Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hotel Erzsebet City Center

Reisende (333)
Rom og suite (196)
Videoklipp (1)
Fortreffelighetsbevis

Om

Nr. 88 av 360 hoteller i Budapest
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Restaurant
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Bankettrom
Flerspråklig personale
Flyplasstransport
Forretningssenter med Internett-tilgang
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Konferansefasiliteter
Møterom
Offentlig Wi-fi
Portvakt
Renseritjenester
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Klimaanlegg
Minibar
Røykfrie rom
Greit å vite
HOTELLKLASSE
HOTELLSTIL
Klassisk
Familievennlig
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Hotelltilbud

Beliggenhet

Full visning
100Svært egnet for gange
Rangering: 100 av 100
304Restauranterinnen 0,5 km
108Attraksjonerinnen 0,5 km
3 079anmeldelser
47spørsmål og svar
2romtips
Vurdering fra reisende
  • 969
  • 1 539
  • 454
  • 87
  • 30
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
Vil du ha et sentralt hotell med enkel standard anbefaler jeg dette hotellet. Midt i blinken i forhold til kollektivstansport, shopping og serverdigheter. Vi hadde ikke inkludert frokost under oppholdet. Prøvde frokostbufeen likevel og endte med å spise frokost på hotellet hver dag. Er du glad i kaffe anbefaler jeg ikke fra kaffemaskinen men det lot seg fint løse med å bestille en dobbel americano. KOmmer gjerne tilbake ved en senere anledning. Tusen takk for oss!
Finn ut mer
Svar fra DHFrontOfficeManager, Vezető på Hotel Erzsebet City Center
Besvart 4. mai 2019
Dear Hege B, Thank you so much for staying with us and for dedicating your precious time to share your feedback about our Hotel Erzsébet City Center. It is nice that you were satisfied with our location, and I hope you could visit everything! Furthermore, thank you for highlighting our great breakfast! If ever come back to Budapest, please do not hesitate to contact us to get the best deal! Best regards, Réti Balázs Front Office Manager
Finn ut mer
Hotellet ligger sentralt og fint i en rolig gate. Internettet fungerer, mer enn man kan si om varmtvannet i dusjen. Meget lytt mellom rom og etasjer, men kjekt å høre andre trekke i snoren til alle døgnets tider ++. Sengen var god, sov oppå dynen med klær på da de ikkje hadde skiftet laken på en stund. Det såg da ut som forrige person hadde et trivelig opphold, ferske flekker og litt for mye hår lå igjen. Hadde allikavel en super tur med min kjære, men kommer ikke til å bruke dette hotellet igjen.
Finn ut mer
Svar fra DHFrontOfficeManager, Vezető på Hotel Erzsebet City Center
Besvart 27. sep. 2018
Dear 1Knut43 Thank you very much for being our guest at Hotel Erzsébet City Center recently. It is nice to learn from your feedback that you were entirely content with the location of our property, we truly hope you could make the most of your stay in Budapest. However, we appreciate your kind feedback concerning the cleanliness of our property, please accept our sincere apologies for any inconvenience caused. You can be ensured that one of our most important focus points is cleanliness, therefore the issue is going to be discussed with the Housekeeping Manager in order to avoid similar cases int he future. Overall, thank you for your Tripadvisor review and we hope to have you back soon to our Hotel. Kind regards, Réti Balázs Front Office Manager
Finn ut mer
Vi hadde et veldig fint opphold på hotellet nylig. Rent, fin beliggenhet og god frokost. Vi hadde rom ut mot gata, hvor de tømte søppel eller lignende rundt klokken 06-07 hver morgen, slik at vi ble vekket av dette, da det bråkte en del. Vi sov dog med vinduet åpent. Vi klarte desverre å glemme flere ting i klesskapet på hotellrommet ved avreise. Klærne ble hengt der for å ikke bli krøllete, og klærne ble ikke med oss hjem. Dette var blant annet en helt ny, dyr kjole. Selvfølgelig vår egen feil, men jeg kontaktet hotellet et par timer etter utsjekk via mail for å spør om det var mulig for dem å sende dette til oss (vi skulle selvfølgelig betale det det kostet). Ringte dem straks vi var hjemme for å informere dem om dette. Fikk beskjed om å kotakte dem igjen neste dag. Jeg ringte igjen neste dag, og spurte igjen, og fikk IGJEN beskjed om å kontakte dem neste dag. Da jeg kontaktet dem igjen per mail dag 3, fikk jeg bare til svar at de ikke hadde funnet noe på rommet.. Jeg svarte at jeg synes de håndterte dette dårlig på hotellet, og har ikke hatt lignende opplevelser med andre hotell. Skrev en lang mail, uten å få svar på denne. Helt fint hotell, men denne opplevelsen gjorde at det ble en kjedelig slutt på oppholdet vårt der.
