Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Holiday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview

Oversikt
Besøk hotellets nettsted
3220 Craig Dr, McKinney, TX 75070-4537 Vis på kart
Navn/adresse på lokalt språk
FASILITETER
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Frokostbuffet
Svømmebasseng
Røyktfritt hotell
Restaurant
Romservice
3-stjerners overnattingssted
Tilleggsopplysninger
Besøk hotellets nettsted
Tilbud fra Holiday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview
Spesialtilbud:Pakketilbud
Hotelltilbud
Om
Hotellklasse
Kontaktinformasjon
Hotellfasiliteter
HOTELLET HAR:
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Treningssenter/treningsrom
Svømmebasseng
Romservice
Gratis parkering
Restaurant
Bar/lounge
Bankettrom
Boblebad
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Innendørsbasseng
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Konferansefasiliteter
Mikrobølgeovn
Møterom
Oppvarmet basseng
Renseritjenester
Rullestoltilgang
Røyktfritt hotell
Selvbetjent vaskeritjeneste
Vaskeritjeneste
Ved stranden
Frokost inkludert
Utmerkelser og anerkjennelser
Fortreffelighetsbevis
Fortreffelighetsbevis
Hotellstil
Beste verdi
,
Forretningsreise
,
Romantisk
Romtype
Suiter, Røykfrie rom, Familierom
Hotellklasse
Utmerkelser og anerkjennelser
Fortreffelighetsbevis
Fortreffelighetsbevis
Kontaktinformasjon
Hotellstil
Beste verdi
,
Forretningsreise
,
Romantisk
Romtype
Suiter, Røykfrie rom, Familierom
Antall rom
99
Prisklasse
USD 70 - USD 127 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Også kjent som
Holiday Inn & Suites Mckinney - Eldorado Hotel Mckinney
,
Holiday Inn And Suites Mckinney - Eldorado
Sted
USA > Texas > McKinney
I nærheten
Hoteller i nærhetenSe alle 18 hoteller i nærheten
Sheraton McKinney Hotel
185 anmeldelser
0,75 km unna
TownePlace Suites Dallas McKinney
34 anmeldelser
0,76 km unna
Econo Lodge Inn & Suites
43 anmeldelser
2,51 km unna
Best Western Plus Mckinney Inn & Suites
242 anmeldelser
3,03 km unna
Restauranter i nærhetenSe alle 338 restauranter i nærheten
Texas Roadhouse
148 anmeldelser
0,46 km unna
Saltgrass Steak House
169 anmeldelser
0,63 km unna
Cristina's
98 anmeldelser
0,54 km unna
Razzoo's Cajun Cafe
62 anmeldelser
0,22 km unna
Attraksjoner i nærhetenSe alle 74 attraksjoner i nærheten
iPic Theaters
116 anmeldelser
4,07 km unna
Historic Downtown McKinney
633 anmeldelser
4,22 km unna
Heard Natural Science Museum & Wildlife Sanctuary
206 anmeldelser
2,9 km unna
Splitsville
21 anmeldelser
4,11 km unna
Anmeldelser og mer
313anmeldelser
105bilder
10spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 207
  • 66
  • 19
  • 10
  • 11
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Filtrer
  • Norsk
Finn anmeldelser som nevner
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
ville bare si at jeg hadde et flott opphold. De ansatte er utmerket rommet var komfortable og ganske rene. internett var bedre enn de fleste hoteller. Det eneste lille issiue som jeg hadde, var tarmen vask, og de gjør ikke rent så godt bak vasken fant hår og såpe flekker. og skuf
Finn ut mer
OK, det er en Holiday Inn og bodde der bare en natt, men hotellet fornøyd. Mange valg av restauranter i nærheten. Dette er den nyere stil Inns, med full restaurant og bar. konferansesenteret har ikke Microsoft Office, så utskrift opp et strømforsyningspunkt kan bevise vanskelig.
Finn ut mer
Svar fra helmhotelsgroup, General Manager på Holiday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview
Besvart 25. jul. 2014
Thank you for taking the time to review your recent stay at the Holiday Inn & Suites McKinney. Your input is critical as we are constantly looking for ways to improve our operation. You are correct – while we do have Microsoft Word and Excel, we do not have Power Point installed on our business center computers. Per your suggestion, we are working to get the complete Office suite for our guests to use in the future.
