Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Park Plaza Verudela

Reisende (748)
Basseng og strand (123)
Rom og suite (97)

Om

Nr. 4 av 33 hoteller i Pula
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Travellers' Choice 2019-vinner
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Svømmebasseng
Bar/lounge
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Gratis parkering
Restaurant
Spa
Treningssenter/treningsrom
Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig)
Barnevakt
Flerspråklig personale
Flyplasstransport
Forretningssenter med Internett-tilgang
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Møterom
Portvakt
Renseritjenester
Røykfritt hotell
Selvbetjent vaskeritjeneste
Tennisbane
Utendørsbasseng
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Mikrobølgeovn
Familierom
Røykfrie rom
Suiter
Tekjøkken
Greit å vite
HOTELLKLASSE
HOTELLSTIL
Familieferiested
Mellomklasse
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Hotelltilbud

Beliggenhet

Full visning
54Nokså egnet for gange
Rangering: 54 av 100
12Restauranterinnen 1 km
5Attraksjonerinnen 1 km
925anmeldelser
224spørsmål og svar
8romtips
Vurdering fra reisende
  • 376
  • 391
  • 120
  • 29
  • 10
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
Hotellets favorittanmeldelse
Helt topp topp! Har en ca 60kvm leilighet 2 soverom 2tver, 2 balkonger og 2 bad! Kjøkken med god sitteplasser ' di har alt her,flere butikker og restauranter ! Badebasseng og stein strand! Mye forskjellige aktiviteter for store og små! Busstasjon rett bort i vegen der det er
Finn ut mer
Svar fra Arena_Hospitality, Manager på Park Plaza Verudela
Besvart 11. okt. 2018
Dear Guest, We appreciate you taking your time to share your impressions regarding your recent stay at Park Plaza Verudela. We are delighted to read your feedback and to know you were satisfied with all aspects of your stay. Your kind words are highly appreciated. It would be a pleasure to get the opportunity to welcome you for another memorable stay. Kind regards, Park Plaza Verudela Management Team
Finn ut mer
Vi hadde studioleilighet der sengen ble liten,måtte gå inn fra enden og smal. Rengjøring var veldig dårlig ingen rengjøring av balkong på 2 uker,veldig lite smilende personell.Mat butikken på området var elendig surt personal. Basseng området var veldig bra kunne vert bedre
Finn ut mer
Svar fra Arena_Hospitality, Manager på Park Plaza Verudela
Besvart 1. okt. 2018
Dear Guest, Thank you for your feedback. We are happy to know you had a pleasant stay and were satisfied with the resort and the surrounding. However, we are sorry to know you were left disappointed with certain aspects of your stay. We must point out that there are several restaurants on site and next time please don’t hesitate to approach our front office if you have any problems or questions as they would have done anything to make your stay with us more memorable. With hope to get another opportunity to welcome you, we are sending you our best regards. Park Plaza Verudela Management Team
Finn ut mer
Vi bodde i Superior Apartment med et soverom i 9 dager. Leiligheten trekker scoren ned på karakter 3. Sengene var harde. Badet var mørkt, avtrekk på badet så og si ubrukelig. Rengjøring av leiligheten var ok, men ikke mer. Det var lite bestikk og servise, vi måtte låne vinglass
Finn ut mer
Svar fra Arena_Hospitality, Manager på Park Plaza Verudela
Besvart 2. aug. 2018
Dear Guest, Thank you for providing us with your feedback. We are very happy to know you were satisfied with the apartment, the surrounding, the facilities as well as with our various gastronomic offer. However, we are very sad to know you were left disappointed with some aspects of your stay and we will make sure to forward your comments to the relevant department in order to improve our resort and service. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again for another memorable stay. Best regards, Park Plaza Verudela Management Team​
Finn ut mer
Har reist mye og dette er et helt ok hotellkompleks. Vi bodde i leiligheten og ordnet frokost og lunsj på rommet. Ca 100 kr pr pers til frokost i restauranten. En del restauranter å velge i inne på området , men vi tok også drosjer til andre resultater i nærområdet eller til
Finn ut mer
Svar fra Arena_Hospitality, Manager på Park Plaza Verudela
Besvart 23. jul. 2018
Dear Mr. Anders, We appreciate you taking your time to share your impressions with the Trip Advisor community. It makes us happy to know your stay was​ in line with your expectations and that we managed to meet your expectations. With hope to get another opportunity to welcome you, we are sending you our best regards. Park Plaza Verudela Management Team
Finn ut mer
Havnet her på en spontan sommerferie og ble ikke skuffet. Fikk en studioleilighet med sovesofa/dobbeltseng, en liten kjøkkenkrok og en veranda mot bakgården. Med unntak av en nesten tett vask på badet og utsikt rett inn i et tre så fungerte leiligheten veldig bra. Selve området
Finn ut mer
Svar fra Arena_Hospitality, Manager på Park Plaza Verudela
Besvart 23. jul. 2018
Dear Mr. Simon, Thank you for taking your time to share your impressions regarding your recent stay at Park Plaza Verudela. We are delighted to read such a lovely review and to know we managed to meet your expectations. It makes us very happy and proud to know you were satisfied with the apartment, the activities we offer, the surrounding, our various gastronomic offer as well as with the location. It would be our pleasure to get the op​portunity to welcome you for another memorable stay. Best regards, Park Plaza Verudela Management Team
Finn ut mer
Forrige
PRISKLASSE
USD 66 - USD 272 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
KroatiaIstriaPula
ANTALL ROM
385
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din