Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Auckland City Hotel-Hobson St

Reisende (375)
360
Panorama (3)
Rom og suite (246)

Om

Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Gratis Internett
Restaurant
Bar/lounge
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Frokost tilgjengelig
Konferansefasiliteter
Møterom
Offentlig Wi-fi
Renseritjenester
Røykfritt hotell
Rullestoltilgang
Selvbetjent vaskeritjeneste
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLSTIL
Mellomklasse
Stille
HOTELLKLASSE
1 232anmeldelser
499bilder
26spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 223
  • 544
  • 328
  • 95
  • 43
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
hotellet er bygd i 1996, men fremstår moderne og velstelt. Her er rommene store, og har romslige bad. Du finner også restauranter og casino her, dessuten heisen til selve sky tower. I området rundt hotellet yrer det av all verdens travle kafeer og restauranter
Finn ut mer
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Med en svært stor omsetning av multi racial personer og grupper på hotellet kan du ikke bli ugyldig for å vurdere dem som klienter og ikke gjester. Veldig rolig, nyttig effektiv resepsjon og en effektiv housekeeping kan kalles deres styrke.
Finn ut mer
vi stal nylig på ACH for 11 netter, rommet var nydelig, ren med windows. , vi virkelig nyte oppholdet på dette hotellet. alle ansatte (Resepsjon, Restaurant, Housekeeping ...) var vennlige og hjelpsomme. Ideelt plassert i byen, nær restauranter, himmelby, nærbutikker og
Finn ut mer
Rommene var nydelig og ideell for en kort pause. Vi fikk en gratis drink på den første natten som var en fin touch. Personalet veldig vennlighet og hotellet veldig rent. Flott posisjon for senteret. Hotellresepsjonen var i stand til å gi oss mye hjelp når du booket turer osv
Finn ut mer
Meg selv, min mann og datter bodde i en standard queen suite. . Hvis det var fint, ganske lite, ingen mikrobølgeovn eller kjøkken. . sengen var en konge så det var en bonus. Hvor vårt rom var det var ganske mye støy. . og vi ble ikke fortalt ved innsjekking at nøkkelen til
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseFamilie- og lekeområderForretningssenter og tilstelningslokaler
The view from our room showing the surrounding apartment buildings.
Broken floor tile
Broken floor tile
Rotting timber on cabinet
Mound on shower screen
ForrigeNeste
12345649
Do you have parking area ?
Hi. Sorry for late reply. I didn't notice if there was a parking area near or in the hotel. I used other transport when getting around the city. Better to contact the hotel directly for this enquiry.
1 stemme
Vis alle svar
Hi Global, Sorry for the delayed. Hotel was not aware of this additional charges hence we contacted the taxi company about it. They mentioned that the additional cost is due to above average luggage load. Anyway, we told them that this should be mention and convey to guest in advance. In conclusion, the taxi company is happy to refund the additional $20. Tripadvisor does not allow email or contact number in this chat room, hence please contact hotel and ask for Mr AK to process the refund. Sorry for the inconvenience caused Victor
0 stemmer
Vis alle svar
I will stay from 15 Dec to 18 Dec, is there any air conditioning in the room?
Yes.
0 stemmer
Vis alle svar
We’ve reserved a room here jan-Feb 2019. Our first visit. I know this is a city but are there any public beaches nearby?
The waterfront is just 10 minutes walk from the hotel. However if you want to swim, the nearest beach is in Mission bay which is 8.7km from hotel. Thank you
1 stemme
Vis alle svar
does the hotel has self serve laundry?
Yes there is..thanks
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNeste
123456
PRISKLASSE
USD 81 - USD 163 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
auckland city hotel-hobson st hotel auckland central
BELIGGENHET
New ZealandNordøyaAucklandAuckland Central
ANTALL ROM
150
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din