Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Holiday Inn Express and Suites Springfield - Downtown

Besøk hotellets nettsted
Reisende (15)
Rom og suite (25)
Spise (4)
Fortreffelighetsbevis
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Grønne ledere Bronsenivå
Stedets fasiliteter
Treningssenter/treningsrom
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Svømmebasseng
Gratis parkering
Frokost inkludert
Bankettrom
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Frokost tilgjengelig
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Konferansefasiliteter
Møterom
Offentlig Wi-fi
Oppvarmet basseng
Portvakt
Renseritjenester
Røyktfritt hotell
Rullestoltilgang
Selvbetjent vaskeritjeneste
Utendørsbasseng
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Familierom
Klimaanlegg
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLSTIL
Trygt
Sentralt plassert
HOTELLKLASSE
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Spesialtilbud:Klikk for detaljer
Hotelltilbud
Beliggenhet
Full visning
66Nokså egnet for gange
Rangering: 66 av 100
13Restauranterinnen 0,5 km
3Attraksjonerinnen 0,5 km
Anmeldelser og mer
326anmeldelser
59bilder
1spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 179
  • 88
  • 45
  • 12
  • 2
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Vi bodde her og delta på en Springfield Cardinal er spillet. Vi kunne ikke ha bedt om en bedre hotell eller et sted. Du bare gå over gaten for spillet. Rommet var veldig fint, komfortable og rene. Vi hadde en junior suite med 2 senger og en sovesofa. Perfekt for vår familie.
Finn ut mer
Svar fra Denis S, General Manager på Holiday Inn Express and Suites Springfield - Downtown
Besvart 8. aug. 2014
Dear 8187, Thank you for the wonderful review! We are pleased that you enjoyed our beautiful hotel, it's great location, and your guest room during your stay for the Springfield Cardinals game. We are an ideal location for everything Downtown Springfield has to offer. We hope to see you again soon for another Cardinals event. Sincerely, Denis Schmidt, General Manager
Finn ut mer
Det ville vært fint å kunne svømme med kone og barn. Tilgjengelige stolheisen manglet strømforsyning lades, spurte Taylor i resepsjonen for assistanse, hun prøvde å ringe vedlikehold, men de var på i annet-hotellet lenger ned i gaten. Hun gjorde en god jobb med oppfølging og
Finn ut mer
Svar fra Denis S, General Manager på Holiday Inn Express and Suites Springfield - Downtown
Besvart 8. aug. 2014
Dear TR52812, Please accept our heartfelt apologies for the issues you experienced recently at our fine hotel. We greatly appreciate you taking the time to bring this matter to our attention and apologize for any inconvenience you may have experienced. Before your visit we ordered a new powerpack for our chairlift but had not received it. Thus, why we tried to borrow one from our sister property. Unfortunately we did not receive it until recently. It is our goal to provide impeccable accommodations and services to all of our valued guest, like you. We have taken measures so issues such as the one you encountered do not happen in the future. Sincerely, Denis Schmidt, General Manager
Finn ut mer
Dersom planene dine er ved hjelp av sentrum dette hotellet er praktisk for det. Hammons feltet for Springfield Cardinals Baseballstadionet er rett over parkeringsplassen! Bare husk at på grunn av dette er det en svært travel og ofte brukte lokasjonen under baseball sesongen.
Finn ut mer
Svar fra Denis S, General Manager på Holiday Inn Express and Suites Springfield - Downtown
Besvart 6. aug. 2014
Dear Arznasun1, Thank you for taking the time to review the Holiday Inn Express and Suites-Downtown. Where we provide our guests with an excellent location for all of the Downtown entertainment and Springfield Cardinals game’s, which makes our location very popular. We regret that you did not have a better experience because of the baseball game hopefully you were able to see the spectacular firework show after the game to make up for the traffic of a late night game. We greatly appreciate you taking the time to bring the matter of your guest room to our attention and apologize for any inconvenience you may have experienced. The feedback we receive from our valued guests, like you, enables us to target problem areas, and take the necessary actions to ensure similar situations can be avoided in the future. We appreciate the candid feedback we receive and welcome any opportunity to improve. Best Wishes, Denis Schmidt, General Manager
Finn ut mer
Bra hotell ved siden av Hammons feltet. Det er et flott sted å bo hvis du se Springfield Cardinals. Personalet er vennlig, rommene er rene, sengene myk, frokosten er god. Vi vil overnatte der igjen snart.
Finn ut mer
Svar fra Denis S, General Manager på Holiday Inn Express and Suites Springfield - Downtown
Besvart 6. aug. 2014
Dear Sherri M, Thank you for choosing the Holiday Inn Express and Suites-Downtown for your recent stay in Springfield, Home of the Springfield Cardinals. We are the perfect downtown location for those wanting to enjoy the entertainment of downtown or enjoy a lively baseball game with the Springfield Cardinals. We are so happy you enjoyed your stay and found our beautiful hotel to meet your needs. We certainly look forward to seeing you again soon. Sincerely, Denis Schmidt, General Manager
Finn ut mer
Hotellet var veldig fint. Faktisk en av THD fineste Holiday Inn Express hotellene jeg har bodd på. Eneste sakene var de virket underbemannet. Det var ingen i resepsjonen da jeg ankom kl. 20.00 . Jeg måtte vente rundt omkring 10 minutter for henne til å komme tilbake. Også rommet
Finn ut mer
Svar fra Travel365417, General Manager på Holiday Inn Express and Suites Springfield - Downtown
Besvart 5. aug. 2014
Dear Dan E, Thank you for recognizing our beautiful hotel as one of the nicest Holiday Inn Express hotels. We truly take pride in our hotel and our guests. We do apologize that you had issues with your check-in and breakfast experience as we know that first and last impressions are key to an enjoyable stay. Please accept our apologies as we hope you will give us another opportunity to serve your lodging needs when you are in Springfield again. Best Wishes, Denis Schmidt, General Manager
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpise
Bilde levert av ledelsenHoliday Inn Express and Suites Springfield - Downtown
Guest room
Bilde levert av ledelsenHoliday Inn Express and Suites Springfield - Downtown
Guest room
Time to relax!
Another view of the... splatter? over my head we discovered in the morning.
The... splatter? over my head we discovered in the morning.
ForrigeNeste
12345
do you have a resteraunt for dinner?
We do not have a restaurant on property, but luckily we have 50+ within a 1 mile walk of the hotel! Christian Roderick Guest Services Manager
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 85 - USD 156 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
holiday inn express springfield hotel springfieldholiday inn springfieldholiday inn express springfield mospringfield holiday inn
BELIGGENHET
USAMissouriSpringfield
ANTALL ROM
120
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din