Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Vacation Village at Weston

Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripAdvisorUSD 191
Hotels.com
Expedia.comUSD 191
Orbitz.comUSD 191
ZenHotels.com
PricelineUSD 216
Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Andre diverse skatter og avgifter som ikke er faste eller ikke forfaller på bestillingstidspunktet, kan bli belastet ved stedet under oppholdet. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Reisende (553)
360
Panorama (17)
Video
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Svømmebasseng
Gratis parkering
Treningssenter/treningsrom
Gratis Internett
Spa
Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig)
Betalt Wi-fi
Boblebad
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Møterom
Offentlig Wi-fi
Oppvarmet basseng
Portvakt
Røyktfritt hotell
Rullestoltilgang
Selvbetjent vaskeritjeneste
Transporttjeneste
Utendørsbasseng
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Familierom
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Mikrobølgeovn
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykfrie rom
Suiter
Tekjøkken
Greit å vite
HOTELLSTIL
Trygt
Boligkvarter
HOTELLKLASSE
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Beliggenhet
Full visning
40Bil er anbefalt
Rangering: 40 av 100
407Restauranterinnen 10 km
40Attraksjonerinnen 10 km
Anmeldelser og mer
1 674anmeldelser
830bilder
60spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 603
  • 528
  • 284
  • 128
  • 132
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Etter å ha lest andre anmeldelser her, etter at vår reservasjon, jeg var nølende for å fortsette. Men jeg ble veldig overrasket over. Det var veldig fint. Var det en luksus feriested, no. ..men det er prisen. Alt var rent og selv om det ikke ny, den var ikke slitt. Personalet
Finn ut mer
Svar fra vacationvillage, Guest Relations Manager på Vacation Village at Weston
Besvart 27. aug. 2014
Thank you for your great review! We’re happy to know that you were pleasantly surprised by our resort and amenities while on vacation. Unfortunately, no one resort can be everything to everyone, but we do try to make all of our guests happy at Vacation Village at Weston. Most of the time we’re quite successful and our guests return to vacation with us again and again. We appreciate you taking the time to share your experience and we hope to welcome you back to Weston in the future.
Finn ut mer
Jeg har vært på et par feriesteder gjennom årene og jeg må vurdere ferielandsbyen som bare gjennomsnittlig for et feriested. Fasilitetene var mindre enn jeg forventet. Det var mange fasiliteter som de ikke tilbyr. Jeg brukte tennisbaner bare. Ferielandsbyen ønsket å gi dem en
Finn ut mer
Svar fra vacationvillage, Guest Relations Manager på Vacation Village at Weston
Besvart 1. aug. 2014
Thank you for your review. We’re disappointed to read that our resort did not meet all of your expectations. We offer great vacations at a great value for our guests and we appreciate your comments as these observations can only help us to improve our performance. We hope you will consider our resort again so that we may have another opportunity to exceed all of your expectations.
Finn ut mer
Dette hotellet var gjennomsnittlig. Jeg må si at jeg ikke dra nytte av fasiliteter, så denne anmeldelsen er basert utelukkende på hotellopphold i Osprey bygning. Ved ankomst, var det ikke noe bagasje golfbiler tigjengelig. Bygningen er stort, og jeg tror de har 3 i lobbyen. De
Finn ut mer
Svar fra vacationvillage, Guest Relations Manager på Vacation Village at Weston
Besvart 1. aug. 2014
Thank you taking the time to share your experience. We’re very disappointed to read that our resort did not meet all of your expectations. It is our goal to offer great vacations at affordable prices for our guests and we appreciate your comments as these observations can only help us to improve our performance. We hope you will consider choosing us again so that we may have another opportunity to prove that we are a great choice for lodging while visiting Weston.
Finn ut mer
Personalet på hotellet var vennlig for det meste. Imidlertid bli våken for ikke refunderbar klausulen om tilbud. Ikke tro på noe tidspunkt forpliktelser linje. Dette er vår policy er flott linje til fleece intetanende skyndte oss besøkende.
Finn ut mer
Svar fra vacationvillage, Guest Relations Manager på Vacation Village at Weston
Besvart 1. aug. 2014
Thank you for sharing your comments. We’re sorry if you had a bad experience at the resort. Your review doesn’t state what nonrefundable clause you’re referring to, but like most companies, all transactions made at the resort are followed up in writing. We are sorry that we failed to meet all of your expectations and hope that our friendly staff will encourage you to return and stay with us again.
Finn ut mer
Etter en 20 timers kjøretur med familien vi endelig ankom og måtte sjekke inn i hovedbygningen som tok omtrent en time. Vi var nødt til å dra tilbake til hovedbygningen den andre dagen for å få vår parkeringsplass. Og de har underskrevet oss opp for en lunsj men ikke fortelle
Finn ut mer
Svar fra vacationvillage, Guest Relations Manager på Vacation Village at Weston
Besvart 1. aug. 2014
Thank you for sharing your experience. We’re sorry that you were surprised that you were required to attend a presentation when you signed up for the complimentary lunch. This requirement is written on the deposit receipt you received when you scheduled your time. Since this lunch presentation is not mandatory for all guests, deposits are taken to ensure that only those who are truly interested in attending will sign up. It is not our intent to mislead or appear rude to our guests, only share with them all the benefits that timeshare ownership has to offer. Though timeshare ownership may not be for you, we hope that you will reconsider and return to our resort as a guest the next time you visit Weston.
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteBasseng og strandSpiseFamilie- og lekeområderForretningssenter og tilstelningslokaler
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorVacation Village at Weston
The King Suite at the Vacation Village at Weston
Bedroom, from the bathroom
view from our suites
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorVacation Village at Weston
The Queen Suite at the Vacation Village at Weston
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorVacation Village at Weston
The King Suite at the Vacation Village at Weston
ForrigeNeste
12345660
If your staying at Vacation at Weston I believe you be able to leave your vehicle there. But my question would be how were you planning to get to the Fort Lauderdale Airport. I know Weston provides shuttle service. To the airport I'm not sure. Hope this provides you with some insite with your travel arrangements
1 stemme
Vis alle svar
I need transportation from the Ft. Lauderdale airport to and from the resort. What is available?
The Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) is approximately 20-minutes away from Vacation Village at Weston. No. We do not offer shuttle transportation to/from the airport. But it is suggested you take a taxi or uber.
0 stemmer
Vis alle svar
Me parece que si. Sin embargo el resort va a cobrarte x ese servicio.
1 stemme
Vis alle svar
Puede hacer cualquier solicitud que desea para su habitación, sin embargo, se basará en la disponibilidad. Si lo tenemos cuando realiza el check-in, estaremos más que felices de otorgarle su solicitud.
0 stemmer
Algunas de nuestras unidades han sido remodeladas y actualizadas. Siempre puedes ponerse en contacto con la recepción y solicitar una unidad más nueva. Si lo tenemos disponible, estaremos más que felices de otorgarle su solicitud.
0 stemmer
ForrigeNeste
12345612
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 146 - USD 265 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
vacation village at weston hotel westonweston vacation villagevacation village weston bonaventurevacation village weston florida
BELIGGENHET
USAFloridaWeston
ANTALL ROM
672
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din