Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Riverhouse on the Deschutes

Reisende (296)
Rom og suite (153)
Spise (39)
Fortreffelighetsbevis
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Svømmebasseng
Treningssenter/treningsrom
Gratis parkering
Restaurant
Bar/lounge
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Bankettrom
Boblebad
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Innendørsbasseng
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Konferansefasiliteter
Møterom
Offentlig Wi-fi
Oppvarmet basseng
Portvakt
Renseritjenester
Røyktfritt hotell
Rullestoltilgang
Selvbetjent vaskeritjeneste
Utendørsbasseng
Vis flere
Romfunksjoner
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Mikrobølgeovn
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLSTIL
Parkutsikt
Flott utsikt
HOTELLKLASSE
Beliggenhet
Full visning
55Nokså egnet for gange
Rangering: 55 av 100
17Restauranterinnen 0,5 km
0Attraksjonerinnen 0,5 km
Kontakt
3075 N. Business 97 Convention Center - 2850 NW Rippling River Ct, Bend, OR 97703-7511
Navn/adresse på lokalt språk
Slik kommer du deg dit
Roberts Field Lufthavn22 km
Se alle hoteller i nærheten
Anmeldelser og mer
1 155anmeldelser
481bilder
11spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 581
  • 307
  • 132
  • 83
  • 52
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
En oldish av svært godt vedlikeholdt eiendom langs siden av Deschutes River, pent velholdt hage, og sprang elven til frokost ... forresten, trolig den beste utfyllende breakfast å bli funnet. Flott personale. Definitivt en tommel opp for innredningen og renslighet på rommene.
Finn ut mer
Svar fra RiverhouseHotelMgr, Manager på Riverhouse on the Deschutes
Besvart 11. aug. 2014
We're so glad to have welcomed you and appreciative of this feedback, Doug. From our relaxing, river views to our dedicated hospitality, we work hard to ensure that each experience with us is an inviting and comfortable one, and we're thrilled to have accomplished this for you so successfully. We look forward to welcoming you back to rivaling visits, and we encourage you to reach out again the next time you're headed this way!
Finn ut mer
Jeg reiser over hele NW på forretningsreise med firmaet mitt og ta hensyn til Riverhouse å være en mini-ferie mens jeg er der. Når det er tilgjengelighet det er jeg drar til valg. Pass på å få et rom ved elvebredden, åpne døren og nyte den avslappende severdighetene og lydene av
Finn ut mer
Svar fra RiverhouseHotelMgr, Manager på Riverhouse on the Deschutes
Besvart 5. aug. 2014
We're so glad to have a loyal guest and fan in you, Sean, and you've nailed the unrivaled serenity of our site just perfectly! Little compares to relaxing with the wilderness and river just below, and we look forward to sharing this and many more memories with you in your travels ahead. As always, please reach out if there's anything we can do to make your returning ones even more enjoyable!
Finn ut mer
+2
Dette er et veldig hyggelig sted og rommet er fantastisk. Rent, lukter fint og stilig. Innsjekkingen gikk glatt og rikelig plass til arbeidet mitt truck til å parkere på en trygg måte. Sengen er en av de mest behagelige jeg sov i i lang tid. Himmelseng, Kjøleskap, mikrobølgeovn,
Finn ut mer
Svar fra RiverhouseHotelMgr, Manager på Riverhouse on the Deschutes
Besvart 5. aug. 2014
We're so glad to have welcomed you and to hear that you enjoyed the comforts of your room and the signature flavors of our breakfast offerings. We also appreciate your attention to common area tidiness, and we thank you for bringing this to our attention. It certainly can make for a poor impression, and it's certainly not one we want to impose on our guests. We will be sure to share this with the team, and we look forward to welcoming you back and to sharing the continued evolution of our Riverhouse Hotel.
Finn ut mer
Vel beklager å si, det har vært en natt på et tre netters opphold, jeg bare håper det blir bedre. Fint svømmebasseng, men umulig å få en bassenghåndklær selv når du gå til resepsjonen og høflig spør. Vi har en skyvedør skap dør som ikke skyv eller arbeid som en dør. Kaffe i
Finn ut mer
Svar fra RiverhouseHotelMgr, Manager på Riverhouse on the Deschutes
Besvart 4. aug. 2014
Thank you for the opportunity to improve. I’m glad the staff was able to get you moved and that we were able to get things on track. Your business is important to us, and when we don’t exceed expectations, the whole team needs to do better. It also sounds like we sent a few little amenities your way as well; we hope this helps make up rough start, and I hope the rest of stay is enjoyable. Our staff cares about making each visit a memorable one, and we must do everything in our power to deliver great experiences. Our pool gets extremely busy this time of year, but that is no excuse for pool towels to not be refreshed in a timely manner. Again, my apologies. I certainly hope we get a chance to host you in the future and to showcase our offerings at their more attentive and best.
