Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Ladear Privilege Rooms

Oversikt
No. 0270 7 Street 27, Wat Bo Road, Phum Wat Bo, Khum Salakamroeuk Khum Salakamroeuk, Siem Reap 17259 Kambodsja Vis på kart
FASILITETER
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Frokost inkludert
Klimaanlegg
Svømmebasseng
Røyktfritt hotell
Restaurant
4-stjerners overnattingssted
Om
Hotellklasse
Hotellfasiliteter
HOTELLET HAR:
Svømmebasseng
Restaurant
Bar/lounge
Spa
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Frokost inkludert
Romservice
Gratis parkering
Barnevakt
Forretningssenter med Internett-tilgang
Frokost tilgjengelig
Golfbane
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Minibar
Møterom
Portvakt
Renseritjenester
Rullestoltilgang
Røyktfritt hotell
Transport til flyplass
Vaskeritjeneste
Utmerkelser og anerkjennelser
Fortreffelighetsbevis
Fortreffelighetsbevis
Hotellstil
Luksus
,
Spa
Romtype
Suiter, Røykfrie rom, Familierom, Røykerom tilgjengelig
Hotellklasse
Utmerkelser og anerkjennelser
Fortreffelighetsbevis
Fortreffelighetsbevis
Hotellstil
Luksus
,
Spa
Romtype
Suiter, Røykfrie rom, Familierom, Røykerom tilgjengelig
Antall rom
30
Prisklasse
USD 38 - USD 64 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Sted
Kambodsja > Siem Reap Province > Siem Reap
I nærheten
Hoteller i nærhetenSe alle 427 hoteller i nærheten
Home Indochine D'angkor
190 anmeldelser
0,04 km unna
Sonalong Boutique Village & Resort
609 anmeldelser
0,21 km unna
Antanue Spiritual Resort & Spa
97 anmeldelser
0,24 km unna
Central Indochine D'angkor Hotel
224 anmeldelser
0,32 km unna
Restauranter i nærhetenSe alle 1 127 restauranter i nærheten
Le Bel Air
225 anmeldelser
0,15 km unna
Vitking House
96 anmeldelser
0,2 km unna
Viva Mexican Restaurant
24 anmeldelser
0,24 km unna
Check-In Cafe Restaurant
19 anmeldelser
0,1 km unna
Attraksjoner i nærhetenSe alle 1 786 attraksjoner i nærheten
Sam Veasna Center
130 anmeldelser
0,36 km unna
Mirage Contemporary Art Space
5 anmeldelser
0,22 km unna
Ladear Spa
14 anmeldelser
0,03 km unna
Siem Reap Private Guide - Day Tours
10 anmeldelser
0,17 km unna
Anmeldelser og mer
46anmeldelser
104bilder
1spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 37
  • 6
  • 2
  • 1
  • 0
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Finn anmeldelser som nevner
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Vi elsket dette hotellet. Liten vennlig og veldig skjegg. Personalet var mest hjelpsomme i booking ekstra ting for oss. Bassenget var varmt og veldig pent. Privilegiene har et privat basseng, men jeg fant det litt kaldt!
Finn ut mer
Svar fra sophea r, General Manager på Ladear Privilege Rooms
Besvart 21. mar. 2018
Dear Guest, Thank you very much for your stay and also your time to write us the review, we are very happy to hear that you have enjoyed your stay and our service and facilities. Once again, thank you very much for this and looking forward to welcoming you again in the future. Sincerely yours, Ran Sophea.
Finn ut mer
En liten perle i en rolig sidegate, en kort spasertur fra byens kjas og mas. Tuktuks alltid tilgjengelig. De ansatte var svært vennlige, høflige og hjelpsomme. Rommene var romslige og rene, vi hadde vår egen balkong og det var 2 bassenger for å kjøle deg ned i. Meget bra valuta f
Finn ut mer
Svar fra sophea r, General Manager på Ladear Privilege Rooms
Besvart 29. jun. 2017
Dear Angel87815, Thank you very much for your recent stay and also your time to write us the review, we are very happy to hear that you have enjoyed your stay with us, and we will share your comment among our staff members so that they will be very happy. Once again, thank you very much for your stay and your review, please kindly let us know for next trip to stay with us, we will take a good care of you. We look forward to welcoming you again to our property. Sincerely yours, Ran Sophea.
