Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Embassy Suites by Hilton St. Paul - Downtown

Besøk hotellets nettsted
Reisende (174)
Rom og suite (64)
Spise (6)
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Svømmebasseng
Restaurant
Treningssenter/treningsrom
Bar/lounge
Frokost inkludert
Bankettrom
Betalt Internett
Betalt Wi-fi
Boblebad
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Innendørsbasseng
Konferansefasiliteter
Møterom
Oppvarmet basseng
Renseritjenester
Røyktfritt hotell
Rullestoltilgang
Selvbetjent vaskeritjeneste
Transporttjeneste
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Familierom
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Mikrobølgeovn
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLSTIL
Mellomklasse
Familievennlig
HOTELLKLASSE
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Hotelltilbud
Beliggenhet
Full visning
88Egnet for gange
Rangering: 88 av 100
37Restauranterinnen 0,5 km
9Attraksjonerinnen 0,5 km
Anmeldelser og mer
1 077anmeldelser
175bilder
15spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 415
  • 275
  • 166
  • 125
  • 96
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Rommet var rent og komfortabelt. Frokost var inkludert med mange tilgjengelige alternativer laget på bestilling på omelett bar (det vil si pannekaker, over enkelt egg, bacon, pølser, osv). Badene er rene men ganske små. Gjør det litt vanskelig når du har mer enn én av deg som
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Embassy Suites Hotels
Svar fra MRDOSM, General Manager på Embassy Suites by Hilton St. Paul - Downtown
Besvart 7. aug. 2014
Thank you for the review given to our hotel on August 6th. We appreciate you sharing what made your stay special and what you enjoyed about the hotel. We also appreciate you sharing your thoughts on the elevators. We are very excited to let everyone know that after the modernization to the elevators is complete they will all be more efficient and friendly to our guests. We look forward to you coming back soon. Embassy Suites Saint Paul
Finn ut mer
Vi tilbrakte akkurat tre dager og to netter på Embassy Suites. De ansatte var profesjonell og vennlig, rommene romslige og rene, bassengområdet bra, og frokost og resepsjonen var enestående. Hotellet ligger kun tre kvartaler fra lys jernbanestasjon, og det er en Lunds
Finn ut mer
Svar fra MRDOSM, General Manager på Embassy Suites by Hilton St. Paul - Downtown
Besvart 7. aug. 2014
Thank you for the great review given to our hotel on August 5th. We are certainly blessed with a great location and a team that is really focused on every aspect of the guest experience. Thank you for sharing what made your stay special, We will share this with our team and we look forward to you returning. Emabssy Suites Saint Paul
Finn ut mer
Det er en 15 minutters taxitur fra MSP til Embassy Suites i St. Paul, MN. Personalet er ganske følsomme og hjelpsomme. Det er rikelig med parkering og en irsk restaurant i lobbyen som er meget bra. Det er en minibuss til nærliggende restauranter og arenaer siden en spasertur
Finn ut mer
Svar fra MRDOSM, General Manager på Embassy Suites by Hilton St. Paul - Downtown
Besvart 6. aug. 2014
Thank you for the excellent review given to our hotel on August 5th. We look forward to having you return when the opportunity to be in Saint Paul arises once again. Thank you Embassy Suites Saint Paul
Finn ut mer
Veldig fint hotell, men vær forberedt på å betale en ekstra $15 per natt til å parkere der. Jeg ble svært opprørt av dette. Den irske restaurant var veldig bra. Fant ut etter oppholdet vårt at hotellet har gratis transport til andre barer i området.
Finn ut mer
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Embassy Suites Hotels
Svar fra MRDOSM, General Manager på Embassy Suites by Hilton St. Paul - Downtown
Besvart 6. aug. 2014
Thank you very much for the review given to our hotel on August 5th. We certainly appreciate you sharing what made your stay enjoyable and we will share this review with our team members in the outlets, we are blessed with a great team who is focused on exceptional guest service and quality each time they encounter a guest. We also appreciate you sharing your thoughts on the parking charges. Unfortunately that is a circumstance that you will find at ALL downtown properties, we work very hard and do continuous reviews to ensure our parking charge remains one of the lowest in Saint Paul. While there is a charge for parking and you might be able to stay outside the downtown area and not have that expense, remember the additional benefits that we offer as an Embassy Suites. Full Cooked to order Breakfast for everyone each day as well as our complimentary Evening reception each night. I believe that after comparing those amenities, you would agree we are still the best value in the area. Thank you again Embassy Suites Saint Paul
Finn ut mer
Jeg delte en anmeldelse fra min utfordrende opplevelse i februar 2014 på TripAdvisor. Hotellsjefen var veldig profesjonelle og tilbød en mulighet til å endre mitt inntrykk. Jeg har blitt solgt! Jeg tilbrakte to netter på forskjellige her på Embassy Suites St. Paul (ett i mai og
Finn ut mer
Svar fra MRDOSM, General Manager på Embassy Suites by Hilton St. Paul - Downtown
Besvart 5. aug. 2014
Thank you for sharing your experience with us, we are very happy that you chose to return and allow us the opportunity to "Make things Right" We certainly appreciate your business and understand that you have many choices when it come to hotels in the Saint Paul area. We look forward to having you back many many more times in the future and will certainly share this review with all of our team members. Embassy Suites Saint Paul
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strandForretningssenter og tilstelningslokaler
Kitchen area
Lots of room!
latch hook
yuck
window
ForrigeNeste
12345613
We will be attending a hockey game at the xcell do you have shuttles for this activity
No idea.
0 stemmer
Vis alle svar
Do have shuttle from airport?
They do have a shuttle that some of my peers used to go to dinner locations. Not sure about airport.
0 stemmer
Vis alle svar
If we want to use the shuttle service to the Xcel Energy Center, do you have to reserve it ahead of time, or just show up?
If you want to use the shuttle just talk to the front desk when you check in. They will make arrangements for the shuttle. Usually there are other hotel guests using the shuttle as well and they would let you know the schedule. It's a very convenient feature. And we were even able to call the hotel and have the shuttle come back and pick us up.
1 stemme
Vis alle svar
Is there a hot tub? What restaurants are with in walking distance
Dear lin7604, We have a pool and hot tub located on the main level of the hotel. We have several restaurants within walking distance.Keys Cafe and Bakery is by far a fabulous place for amazing food and desserts to die for. Black Sheep pizza for that coal fire taste. Sawatdee if you are looking for Thai. We also have complimentary shuttle service, which can be scheduled based upon availability that will also take you to to other wonderful local dining establishments ~ we have a complete list at the front desk. Please let me know if you have any further questions. We look forward to welcoming you to our property soon. Best Regards, Karen
2 stemmer
Vis alle svar
Do you offer shuttles to Xcel Energy Center during events nights?
Yes, during special events at the Xcel We charge $5.00 per person. Shuttle availability will be on a first come first serve basis. I hope this helps!
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNeste
123
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 232 - USD 282 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
embassy suites saint paulsaint paul embassy suites
BELIGGENHET
USAMinnesotaSaint Paul
ANTALL ROM
208
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din