Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Aloft Mount Laurel

Besøk hotellets nettsted
Reisende (126)
Rom og suite (66)
Spise (12)
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Gratis parkering
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Treningssenter/treningsrom
Svømmebasseng
Bar/lounge
Bankettrom
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Golfbane
Innendørsbasseng
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Konferansefasiliteter
Møterom
Oppvarmet basseng
Renseritjenester
Røyktfritt hotell
Rullestoltilgang
Transporttjeneste
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Familierom
Klimaanlegg
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLSTIL
Art Deco-stil
Forretning
HOTELLKLASSE
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Hotelltilbud
Beliggenhet
Full visning
Kontakt
558 Fellowship Rd, Mount Laurel, NJ 08054-3444
Navn/adresse på lokalt språk
Slik kommer du deg dit
Philadelphia Internasjonale Lufthavn25 km
Mercer County Lufthavn41 km
Se alle hoteller i nærheten
Anmeldelser og mer
429anmeldelser
176bilder
5spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 150
  • 139
  • 82
  • 40
  • 18
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Vi ankom for et bryllup der et kvartal av rommene var satt til side for alle med tidlig innsjekking hadde lovet. Ankom hotellet kl. 15.00 - dette er den vanlige innsjekkingstiden, og det var en linje i resepsjonen, ikke et godt tegn. Tilsynelatende rommene var ikke tilgjengelig
Finn ut mer
Svar fra Teresa N, Social Media Manager på Aloft Mount Laurel
Besvart 12. aug. 2014
Dear PAJAY, Thank you for reviewing your stay with us. As I am sure you can imagine, check in time before a wedding is always a little bit crazy. To avoid any wedding day hiccups, we always tell our brides and grooms to suggest to their guests that they book their rooms for the night prior to the event. Our check in time is 3PM and I am sorry that your guestroom was not ready at that time. Thank you for your patience during the wait time. I am pleased that our front desk agent quickly worked to accommodate you with pleasant and helpful service and I am glad that you did get to the wedding on time. I am disappointed that you did not care for the layout of our loft-inspired rooms. Our lofts are large and very modern, so the space features furnishings with clean lines and a minimalistic design. I am very sorry that you did not see the value in your stay. We do understand that the Aloft Hotels brand is not a perfect fit for every traveler, however, I do hope that you will stay with us again if you're ever in the area so that you can truly experiences the sassy, savvy travel experience that Aloft Mount Laurel does provide.
Finn ut mer
Vi bodde på Aloft Mount Laurel på et kvartal for et bryllup. Alle de ansatte som vi handlet med var veldig hyggelige, selv under stressende situasjoner. Rommene er veldig fine og rene. Vi fikk ikke benytte bassenget men det så vakkert. Vår Chief klage var at innsjekkingen var
Finn ut mer
Svar fra Teresa N, Social Media Manager på Aloft Mount Laurel
Besvart 7. aug. 2014
Jaime, I am very sorry for the inconvenience you experienced upon check in. Check in is at 3pm and typically, we are ready to go at 3pm! Thank you very much for your patience regarding this situation. I'm happy that our talented team members were able to address this quickly and efficiently in a friendly manner for you and the other guests of the wedding. We pride ourselves on friendliness and cleanliness, and I am very pleased that we delivered both! Thank you for submitting a post stay survey. Our guests our number one priority and I hope that that is apparent in our level of guest service.
