Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Weeley Bridge Holiday Park

Oversikt
Clacton Road Weeley, Clacton-on-Sea CO16 9DH England Vis på kart
Navn/adresse på lokalt språk
FASILITETER
Gratis Internett
Gratis parkering
Frokost tilgjengelig
Svømmebasseng
Restaurant
Familierom
Bar/lounge
4-stjerners overnattingssted
Om
Hotellklasse
Hotellfasiliteter
HOTELLET HAR:
Svømmebasseng
Gratis parkering
Restaurant
Bar/lounge
Gratis Internett
Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig)
Frokost tilgjengelig
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Kjøleskap på rommet
Mikrobølgeovn
Oppvarmet basseng
Rullestoltilgang
Vaskeritjeneste
Ved stranden
Romservice
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Romtype
Tekjøkken, Familierom
Hotellklasse
Romtype
Tekjøkken, Familierom
Antall rom
30
Sted
Storbritannia > England > Essex > Clacton-on-Sea
I nærheten
Hoteller i nærhetenSe alle 16 hoteller i nærheten
Premier Inn Clacton-on-Sea (North / Colchester Road) Hotel
607 anmeldelser
1,96 km unna
Lifehouse Hotel & Spa
1 943 anmeldelser
4,09 km unna
Park Hall
95 anmeldelser
5,26 km unna
The Court House
137 anmeldelser
6,08 km unna
Restauranter i nærhetenSe alle 205 restauranter i nærheten
The Bicycle
303 anmeldelser
2,51 km unna
Restaurant 43
562 anmeldelser
3,1 km unna
Amber Chinese
48 anmeldelser
3,58 km unna
THE OLIVE BRANCH BISTRO
215 anmeldelser
3,8 km unna
Attraksjoner i nærhetenSe alle 49 attraksjoner i nærheten
Lifehouse Spa
346 anmeldelser
4,05 km unna
Essex Cut Price Airgun Firing Range
5 anmeldelser
5,26 km unna
Curve Wake Park
10 anmeldelser
6,82 km unna
Montys Equestrian Centre
6 anmeldelser
7,42 km unna
Anmeldelser og mer
352anmeldelser
89bilder
7spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 203
  • 92
  • 32
  • 12
  • 13
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Filtrer
  • Norsk
Finn anmeldelser som nevner
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Vi har akkurat kommet tilbake fra en ukes ferie på Weeley Bridge, hvor de ansatte er den vennligste vi har møtt, især som gjorde at vi følte oss svært velkommen. Innkvarteringen var svært rent. Været var fint så vi brukte det utendørs svømmebassenget hver ettermiddag, selv om små
Finn ut mer
Svar fra Park R, General Manager på Weeley Bridge Holiday Park
Besvart 12. aug. 2014
Thank you for your lovely review of our park, we’re very proud of the grounds here and work hard to keep them looking nice. We appreciate your very kind words regarding the staff, we do try our utmost to make everyone feel welcome during their stay. I’m so pleased that you made the most of the pool, and I very much look forward to welcoming you back to the park next year! Weeley Bridge Holiday Park 01255 830 403
Finn ut mer
Vi har vært her flere ganger og har alltid en flott tid. barnebarnet vårt elsker bassenget som dessverre er nå viser sin alder og trenger sårt en ansiktsløftning. Stor attraksjon for oss er kvaliteten på underholdnings-teamet. Jon er allsidig utmerket og Emma og Carly virkelig gi
Finn ut mer
Svar fra Park R, General Manager på Weeley Bridge Holiday Park
Besvart 12. aug. 2014
Thank you for taking the time to write a review of our park. It’s always such a great compliment to hear back from our regular guests. I’m so pleased that you enjoyed the entertainment & swimming pool, I’ll make sure your kind words are passed on to the team. I hope to see you all again soon. Weeley Bridge Holiday Park 01255 830 403
Finn ut mer
Kom nettopp hjem etter en herlig uke på Weeley Bridge, med min datter og to barnebarn.
Gold campingvogn hadde alt vi trengte.
Jeg må si at det var underholdningsteamet som gjorde vår uke Jon Emma og Carley vi hadde
Mye moro. barnebarn bare elsket kids Club.
Frokosten var også så
Finn ut mer
Svar fra Park R, General Manager på Weeley Bridge Holiday Park
Besvart 12. aug. 2014
Thank you for your review. I will let Jon, Emma and Carley know how much you enjoyed yourselves! I look forward to welcoming you back to the park next year for another great stay. Weeley Bridge Holiday Park 01255 830 403
Finn ut mer
Vi har akkurat kommet tilbake fra vårt andre helgetur til Weeley Bridge og vi hadde en veldig fin tid, igjen. Dette er et lite, vakkert park hvor de ansatte er vennlige og imøtekommende. Vår campingvogn var ikke veldig rent så vi fikk vedlikeholdsmannen til støvsuger gjennom igje
Finn ut mer
Svar fra Park R, General Manager på Weeley Bridge Holiday Park
Besvart 12. aug. 2014
Thank you for taking the time to write such a lovely review of our park. It is always a pleasure to read that guests have enjoyed themselves during their stay with us. I’m sorry that the caravan needed another hoover through, but I’m pleased this didn’t disrupt you. I’m glad that you made the most of the fishing lake as well. I very much look forward to welcoming you and the children back to our park in the future. Weeley Bridge Holiday Park 01255 830 403
Finn ut mer
Jeg og partneren min bodde her en fredag til mandag helgetur som en del av Sun holiday kampanjen.

Førsteinntrykket er ikke bra av dette Holiday Park, jeg trodde faktisk sat nav hadde gått galt, er det ned en uheldig side av veien ved siden av et nedkjørt jernbanestasjon.

Vi kom
Finn ut mer
Svar fra Park R, General Manager på Weeley Bridge Holiday Park
Besvart 12. aug. 2014
Thank you for your review. I was disappointed to read about your experience whilst staying with us, I assure you that this is not indicative of our usual standard. I think it a real shame that you didn’t use any of the facilities during your stay as you didn’t get to experience everything the park has to offer. I am pleased you preferred your upgrade to your initial accommodation although I apologise that your crockery wasn’t more thoroughly checked. I will raise your concerns about the grounds with our maintenance manager who can investigate during his weekly checks. Finally thank you for taking the time to write your review, the feedback you have provided will improve future guests’ experiences. Weeley Bridge Holiday Park 01255 830 403
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strandFamilie- og lekeområder
Mould on walls
Out of date appliance testing, mains wires not correctly secured in fused switch (which would fail appliance testing), and more mould.
More mould
Mould in the bedroom
Forrige
Has anyone stayed in a ‘Primrose’ caravan lately? If so what did you think? Thanks :)
I have noticed a lot of reviews since 2016 to 2017 about the arcades not being tended to very well??? I am due to come here with my 8 year old in April I was just curious if anything Has Changed? thank you so much
Hi can anyone tell me the what size the fish go to thanks
how far is the nearest train station to the resort ? thanks
how close are the other parks where the indoor pools are that you can use?
Forrige
12
ForrigeNeste
11
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din