Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Julian Marmaris

Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Andre russiske kanaler
NTV
RTR
Channel 1
Svømmebasseng
Gratis Internett
Rullestoltilgang
Restaurant
Bar/lounge
Spa
Utendørsbasseng
Transport til flyplass
Frokost inkludert
Møterom
Vaskeritjeneste
Portvakt
Badstue
Vis flere
Romfunksjoner
Røykfrie rom
Klimaanlegg
Suiter
Greit å vite
HOTELLSTIL
Luksus
Romantisk
HOTELLKLASSE
Beliggenhet
Full visning
100Svært egnet for gange
Rangering: 100 av 100
225Restauranterinnen 0,5 km
24Attraksjonerinnen 0,5 km
Anmeldelser og mer
200anmeldelser
242bilder
52spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 143
  • 35
  • 13
  • 2
  • 7
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Finn anmeldelser som nevner
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Vi booket Julian Marmaris som det ble solgt som en voksen eneste hotellet. De første dagene var ok, da ble søsterhotelsklubben Julian plutselig overbooket og angivelig et mareritt // eller som noen av de forrige innbyggerne kalte det 'en dyrehage' så mange av gjestene i dette hot
Finn ut mer
Svar fra SercagO, Ön Büro Müdürü på Julian Marmaris
Besvart 12. okt. 2018
Dear Our Valued Guest, Thank you for sharing your experience with us. We are very sorry to hear that you were not entirely satisfied with your recent stay. Whilst we are well known for delivering exceptional quality and guest experience, your evaluation has disappointed us as well and I am very sorry that we fell short of your expectations. I have personally address your feedback with the relevant head of department and I would like to underline that Julian Marmaris Hotel is not advertised as an adult only hotel and we do not have any literature to say it is adult only in any website. If there are children who wish to stay at the Julian Marmaris Hotel we cannot discriminate and we welcome all guests. We do hope to have an opportunity to welcome you back at some point in the future and in providing a really fabulous experience for you. Kind Regards Birsen DUYAN
Finn ut mer
Bare tilbake fra 2 uker opphold Julian Marmaris. Hotellet er nydelig, personalet utmerket, maten stor. Ligger i sentrum av Marmaris så nær butikker, barer, restauranter, etc., og stranden er like rundt hjørnet. Vi bodde i en av side rom og kunne se havet fra vår balkong. Bassengo
Finn ut mer
Svar fra SercagO, Ön Büro Müdürü på Julian Marmaris
Besvart 12. okt. 2018
Dear Our Valued Guest, Thank you so much for your feedback. I am pleased to know you had a good stay with us! This means a lot for myself and the team. It is particularly delightful that you appreciated our choice of food as we try our best to provide options to satisfy all the different tastes of our guests. We always try our best to make our guests as happy as you were, and I am glad that our efforts had paid off and that you found with us everything you were looking for. I will make sure to share your comments with my team as well. I would like to underline that Julian Marmaris Hotel is not advertised as an adult only hotel and we do not have any literature to say it is adult only in any website. If there are children who wish to stay at the Julian Marmaris Hotel we cannot discriminate and we welcome all guests. Please be assured that your positive comments have already been shared with all team members. We are all looking forward to welcoming you again very soon. Kind Regards Birsen DUYAN
Finn ut mer
Kan ikke utsette dette stedet.
Flyttet fra søsteren Hotel Julian Club, som var en forferdelig opplevelse (se min anmeldelse)
Dette er et utmerket hotell, veldig rent, rommene er gode, rene, dusjer fantastisk, veldig moderne fasiliteter, god mat og drikke, ca 86 rom og 10 suiter.
Finn ut mer
Svar fra SercagO, Ön Büro Müdürü på Julian Marmaris
Besvart 30. jul. 2018
Dear Valued Guest, Thank you for spending the time to share your comments and experiences of the Julian Marmaris Hotel. We really appreciate all comments and overjoyed that you had a great holiday and that we will see you again next year. The Julians pride ourselves in customer satisfaction. I also thank you for your kind comments that you enjoyed all aspects of your holiday. All the staff always tries their utmost to assist in any situation. The Julian prides itself in quality of service and value for money with excellent customer service. We would love to welcome you to the Julian Marmaris again, this year or in the future and thank you once again for posting your review for us. I would be delighted to be your point of contact in case of your return; please do not hesitate to contact me directly at fom@julianmarmaris.com for any assistance you might need. Kind Regards Birsen DUYAN
Finn ut mer
Dette var mitt første besøk til Tyrkia, men definitivt ikke min siste. Jeg bodde på Julian med søsteren min, hotellet var perfekt for oss. Veldig rent, fantastisk stab, mat utvalg rikelig. Som andre vurderinger har sagt, bassengområdet var aldri opptatt så vi hadde et utvalg av s
Finn ut mer
Svar fra SercagO, Ön Büro Müdürü på Julian Marmaris
Besvart 20. jul. 2018
Dear Our valued guest, We cannot ask for a greater review than this! Fantastic feedback. Thank you so much for your great review. We take great pride in everything that we do, and the secret is to always remain consistent in everything that we do. Attention to detail is in our blood and by having these attributes it only makes your work more pleasurable. I do hope that we will have the opportunity to welcome you back and please do not hesitate to ask if we can assist with this. Kind Regards, Birsen DUYAN
Finn ut mer
Hvor begynner jeg? Utrolig hotell, nydelige rom, på badet var skinnende rent med en massiv tur i dusjen med et veldig stort hode og en separat en du kan løfte av. Massevis av toalettsaker, til og med bomullslopper og bomullsputer. Alle rengjøres daglig.
Et drikke kjøleskap holdt
Finn ut mer
Svar fra SercagO, Ön Büro Müdürü på Julian Marmaris
Besvart 10. jul. 2018
Dear Valued Guest, Thank you for your recent feedback about your experience with us. We are delighted to see that you had a positive stay with us and we have passed on your feedback to the relevant departments. Once again, we thank you for choosing Julian Marmaris and for taking the time to provide us with such valued feedback. We loved having you here and we hope to welcome you back soon to our hotel. I would be delighted to be your point of contact in case of your return; please do not hesitate to contact me directly at fom@julianmarmaris.com for any assistance you might need. Kind Regards Birsen DUYAN
Finn ut mer
Forrige
12
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strandForretningssenter og tilstelningslokaler
Bilde levert av ledelsenJulian Marmaris
Bilde levert av ledelsenJulian Marmaris
The supermarket is directly across the dual carriageway from the hotel
The main road at night from the third floor balcony
Forrige
Hi I have emailed guest relation Am just wandering do or can they do weddings it be a very small affair?
I think they would be happy to do that for you as they were very good and set up a couple of birthday parties for guests
1 stemme
Vis alle svar
Hi, Bob. What would you like to know about this accommodation? what is breakfast like do you get a full english
The breakfast is great , lots of choice ,no bacon of course (pork) but I loved it
0 stemmer
Vis alle svar
How much is the WiFi? I keep getting various prices.Any help?
I paid £20 for each device for 1 week
1 stemme
Vis alle svar
Hi is this hotel used by mainly British guests?
Yes just home yesterday And mostly British guests
0 stemmer
Vis alle svar
Hi do the rooms have a hair dryer and kettle.
Yes got hairdryer in bathroom and kettle in room
1 stemme
Vis alle svar
Forrige
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 51 - USD 193 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
TyrkiaTyrkisk EgeerhavetMuğla (provins)Marmaris DistrictMarmaris
ANTALL ROM
96
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din