som er en populær attraksjon innenfor gangavstand fra hotellet.

Sofitel Brisbane Central legger det beste i Brisbane ved dine føtter, noe som gjør at besøket ditt blir både avslappende og hyggelig.

Finn ut mer
Foreslå endringer for å forbedre det vi viser.Forbedre denne oppføringen
Stedets fasiliteter
Betjent parkering
Wi-Fi
Basseng
Treningssenter/treningsrom
Bar/salong
Barnevakt
Bøker, DVD-er, musikk for barn
Bilutleie
Betalt privat parkering på stedet
Gratis Wi-Fi på forretningssenteret
Betalt Wi-Fi
Basseng-/strandhåndklær
Utendørsbasseng
Oppvarmet basseng
Gjerde rundt bassenget
Trenings-/spagarderobe
Badstue
Kaffebar
Restaurant
Frokost tilgjengelig
Frokostbuffet
Frokost på rommet
Gratis pulverkaffe
Gratis te
Måltider for barn
Spesialmenyer tilpasset ulike diettbehov
Vin/champagne
Taxitjeneste
Konferansemuligheter
Bankettrom
Møterom
Kopi-/faksmaskin i forretningssenteret
Spa
Kroppsbehandling
Parmassasje
Ansiktsbehandlinger
Fotbad
Fotmassasje
Full kroppsmassasje
Håndmassasje
Hodemassasje
Lysterapi
Sminketjenester
Manikyr
Massasje
Nakkemassasje
Pedikyr
Salong
Damprom
Voksing
Vakthold døgnet rundt
Bagasjeoppbevaring
Concierge
Valutaveksling
Tilgang til Executive Lounge
Avis
Røykfritt hotell
Solsenger/strandstoler
Dørvakt
Førstehjelpsskrin
Paraply
Innsjekking 24 timer i døgnet
Døgnåpen resepsjon
Ekspress innsjekking/utsjekking
Privat innsjekking/utsjekking
Renseri
Vaskeritjeneste
Stryking av klær
Skopuss
Romfunksjoner
Blendingsgardiner
Luftrenser
Klimaanlegg
Ekstra bad
Kaffe-/tekoker
Flatskjerm-TV
Sovesofa
Bad/dusj
Morgenkåpe
Skrivebord
Rengjøring
Sammenhengende rom tilgjengelig
Romservice
Verdiskap
Separat stue
Sofa
Telefon
VIP-romfasiliteter
Klesskap/skap
Klesstativ
Strykejern
Egne bad
Service for vekking/vekkerklokke
Elektrisk vannkoker
Filmer på forespørsel
Gratis toalettartikler
Romtyper
Fjellutsikt
Byutsikt
Brudesuite
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLKLASSE
Stjernevurderinger brukes for å angi det generelle nivået du kan forvente på fasilitetene og tjenestene. Dette stedet er klassifisert i henhold til Accor Hotels.
5,0 av 5 stjerner
HOTELLSTIL
Luksus
Klassisk
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk, Kinesisk, Afrikaans og 2 til

Beliggenhet

249 Turbot St, Brisbane, Queensland 4000 Australia
Slik kommer du deg dit
Svært egnet for gange
Steder å overnatte er vurdert på en skala fra 0 til 100. Jo høyere vurderingen er, jo lettere er det for reisende å finne restauranter og ting å gjøre innenfor gangavstand.
Rangering: 100 av 100
100
Brisbane Internasjonale Lufthavn
5 061anmeldelser17spørsmål og svar0romtips

Anmeldelser
Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.

