Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Del eksternt
780 De Beyers Rd, Pokolbin, Cessnock, New South Wales 2320 Australia
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.com
StayForLong
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Har du vært på The Vintry?
Legg inn bilderSkriv anmeldelse
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Sammenlign flere populære hotell
3anmeldelser0spørsmål og svar0romtips
Vurdering fra reisende
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 3
Tidsperiode
Type reisende
Språk
Valgte filtre
  • Filtrer
Zain S skrev en anmeldelse nov. 2019
3 bidrag
We arrived there and walked in to a dirty, used ear bud/Q tip. There were ants and the pillows were extremely dirty. We couldn’t stay there as it was extremely unhygienic. The carpets had not been vacuumed and there was rubbish left in the floor. Extremely shocking experience. When we contacted Greg Mincher, He was extremely rude and unhelpful when we asked for a refund. He verbally abused us and made threatening remarks and made suggestions that he had been following us. He somehow knew what cinema we visited and what movie we saw (creepy). Do yourself a favour and stay away from this place. Dirty facility with an even dirtier owner.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: oktober 2019Reisetype: Reiste som et par
Nyttig
Del eksternt
Svar fra gregmH7116PW, Owner på The Vintry
Besvart 7. jan. 2020
This guest and his partner have attempted to extort me by asking for money to post a positive review. I have refused and reported them to TripAdvisor, and both their employers as they have used their employers’ assets and company name to demand money from me. These guests did not in fact stay at the Vintry Country House and their review had nothing to do with this property or owner of the Vintry.
Finn ut mer
cbeaini1994 skrev en anmeldelse nov. 2019
Sydney, Australia34 bidrag10 nyttig-stemmer
The place was so dirty and hygienic. There was a used ear bud on the floor and dirt everywhere. When we requested a refund because we didn’t want to stay there, we received abuse from the manager and threats. Nightmare weekend away!
Finn ut mer
Dato for oppholdet: oktober 2019Reisetype: Reiste som et par
Nyttig
Del eksternt
Svar fra gregmH7116PW, Owner på The Vintry
Besvart 7. jan. 2020
This guest and her partner have attempted to extort me by asking for money to post a positive review. I have refused and reported them to TripAdvisor, and both their employers as they have used their employers’ assets and company name to demand money from me. These guests did not in fact stay at the Vintry Country House and their review had nothing to do with this property or owner of the Vintry.
Finn ut mer
Prasanjali skrev en anmeldelse okt. 2019
Newcastle, Australia7 bidrag
I booked The Vintry through Booking.com and then the booking was cancelled within the free cancellation period. The owner refused to reimburse my 100% deposit of $2100. After over a month of emails and phone calls which were never returned, I lodged a complaint with Booking.com who eventually refunded my deposit in US$ leaving me out of pocket by $70. It was a terrible experience.
Finn ut mer
Dato for oppholdet: juni 2019
Nyttig
Del eksternt
Svar fra gregmH7116PW, Owner på The Vintry
Besvart 7. jan. 2020
I am sorry you had to cancel your accommodation, but as you are aware there was an issue with booking.com. I did contact you immediately by telephone by email advising that the accommodation was available and you informed me you had made an alternate arrangement. After offering you a change of dates or a complimentary additional night at the Vintry, you asked for a refund which I initiated via booking.com. We are not quite sure why you have raised this issue some 6 months from the cancellation and am happy to talk to you about this. I did not know there was listing on TripAdvisor as you are the only person to write a review at this time and it has only come to my attention. Please contact me to discuss at anytime. Best regards Greg
Finn ut mer
Skriv anmeldelsen din
Hvordan var hotellopplevelsen?
Skriv en anmeldelse
Del det beste reisebildet ditt
La verden se hotellopplevelsen din gjennom dine øyne.
Publiser et bilde
Få svar raskt
Still viktige spørsmål til medreisende og hotellansatte.
Still et spørsmål
PRISKLASSE
USD 134 - USD 592 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
AustraliaNew South WalesGreater NewcastleCessnockPokolbin
ANTALL ROM
4
Er dette din oppføring på Tripadvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Vanlige spørsmål om The Vintry
Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av The Vintry?
Nærliggende attraksjoner inkluderer Wine Escape Room (7,0 engelske mil) Constable Estate Vineyards, (4,0 engelske mil) og Hunter Valley Gardens (3,7 engelske mil).
Hvilke restauranter finnes i nærheten av The Vintry?
Restauranter i nærheten inkluderer Hunters Quarter, EXP. restaurant og Baumé.
Finnes det noen historiske steder i nærheten av The Vintry?
Mange reisende liker å besøke Poppet Head Park (13,2 engelske mil).