Finn ut mer
Jeg reiser til dette området hvert år for å se min sønn mens han er å tilbringe en måned med faren. Dette er det andre året som vi har bodd på dette hotellet. Forrige helg var mitt siste opphold her, og jeg er glad for å kunne si at jeg sov veldig godt her og var fornøyd med romm
Finn ut mer
Svar fra helmhotelsgroup, General Manager på Holiday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview
Besvart 25. jul. 2014
Thank you for taking time to review your recent stay at the Holiday Inn & Suites McKinney. We were very thrilled to hear that you paid us the compliment of coming back for a second stay. We apologize for the issues you mentioned – we work hard to provide all of our guests with a top notch stay with us. We fell short of our standards for you and for that, we are truly sorry. However, we are very glad your overall stay was pleasant. Please note – our coffee makers are single serve, so there is no pot – you just place your cup directly in the machine. To receive a rate with breakfast included, guests may request the Best 4 Breakfast option when making a reservation. We hope that the next time you visit McKinney you will stay with us again. We look forward to service you again!
Finn ut mer
Hotellet er et typisk Holiday Inn eiendom - dette er ikke så gammel, så ok. Treningsrommet har en tredemølle, sykkel, vekt maskin. Alt var ok før vi gikk til frokost søndag morgen - hotellet har installert TV og fjernkontroller på omtrent åtte løvhytter, omtrent halvparten så sit
Finn ut mer
Svar fra helmhotelsgroup, General Manager på Holiday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview
Besvart 19. jul. 2014
Thank you for taking the time to review the Holiday Inn & Suites Mckinney-Fairview. You opinion is extremely important to us as we are constantly working to improve our operation. We are very sorry that what sounded like a good stay with us was ruined by the TV volume during breakfast. We will endeavor to keep the noise level of the restaurant to a more reasonable volume in the future. Hopefully, with that in mind, we will see you again sometime in the future. Matt Dalrymple General Manager
Finn ut mer
Booket dette hotellet for brudgommen/groomsmen og bruden/bryllupssuite fest kvelden før bryllupet. Personalet var vennlige, lobbyen var veldig fine og rene. Baren var fylt med glade mennesker avslappende, snakket, avslappet stemning
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strandForretningssenter og tilstelningslokaler
Bilde levert av ledelsenHoliday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview
Suite
Bilde levert av ledelsenHoliday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview
Guest room
Bilde levert av ledelsenHoliday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview
Guest room
Bilde levert av ledelsenHoliday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview
Meeting room
Bilde levert av ledelsenHoliday Inn Hotel & Suites McKinney - Fairview
Guest room
Forrige
I would like to know the difference between a kin room and a king other?
Do the rooms come equipped with a clothes iron?
Yes, each room has an iron and ironing board!
0 stemmer
Vis alle svar
What is the military rate for a military retiree for a room with 2 Queen beds, non-smoking, for 2 adults, with breakfast and the option of a refund prior to arrival? Arrival will be on 5 May 2017 and departure will be on 8 May 2017. As you can see, I'm having difficulty using your "Ask a Question" process. Please give me an answer. Thank you.
Have no idea. But they can probably tell you on the phone.
0 stemmer
Vis alle svar
What is the military rate for a military retiree for a room with 2 Queen beds, non-smoking, for 2 adults, with breakfast and the option of a refund prior to arrival? Arrival will be on 5 May 2017 and departure will be on 8 May 2017.
The military rate for our hotel is $114 + tax per night for a room with two queen beds. Breakfast is not included with that rate, however. We might have other options for you that do include breakfast at a better rate. If you are an IHG Rewards Club member there is a "your rate" option on our website. Thank you for your inquiry and we look forward to seeing you in May!
0 stemmer
Vis alle svar
Do you have any rooms with kitchens? Do you allow pets?
All of our rooms have small kitchenettes, mini fridge and microwave only. We do not allow pets. Sorry
0 stemmer
Forrige
12
ForrigeNeste
11
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din