Vurdering fra reisende
  • 2 585
  • 1 530
  • 635
  • 187
  • 124
Tidsperiode
Type reisende
Språk
Valgte filtre
  • Filtrer
goldieSydney skrev en anmeldelse sep. 2011
sydney134 bidrag66 nyttig-stemmer
2,0 av 5 bobler
Den første tingen som virkelig var irriterende er den fransk/engelske dialekten de ansatte må bruke.
Det ligger i Brisbane for pokker - kan ikke komme mye lenger vekk fra Paris, geografisk eller hvis du prøvde.
De ansatte ved innsjekkingen er hyggelige.
Baren var opptatt og surrete.
Rommet var tilstrekkelig.
Frokosten som var verdt 40 dollar (eller var det euro?) var forferdelig - de kjedelige og zombie-lignende ansatte så ikke ut til å gjøre noe forsøk på å engasjere seg med kundene.
Deres unike måte å gjøre omelett på (i en pizzaovn) resulterte i en uaptittelig matrett som hadde samme tekstur som et stykke latex blandet med et ark industrielt sandpapir.
Nok sagt?
Finn ut mer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com.au.Vis original
Svar fra SofitelBrisbane249, ManagerSofitel Brisbane Central
Besvart 22. sep. 2011
Bonjour goldieSydney, Thank you for your feedback in regards to your recent stay at Sofitel Brisbane Central. I was disappointed to read that your stay did not meet your overall expectations. Please accept my sincerest apologies. Although Sofitel Brisbane Central is not in France, it is part of a chain which prides itself on French Elegance and presenting the French Touch. We try to ensure that the hotel represents the very best of Brisbane as well as France giving it international flair. It is evident through the many French rituals such as the candle ritual, bread & wine rituals, botanical brand magnifiers and so on that Sofitel presents to guests a point of difference by providing elegance and sophistication to its guests. I am sorry to hear that you did not enjoy this aspect of the hotel and will take your comments on board. i was delighted to read you found our staff polite and our bar buzzing and full of energy, I will certainly ensure your comments are passed onto the team. I was sorry to read that you did not enjoy your breakfast experience. I have spoken with our Executive Chef regarding our cookings processes and confirm that not only are the highest quality products provided, but that the correct utencils and equipment is used for each meal. Your omlette for example is first made by our professional breakfast cook who heats up your omlette in the interactive kitchen using a pan. After this, when the omlette is 90%-95% cooked it is transported to the pizza oven for 30 seconds to ensure the perfect temperature. This prevents air getting into the omlette which would compromise both the texture and taste. I hope this explains why the pizza oven is used at all. Once again thank you for taking the time to provide your feedback. I hope to welcome you back to the hotel in the near future. Merci beaucoup
Finn ut mer
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra originalspråket. Vil du se maskinoversettelsene?
Andre skrev en anmeldelse 10. mai
Sydney, Australia12 bidrag6 nyttig-stemmer
5,0 av 5 bobler
For et vakkert hotell, mye klasse overalt. Rommene er praktfulle, maten er nydelig, frokost og servering på rommet, personalet er veldig vennlig, alt blir organisert med mye smak. Fra nå av vil jeg ikke dra noe annet sted når jeg reiser til Adelaide.

Det eneste de kan legge til er et par flasker vann (Evian ville være passende...) på rommet.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: mai 2024Reisetype: Reiste på forretningsreise
Google
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Bobby1702 skrev en anmeldelse apr. 2024
Auckland Central, New Zealand70 bidrag5 nyttig-stemmer
5,0 av 5 bobler
Fra øyeblikket vi sjekket inn til utsjekkingen var alt perfekt. Mew var nydelig i resepsjonen og ga vårt foretrukne rom. Romvakten passet på oss, og sørget for at vi hadde våre foretrukne kaffekapsler. Håndklær var store og luftige. Ville ikke forlate sengen og putene - så koselig. Bassenget ble oppvarmet denne gangen! Cuvée-baren var den eneste baren som var åpen etter kl. 22.00 på en lørdagskveld! Vi vet dette da vi gikk på CBD med en venn, bare for å komme tilbake. Barpersonalet var nydelig og gjorde alt de kunne for å finne meg en Aust chardonnay! De laget også den beste kaffen. Utvalg av måltider gjennomgående flott. Vi reiser mye. Dette er favoritthotellet mitt i Aust og så lett å reise til og komme seg rundt i Brisbane herfra. Vi kommer tilbake.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: april 2024
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Reisetype: Reiste som et par
Google
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Cairns traveller skrev en anmeldelse apr. 2024
Cairns, Australia12 bidrag16 nyttig-stemmer
4,0 av 5 bobler
Kvalitetshotell hvor du kan få en god natts søvn i tillegg til å være i hjertet av CBD. God sikkerhet, vennlig personale, luksuriøst sengetøy.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: april 2024
3,0 av 5 boblerVerdi
3,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Reisetype: Reiste som et par
Romtips: Travel straight from the airport by train to the hotel. Stop at Central station.
Google
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
AucklandWiz skrev en anmeldelse mars 2024
Auckland, New Zealand2 185 bidrag298 nyttig-stemmer
3,0 av 5 bobler
Vi bodde på Sofitel, Brisbane fordi vi for noen år siden bodde i Brisbane og hadde en veldig deilig lunsj her. Vi husket det som et eksklusivt hotell.
Vi var ikke så imponert over dette hotellet dette besøket. Vi hadde kommet fra UAE hvor alt er veldig rent og ryddig og ivaretatt. Sofitel følte seg forsømt og trengte en god "polering" for dette nivået av overnatting. Rommene var veldig gjennomsnittlige, og når vi så bildene på nettstedet deres, så rommet vårt ikke ut som noen av dem i det hele tatt.
Siden dette rommet ble booket som min "gratis" natt som en del av å ha et Accor-kort, håper jeg at de ikke ga oss et gammelt rom på grunn av dette? Får deg til å lure?
Rundt bassenget var skitten. Jeg skulle ikke finne gamle flasketopper under solsengene som hadde stått der mer enn en dag. Også det så ut som om bassengområdet hadde blitt spyles ned, men skitten ble vasket under solsengene og det var det. Der ble den værende. Alt føltes bare litt skittent.
Frokostbuffeen var veldig gjennomsnittlig. Ingenting som det hadde vært. Igjen, vi hadde kommet fra UAE som hadde utrolige frokostalternativer, og disse var også tilgjengelige på de ikke så overdådige hotellene. Så denne frokosten var ikke veldig god.
Jeg ville ikke gå ut av min måte å bo her igjen. Det klarte ikke å matche min erindring om hva et flott hotell dette pleide å være
Finn ut mer
Dato for oppholdet: oktober 2023
3,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerService
Reisetype: Reiste med familie
Google
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Gautam la ut et spørsmål mars 2021
Gold Coast, Australia116 bidrag62 nyttig-stemmer
What is the parking availability at the hotel at present and the charges ?
Svar fra AJ_Bhagz
Brisbane, Australia16 bidrag3 nyttig-stemmer
They have onsite parking for a fee. You can also park at the parkade opposite the hotel or use public transport due to the well located hotel.
mick h la ut et spørsmål juli 2020
Gold Coast, Australia50 bidrag5 nyttig-stemmer
What is the parking availability at the hotel please
Svar fra Kelli M
Sunshine Coast, Australia1 053 bidrag121 nyttig-stemmer
They have secure underground self parking for $15 a day
Svar fra M A Fellows
Townsville, Australia90 bidrag99 nyttig-stemmer
Free entry to the Club Lounge is available to Accor Platinum members (in my case) and also to other guests - but I think that depends on the price of the room you have booked - or the options you have purchased - but you can avoid the cost of breakfast and have an early though modest meal for dinner
Fraser Coast, Australia297 bidrag34 nyttig-stemmer
$57 a night it’s a bargain especially with the train station underneath you. Cheaper than Marriott or Hilton it Stamford
Svar fra Eagleye1963
Brisbane, Australia126 bidrag21 nyttig-stemmer
if you are a club member free drink offered and there are GF meals
Ikke det riktige stedet for deg?
Det finnes flere steder å velge mellom i Brisbane-området.
PRISKLASSE
1 878 kr - 2 633 kr (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
sofitel brisbane central hotel brisbane, accor brisbane central, brisbane sofitel
BELIGGENHET
AustraliaQueenslandBrisbane RegionBrisbane
ANTALL ROM
416
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Er dette din oppføring på Tripadvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din

