Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Hog's Head Inn

Reisende (64)
Spise (19)
Rom og suite (19)
Fortreffelighetsbevis

Om

Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Restaurant
Bar/lounge
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Romservice
Gratis parkering
Frokost inkludert
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Offentlig Wi-fi
Røykfritt hotell
Rullestoltilgang
Vis flere
Romfunksjoner
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykfrie rom
Greit å vite
HOTELLKLASSE
622anmeldelser
8spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 325
  • 189
  • 67
  • 26
  • 15
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Vi hadde et flott opphold på Hog's Head og hadde en super frokost. Jeg hadde ikke kjøttpaien ved lunsjtid forrige dag fordi de sa det ville ta tar 20 minutter. Jeg valgte fisk i stedet - det tok bare 25 minutter å levere! Maten var utmerket. På kvelden jeg prøvde de kjøttpaien
Finn ut mer
Vi bodde på the Hog's Head over to dager for et bryllup vi var som deltok i Ellingham Hall. Fra det øyeblikket vi ankom personalet gjorde at vi følte oss svært velkommen og som fortsatt under hele oppholdet. Rommene er romslige, rene og hadde alt du trenger for et behagelig
Finn ut mer
Vi bodde her fra 26. juni for 4 netter for et bryllup i Halden slott. Jeg må si at dette er et flott sted å bo, rommet var romslige og svært rene. Personalet var kjempebra, som møte gamle venner. Maten var veldig god, og i henhold til min søster, mor og hustru Deling iskremer
Finn ut mer
Rommene vi hadde var store, skinnende rent med komfortable senger. Vennlige, høflige og hjelpsomme ansatte. Godt utvalg av mat både til frokost og for hovedmåltider. Ikke for mye bråk overføring mellom korridor og andre rom. Ikke det mest naturskjønne steder men god tilgang til
Finn ut mer
Jeg hadde vært her en gang før, og nøt min første måltid. Denne gangen bestemte jeg meg for et lettere måltid og satset på den varme biff sandwich - det fulgte med pommes frites og salat. Salaten var drypper olje betyr at jeg ikke engang kunne smake paprika (min favoritt bit),
Finn ut mer
Forrige
Thank you for your question. I have had a look at the bookings and unfortunately for this New Year's Eve coming is fully booked but the 31/12/19 has availability! Please do call up either the central reservation office on 0191 580 3610 or The Hog's Head Inn direct on 01665 606576 if you want to know more or to book with us.
0 stemmer
Vis alle svar
Is it possible to guarantee a bath rather than a shower in the twin room I am about to reserve?
Thank you for leaving this question! To ensure you have a bath, please do call the Inn direct or our central reservation line on 0191 580 3610.
0 stemmer
Hello, We do not have anything available for this new years eve, however we do have availability for 31st of December 2018. I would recommend to call up and book as soon as you can as we do fill up quickly!! Thank you, Honour.
0 stemmer
Vis alle svar
Do you accept the Defence Discount card?
Hello, Thank you for asking this question, sorry, unfortunately we do not offer that discount. Honour.
0 stemmer
Vis alle svar
We are cyclists. Do you have a "secure lock-up" for overnight storage of the bikes?
Hello, We do have a bike rack around the back of the building which has shelter (need you own lock) and you can take bikes into your rooms. I hope this helps - Please contact The Hog's Head Inn direct on 01665 606576 for anymore questions. Thank you.
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNeste
12
PRISKLASSE
USD 107 - USD 196 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
StorbritanniaEnglandAlnwick
ANTALL ROM
53
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din