Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Blue Sky Hotel

Reisende (99)
Rom og suite (175)
Spise (14)
Fortreffelighetsbevis

Om

Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Bar/lounge
Gratis parkering
Flerspråklig personale
Golfbane
Offentlig Wi-fi
Portvakt
Røykfritt hotell
Selvbetjent vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Minibar
Familierom
Røykfrie rom
Greit å vite
HOTELLSTIL
Boligkvarter
Mellomklasse
HOTELLKLASSE

Beliggenhet

Full visning
85Egnet for gange
Rangering: 85 av 100
115Restauranterinnen 1 km
14Attraksjonerinnen 1 km
193anmeldelser
348bilder
9spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 90
  • 81
  • 13
  • 4
  • 5
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Enkel parkering og bare en kort spasertur fra main drag på Glyfada. Et fint rom og god frokost. Sterkt anbefalt spesielt hvis du trenger et sted etter et fly som det ikke er mye rundt flyplassen.
Finn ut mer
Blå himmel har vært en favoritt i mange år. Vi bodde tidlig i mars og var veldig imponert over sine renoveringer. Stilig og smakfull d cor som lagt til vår korte, men hyggelig opphold. Personalet er veldig hjelpsomme og imøtekommende; Katerina kan sortere alt for deg.
Finn ut mer
Rommet rent som alltid (vårt fjerde besøk). WiFi var en tett flis flaky denne gangen, og hvis du er en bred skulderet person, kan du finne dusjen litt utfordring. Ellers god verdi for pengene.
Finn ut mer
Tilbake etter 2 år uten en bestilling og ankommer ved midnatt var jeg igjen godt ivaretatt og veldig overrasket over å bli sitert samme svært rimelig pris jeg var 2 år siden. Jeg gikk først til et annet hotell jeg tidligere hadde vært sitert dobbelt pris på 2 år siden. Hvis du
Finn ut mer
Dette hotellet er mer enn utmerket, jeg har bodd der i mer enn 11 år, startet siden sommeren 2007, Veldig rent, meget vennlig personale, utmerket service, gode priser, jeg bare hadde en lang helg der, likte oppholdet som vanlig, også det er ikke langt fra Metaksa street sentrum
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strand
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBlue Sky Hotel
The Standard Twin Room at the Blue Sky Hotel
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBlue Sky Hotel
The Standard Double Room at the Blue Sky Hotel
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBlue Sky Hotel
The Standard Twin Room with Extra Bed at the Blue Sky Hotel
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBlue Sky Hotel
The Standard Double Room at the Blue Sky Hotel
Nuestra habitación
ForrigeNeste
12345635
Salve, vorrei sapere se la reception è aperta la notte?
Dear Sir, Thank you very much for your e-mail, i am sorry i cannot respond in Italian. The reception is open 24 hours. On Tuesdays and Wednesdays however, we lock the main door from 02:00 am until 07:00 am. Customers after 02:00 am are getting in through a code we provide them. Please do not hesitate to contact me if you have any further queries. Best Regards, Kostas Arvanitis Hotel Manager
0 stemmer
Thank you very much for your e-mail. Unfortunately, the hotel does not have a restaurant, we serve only breakfast. Please do not hesitate to contact me if you have any further queries. Best regards, Kostas Arvanitis Hotel Manager
0 stemmer
Dear Sir, Thank you very much for your question. We do serve breakfast. It is charged 5.00 euro extra per person. Please do not hesitate to contact me if you have any further queries. Our business e-mail is bluesky@otenet.gr Best regards, Kostas Arvanitis Hotel Manager
0 stemmer
Vis alle svar
Dear Sir, Thank you very much for your question. It is the first time that this matters falls into my attention. It is a picture posted by travellers and not the hotel, we do not have a swimming pool. We will take immediate action to resolve this, thank you again for letting us know. Best Regards, Kostas Arvanitis Hotel Manager
2 stemmer
Vis alle svar
May I check in at 8.30in the morning without extra charges on the 9th of October ?
Dear Sir, Thank you very much for your e-mail. If the hotel on the 8th of October is full (and most likely it will be), we cannot guarantee that you will be able to check in before 12:00 am. If a room will depart earlier in the morning, then the maid will clean it and you will be able to check in but I cannot know that. Please do not hesitate to contact me if you have any further queries. Best Regards, Kostas Arvanitis Hotel Manager
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNeste
12
PRISKLASSE
USD 56 - USD 81 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
blue sky hotelhotel blue sky
BELIGGENHET
HellasAtticaGlyfada
ANTALL ROM
19
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din