Finn ut mer
Svar fra DH_Quality_Manager, Vezető på Hotel Erzsebet City Center
Besvart 14. feb. 2018
Dear Maria V, First and foremost allow me to thank you for not regretting to take some time out to share your opinion with us about your recent stay in our hotel. Also, thank you for choosing us when you were in Budapest. Your opinion is very important to us. It is great that you appreciated staff and it is also makes me really happy that you were fulfilled with our breakfast. Me and the rest of our staff are all very well aware that our dear guests, who we thrive in serving as well as we can, can become our dearest friends or someone who just does not have anything good to say about us and scare others away because of their one time bad impression. I really hope that you will give our place another chance to make the right impression on you, I promise that we won’t disappoint you. All the best, Balázs Réti Front Office Manager
Finn ut mer
Hotel Erzsebet City Center har en meget god plassering med nærhet til det meste. Hotellet er plassert i en rolig del av Budapest. Hotellets personale er vennlige og hjelpsomme. Rommene holder normal standard uten noe mer. Vi valgte frokost på Meszar Steak, som ligger i tilknytting til hotellet. Frokosten holdt mål, bortsett fra kø og en udugelig kaffemaskin.
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Svar fra DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Hotel Erzsebet City Center
Besvart 25. okt. 2017
Dear VBE2014, I would like to thank you very much for taking your time and the effort to share your thoughts about our hotel. On the one hand, I am really happy to learn that you chose our charming hotel as your accommodation, I hope that you had a pleasant stay here. It felt so nice that you found the staff really helpful and friendly, I would like to thank you very much your kind words on their behalf. Furthermore, it made me delightful that you found the location of our lovely hotel really convenient. At the same time, I would like to express how sorry I feel for the inconvenience you had during the time you spent here, we will consider all your words and take the appropriate measures. I hope that we will have the chance of welcoming you again in our lovely hotel, we will do our best to fulfil all your needs. Yours sincerely, Balázs Réti Front Office Manager
Finn ut mer
Dette er et veldig bra hotell og meget god beliggenhet. Renholdet var meget bra og det samme var resepsjon. Frokosten hadde god standard i en fin restaurant i forbindelse hotellet. Transfer ordnes utmerket av hotellet
Finn ut mer
Svar fra DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Hotel Erzsebet City Center
Besvart 15. okt. 2017
Dear Arvid28, Let me express my sincerest gratitude to you for writing down your opinion about our hotel in a few words, it means a lot to us. It is amazing that you found our hotel very good and you loved our very good location, I hope you could easily discover our city from here. It is also great to read that you appreciated the cleanliness and our breakfast too. Moreover, I am delighted that you were satisfied with the transfer service. Once again, thank you for sharing your thoughts with us, it would be amazing if we could greet you again one day in our hotel. Warm regards, Balázs Réti Front Office Manager
Finn ut mer
Forrige
PRISKLASSE
USD 73 - USD 152 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
hotel erzsebet city budapesterzsebet hotel budapest
BELIGGENHET
UngarnCentral HungaryBudapest5. distrikt / indre by
ANTALL ROM
123
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din