Finn ut mer
Utrolig 4-netters opphold. Akkurat som rom vi finner i Europa og Amerika. Stabens engelsk er svært begrenset, men ok. Bassenget er virkelig flott, frokost var inkludert. Ikke virkelig god, men var bra nok. Anbefales på det sterkeste, det er ikke noe å klage om.
Finn ut mer
Svar fra sophea r, General Manager på Ladear Privilege Rooms
Besvart 8. jun. 2017
Dear LouisFelix14, Thank you very much for your recent stay and also your time to write us the review, we much appreciate with your review as we really want to know guest feedback on our service and facilities, and also it is very helpful for other traveler to read and come to Cambodia for holiday and where to stay. We will share this among our staff, esp, our cook team to improve the breakfast to be more tasty as per your suggestion and we all look forward to welcoming you to our property again in the future. Sincerely yours, Ran Sophea.
Finn ut mer
Vi bodde her i 5 netter. Innledende problemer med rørene betydde at vi måtte bytte rom, men dette var ikke noe problem. Rommet var romslig og med utsikt mot bassenget som var som vår egen, private basseng for i løpet av oppholdet vårt.
oppholdet inkluderer en gratis cocktail og e
Finn ut mer
Svar fra sophea r, General Manager på Ladear Privilege Rooms
Besvart 5. jun. 2017
Dear Scubayk, First of all, thank you very much for your stay and also your time to write the review, we love to have this in order to improve our service and facilities for serving our guest. We got the review from your partner, by saying that he booked the twin room and he did not got the room as per booked, I have check the booking form you have made through booking.com, and found that you have booked the room with twin bed ( two beds in the room) and we have prepared the twin room as one big bed and other small bed to be twin and staff have double check with you about the bed arrangement when entering the room, and we got the confirmation it was fine. he have mentioned that the first room is disaster, because of room was problem with pluming system, and for you, said that it is small issue, if both of you were not happy with room problem, you should inform us about this to fix right away, you should not wait until tomorrow and also as per our policy, we do not want our guest to have inconvenience. we want all guest staying with us were happy and memorable. On next day, as soon as we got your information, we have moved and upgrade you to the pool view room in order to make you happy. On the departure date, your partner just said to the staff reception that he would not pay for first night, and finally not pay it on that night, so to be fair, you should not do this, you should ask for solution and if you have informed us and asked us to fix the problems you encountered, and hotel could not find the solution for you, then it is your right not pay and also you can write it on the tripadvisor, But you have not informed us about the room problem nor ask for solution and simply not pay for the first night, in additional , and he have write us a very bad review on the tripadvisor. so everybody can see how good you are!!. For insect, hotel have sprayed two time a week in the hotel premises, but as it is raining season, we could not get ride of this, and we do apologize for this inconvenience. For Restaurant that clean cloth was not available on date day and you have to ask for, and also meal was not serve in the right time, We will take this very seriously and we will make sure that it will not happen again in the future. and we do appreciate very much for this. we are very happy that you have enjoyed with new room, service at reception and tuk tuk. Once again, thank you very much for your review and we will share this among our staff to improve it. Sincerely yours, Ran Sophea.
Finn ut mer
Flott sted å bo, fine og rene rom, beste ansatte, hadde vi på en tur på en måned i Kambodsja! Vi var i "privilege rom, noen få dollar dyrere enn den vanlige rom men fullstendig verdig. Bassenget var rett utenfor vinduet vårt, det var som å ha et privat svømmebasseng. Frokosten er
Finn ut mer
Svar fra sophea r, General Manager på Ladear Privilege Rooms
Besvart 23. mai 2017
Dear Smartins478, Thank you very much for your recent stay and also your time to write us the review, it is very helpful for other traveler to read your review and also help them to decide to stay with us. We will share your review among our staff and they must be very happy to learn that you have enjoyed your stay, our service and facilities. we will try our best to keep better and better service to serve our guest. Once again, thank you very much for your stay and look forward to welcoming you again in the future. Sincerely yours, Ran Sophea.
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strandFamilie- og lekeområder
Bilde levert av ledelsenLadear Privilege Rooms
Forrige
1234568
Hi I wondered if anyone could tell me what the benefits are for club level thank you
ForrigeNeste
11
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din