Finn ut mer
Beliggenheten er fantastisk, vi går på morgenen ... golf og shopping er nær sammen med steder å spise. Vi elsker frokosten. Utsikt mot elven, 2. etasje er den beste ... etter å ha terrassedøren åpen på kvelden er en god måte å kjøle deg ned og lytte til elven.
Finn ut mer
Svar fra RiverhouseHotelMgr, Manager på Riverhouse on the Deschutes
Besvart 30. jul. 2014
We're so glad to have a loyal fan in you, and we appreciate you thoughtfulness in lending us this review. It's a pleasure to share the inviting comforts of our environment and unrivaled hospitality, and we hope to share many more memories with you in you travels ahead. Please be sure to reach out if there's anything we can do to make your returns more enjoyable!
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strandForretningssenter og tilstelningslokalerFamilie- og lekeområder
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorRiverhouse on the Deschutes
The Deluxe Room at the Riverhouse on the Deschutes
Bilde levert av ledelsenRiverhouse on the Deschutes
View from covered bridge
Bilde levert av ledelsenRiverhouse on the Deschutes
Enjoy our outdoor patio with friends!
ForrigeNeste
12345631
What type of breakfast is included in the room and breakfast package?
Hi Mali C- if you book our breakfast package you get to order entrée off of our breakfast menu. Any additional items such as side dishes are an additional cost. David Lenke Assistant General Mananger
1 stemme
Vis alle svar
What kind of beds do you have? Also for a pet friendly room can you get a king bed? Thank you
HI- We have king and queen size beds. Our mattresses are of good quality and are newer. We do have a limited number of King size beds that are pet friendly. Please call 888.919.9148 to speak with one of our reservationists. Best, David Lenke Assistant General Manager
0 stemmer
Vis alle svar
Can you hear dogs barking???
All I heard was the river! And it was great.
0 stemmer
Vis alle svar
Which rooms have a fireplace
Hello, The Riverhouse has 35 rooms with fireplaces, all are located in the building they call Sagebrush which is located across the river from the restaurant and office.Rooms with fireplaces are available on both the front and back of the building, the back being the river side. A certain number of every room type have fireplaces in them. Unfortunately I am not able to tell you exact room numbers . One comment regarding the guest that commented about a smoke filled room. I don't know the detail of that incident, however, I can say that in a situation such as a room filling with smoke and a fire alarm sounding, the appropriate thing to do would be to evacuate the building, not open the doors and windows and sit there waiting for a staff member to show up. The staff would be looking at the bigger picture, meaning, the whole building rather then a single room, expecting that guests would follow the posted procedure for that event. It wouldn't have been appropriate for a staff member to enter into a building that was possibly on fire. Hope this helps. Renee Adams
0 stemmer
Vis alle svar
How far is downtown Bend? Can you walk or take a taxi? Is Uber or Lyft available in Bend?
Hello, From the Riverhouse to the Downtown area is only a few miles. Yes, they do have a city bus system, cabs are also available, not sure about Uber but there is a number of private shuttles that can be summond like a cab. Additionally, there are shuttle bus services that do dedicated runs to many of the attractions. Keep in mind, Bend doesn't have a typical downtown like many cities where down town is the heart of the city and every thing is there. But if you're looking for shopping, movie or ? there is a shopping mall right accross the highway and most retail business can be found along 3rd st which used to be the main highway 97 that takes you to redmond to the North or Sun River to the South and still does it's called 3rd st now because highway 97 thru traffic was re routed onto the bypass parkway. While there is other stuff off 3rd ave the Heart of Bend is really along hwy 97 AKA 3rd ave. Hope that helps.
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNeste
123
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 116 - USD 228 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
the riverhouse hotel bendriverhouse hotel bendriverhouse resort bend
TIDLIGERE NAVN:
The Riverhouse Hotel and Convention Center
BELIGGENHET
USAOregonCentral OregonBend
ANTALL ROM
221
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din