Finn ut mer
Jeg har vært på forretningsmøter her tidligere og de gjorde alltid en fin profesjonell jobb. Jeg bodde her etter et bryllup og var skuffet over rommet ( virkelig kuttet opp) og mangelen på mat på stedet. Jeg har vært mer imponert på Holiday Inn Express. Basert på det sted jeg
Finn ut mer
Svar fra Teresa N, Social Media Manager på Aloft Mount Laurel
Besvart 7. aug. 2014
Hi Tom, Thank you for your feedback. I'm glad to get your point of view from a business and social event stand point. As you know, party planners choose the menu for their events and I am sorry that you were disappointed in the items that were offered at the wedding compared to your business meetings. In addition to our event space, the Re:fuel grab and go lunch area is 24/7 and the W XYZ Bar hosts a plethora of appetizers. Miller's Ale House is next door for an added restaurant experience and Starbucks is also in our parking lot for an additional convenient breakfast/lunch option. I am surprised that you were not thrilled with your loft-inspired guestroom. I will share your feedback about the condition of the room with our maintenance team who handles the preventive maintenance of all of lofts so that they can improve the quality of the condition of our guestrooms. Thank you very much for your honest feedback and I do hope that you will stay with us in the future so that we can exceed the expectation of an average stay.
Finn ut mer
Hotellet var veldig rent og vennlig. Jeg vil bo her for Parx turer og kjøre 30 minutter for ekstra komfort. Store South Beach følelse i lobbyen med levende musikk på ettermiddagen. Kaffen er rommet er det eneste dårlige.
Finn ut mer
Svar fra Teresa N, Social Media Manager på Aloft Mount Laurel
Besvart 7. aug. 2014
Dave! We love those 5 stars and sincerely appreciate your great review! We are glad to be your hotel of choice for fun, overnight trips to Parx Casino. Thank you for sharing the vibe of our South Beach flair and our fun atmosphere with live music at the W XYZ Bar most nights. We also appreciate your feedback regarding the in-room coffee available. I do hope that the breakfast blend available in our breakfast area is better for you. Overall, I am ecstatic that you have had many a sassy, savvy experience with us and are excited to have you back for some more fun!
Finn ut mer
For øyeblikket bor på hotellet og er svært skuffet over noen ting. Ta "gratis vannflaske" fremsatt som virkelig betyr 1 liten flaske på rommet ditt resten du betaler for. Reserverte også hindrer søl og opphold i to netter, men bare fått drinkene for en natt. Ikke to. Rommene er
Finn ut mer
Svar fra Teresa N, Social Media Manager på Aloft Mount Laurel
Besvart 28. jul. 2014
Hello, Thank you for sharing your experience. I do apologize. I can understand your disappointment when you did not receive drink vouchers for the W XYZ Bar for the second night of your stay. When you book the sip and stay package the front desk usually gives you the drink tokens upfront at check in. Usually we give 2 tokens per night for these stays. You can always ask for additional tokens if you realize that you are missing some. This sometimes happens with our ARF, pet-friendly, stays too. If there is ever anything you need or if there is anything you are missing, please speak up and ask the front desk. We want you to see the value in an Aloft stay and if there is anything that we can do to enhance your stay we will do that if we aware of an issue.
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strandForretningssenter og tilstelningslokaler
coffee and tea
When the device to help you get wrinkles out is this wrinkled...
Best of luck getting your wrinkles out!
ForrigeNeste
12345614
What are the pool hours?
I think until 10pm
0 stemmer
Vis alle svar
do you guys have tubs in your bathrooms or its just showers?
just showers
2 stemmer
Vis alle svar
I'm interested in blocking room that this hotel, do you have a shuttle service?
No we did not. Never was offered but I never asked either. Wasn't something we would use.
0 stemmer
Vis alle svar
Does this hotel have laundry machines for the customers?
Yes, there is
1 stemme
Vis alle svar
Are prices reasonable for a group rooms for wedding party?
Hi Susan! I am the Social Media Manager for the Aloft Hotel in Mount Laurel! You would need to speak with our Group Sales Manager, Linda, if you would like to set up a discounted group rate for your wedding party. She can work out a discounted rate for you for a group of ten rooms or more. The rate is going to depend on the time of year. Sorry I can't help more! Linda can be reached at the hotel at 856-234-1880.
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 118 - USD 198 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
aloft mount laurel hotel mount laurel
BELIGGENHET
USANew JerseyMount Laurel
ANTALL ROM
150
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din