Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sunlight Bahia Principe Tenerife

Reisende (2543)
Rom og suite (385)
Video (2)

Om

Nr. 41 av 84 hoteller i Tenerife
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Svømmebasseng
Restaurant
Treningssenter/treningsrom
Gratis parkering
Bar/lounge
Spa
Frokost inkludert
Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig)
Bankettrom
Boblebad
Flerspråklig personale
Flyplasstransport
Frokost tilgjengelig
Konferansefasiliteter
Møterom
Offentlig Wi-fi
Oppvarmet basseng
Portvakt
Renseritjenester
Tennisbane
Utendørsbasseng
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Klimaanlegg
Minibar
Familierom
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLKLASSE
HOTELLSTIL
Familieferiested
Flott utsikt
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted

Beliggenhet

Full visning
71Nokså egnet for gange
Rangering: 71 av 100
31Restauranterinnen 1 km
7Attraksjonerinnen 1 km
4 197anmeldelser
651spørsmål og svar
2romtips
Vurdering fra reisende
  • 2 283
  • 1 275
  • 421
  • 126
  • 92
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
Valgte filtre
  • Filtrer
  • Norsk
Veldig fin resort, store arealer. Vi fikk junior suite / romslig rom med store senger. Utrolig service innstilt personal, både i resepsjonen og i restaurantene. Fantastisk mat i buffe restauranten, Brasiliansk og asiatisk restaurant trekker noe ned. Vi kommer gjerne igjen med
Finn ut mer
Svar fra Nélida P, Director de Relaciones Públicas på Sunlight Bahia Principe Tenerife
Besvart 7. mar. 2017
Dear Guest, Thank you for sharing your great experience in Bahia Principe Tenerife with all Tripadvisor users. We are very glad to hear that you consider our hotel has a very good value for money and that you would recommend it to other travellers. We hope to welcome you once again at Bahia Principe Hotels & Resorts. Best Regards, Nélida Palacios De Luis Bahia Principe Tenerife Resort
Finn ut mer
Servicen er helt suveren. Hyggelig hjelpsom betjening store fine rom med ac madrassene er harde men de ordnet det så godt det lot seg gjøre. Fikk det du ba om og mere enn det. Veldig bra mat for en hver smak har hvert innom alle restaurantene. Rent og pent i rommene ute i
Finn ut mer
Svar fra Nélida P, Director de Relaciones Públicas på Sunlight Bahia Principe Tenerife
Besvart 3. aug. 2015
Dear Lillian, Thank you for trusting Bahia Principe Tenerife hotel for a 7th holiday. We apologize for not answering you in your language and we hope you understand English. It is great satisfaction for the Bahia Principe Hotels & Resorts Management and all the Staff to have so loyal guests like you that come back to the hotel once and again. Hoping to see you again very soon at Bahia Principe Hotels & Resorts. Best Regards, Marina Maurer Bahia Principe Tenerife Resort
Finn ut mer
GANSKE BRA, MEN --- Dette hotellet ble bygget i 2003, men nå virker det som det er tid for en oppussing. I vårt rom var det flere løse gulvfliser, og mange steder manglet fugene mellom flisene. Der samlet skitten seg. Bygningene synes forsatt å "sette seg". Av og til hørtes
Finn ut mer
Svar fra Nélida P, Director de Relaciones Públicas på Sunlight Bahia Principe Tenerife
Besvart 22. mai 2013
Dear Guests, Thank you for sharing your great experience in Bahía Príncipe Tenerife with all Tripadvisor users. We are sorry if your stay in our hotel has not been so satisfactory because you thought it was near the beach. We have asked our Sales Department to check the information published on this web site in order to avoid misunderstandings. As regards the cleaning issues, we have passed your review to the Housekeeper in order to take the corrective measures. We would like to see you again in Bahía Príncipe in Mexico, Dominican Republic or Jamaica, being all of them lovely beach resorts. Best Regards, Nélida Palacios de Luis Customer Service Manager
Finn ut mer
Var på stedet i begynnelsen av mars 2013. Absolutt ikke noe sted om du vil reise på bade/strandferie. Finnes ikke badestrender/sandstrender på mange kilometers avstand. Om du ikke ønsker å bade i basseng med en huag med skrikende unger skygg unna. Hotellet grei standars ikke
Finn ut mer
Svar fra Nélida P, Customer Service Manager på Sunlight Bahia Principe Tenerife
Besvart 29. mar. 2013
Dear Guests, Thank you for your feedback about your recent holiday in Bahía Príncipe Tenerife. We are sorry to know that you did not find the hotel location suitable for you. We know that the hotel can be considered a bit isolated for some people and that we do not have a beach. However, it is well communicated with shuttle buses to Playa Las Américas and a public bus which runs every half an hour from the top of the hotel. Besides, there are always taxis available at the entrance of the hotel. We would like to see you again in any of the Bahía Príncipe hotels in Tenerife, Mexico, Dominican Republic or Jamaica. Best Regards, Nélida Palacios de Luis Customer Service Manager
Finn ut mer
Rent og ryddig. God mat. Innholdsrik buffet. Meget god service fra personalet. Noen kunne trengt litt mer engelskundervisning....God plass ved bassenget. Fint at voksenbassenget lå unna familiebassenget. Spa var godt for en sliten husmor....Treningsrommet kunne trengt en
Finn ut mer
Svar fra Nélida P, Director de Relaciones Públicas på Sunlight Bahia Principe Tenerife
Besvart 3. apr. 2013
Dear Guests, Thank you for sharing with us your positive experience in Bahía Príncipe Tenerife. It is a pleasure to read that you were very satisfied with the food in the buffet restaurant, with the adult swimming-pool, the spa center, the gym and the charming views at sunset time. We would like to see you again in Bahía Príncipe, Best Regards, Nélida Palacios de Luis Customer Service Manager
Finn ut mer
Forrige
PRISKLASSE
USD 146 - USD 290 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
bahia principe tenerife adeje
BELIGGENHET
SpaniaKanariøyeneTenerifeAdeje
ANTALL ROM
288
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din