SOFITEL BRISBANE CENTRAL (Australia) - Hotell - anmeldelser og prissammenligning - Tripadvisor

Vanlige spørsmål om Sofitel Brisbane Central
Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Sofitel Brisbane Central?
Nærliggende attraksjoner inkluderer Fox In a Box Brisbane Escape Rooms (0,5 engelske mil) Bos Tours Queensland, (0,4 engelske mil) og Cathedral of St. Stephen (0,4 engelske mil).
Hva er noen av eiendommens fasiliteter ved Sofitel Brisbane Central?
Noen av de mer populære fasilitetene som tilbys inkluderer svømmebasseng, restaurant og bar/lounge.
Hvilke romfasiliteter er tilgjengelige på Sofitel Brisbane Central?
De viktigste romfasilitetene inkluderer klimaanlegg, flatskjerm-tv og ekstra bad.
Hvilke mat- og drikkealternativer er tilgjengelige på Sofitel Brisbane Central?
Gjester kan nyte restaurant, bar/lounge og frokost under oppholdet.
Er parkering tilgjengelig ved Sofitel Brisbane Central?
Ja, parkeringshus, betalt privat parkering på stedet og betalt privat parkering i nærheten er tilgjengelige for gjester.
Hvilke restauranter finnes i nærheten av Sofitel Brisbane Central?
Restauranter i nærheten inkluderer Customs House, Corbett & Claude og La Cache a Vin.
Tilbyr Sofitel Brisbane Central treningsmuligheter?
Ja, gjestene har tilgang til svømmebasseng, treningssenter og badstue under oppholdet.
Ligger Sofitel Brisbane Central i nærheten av sentrum?
Ja, det ligger 0,5 engelske mil unna sentrum av Brisbane.
Tilbys rengjøringstjenester på Sofitel Brisbane Central?
Ja, gjestene tilbys renseritjenester og vaskeritjeneste.
Tilbyr Sofitel Brisbane Central noen forretningstjenester?
Ja, det tilbyr praktisk møterom, bankettrom og konferansefasiliteter.
Hvilke språk snakker de ansatte ved Sofitel Brisbane Central?
De ansatte snakker flere språk, inkludert engelsk, fransk, kinesisk, indonesisk, filippinsk og afrikaans.
Alle hotell i BrisbaneHotelltilbud i BrisbaneRestplass i BrisbaneHoteller nær Sofitel Brisbane Central
Ting å gjøreRestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler