Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Extended Stay America - Seattle - Mukilteo

Besøk hotellets nettsted
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Rullestoltilgang
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Selvbetjent vaskeritjeneste
Frokost inkludert
Røyktfritt hotell
Romfunksjoner
Tekjøkken
Røykfrie rom
Suiter
Klimaanlegg
Mikrobølgeovn
Greit å vite
HOTELLSTIL
Budsjett
Forretning
HOTELLKLASSE
Hotellkoblinger
Besøk hotellets nettsted
Spesialtilbud:Pakketilbud
Hotelltilbud
Beliggenhet
Full visning
61Nokså egnet for gange
Rangering: 61 av 100
41Restauranterinnen 0,5 km
3Attraksjonerinnen 0,5 km
Anmeldelser og mer
116anmeldelser
42bilder
1spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 24
  • 37
  • 20
  • 15
  • 20
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Finn anmeldelser som nevner
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Jeg skriver dette fra det som pleide å være "utvidede" Stay America Mukilteo, Washington. Beklager å måtte si at det ikke lenger er Extended Stay. Det er ingen flere tjenester som: kaffetrakter, kaffe, kopper, bestikk, gryter, stekepanner, briller, sukker, osv, osv, osv. Hvis du
Finn ut mer
Svar fra Manager_11525, General Manager på Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Besvart 8. aug. 2014
Thank you for the feedback about your stay at our hotel. Please know that we are sincerely sorry that you were not informed of our customizable kitchen packs during check-in. To ensure sanitized kitchenware, we have all the items you may need at the front desk. Once you have chosen the items you would like, we will deliver them to your room. We can assure you that we will make sure we inform all guests about our new procedure. Thank you for sharing your experience with us. We hope to see you soon.
Finn ut mer
Mine forventninger var høye, men ble ikke oppfylt selv halvveis. Sengene var ubehagelige og harde, kjøkkenredskaper var ikke veldig rene, og vi ble ikke gitt mye informasjon da vi sjekket inn. Vi måtte gjøre vår anmodning om flere ganger før alle artiklene ble levert, og så hadde
Finn ut mer
Svar fra Manager_11525, General Manager på Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Besvart 4. aug. 2014
Thank you for providing us with details about your stay. We are sorry to hear that your dishes were not cleaned properly and our processes were not clearly explained to you upon check-in. In response to your feedback, we will be retraining our staff to make sure we are properly cleaning our kitchenware and that we are fully informing our guests during check-in. Our team is committed to satisfying our guests, so we are very thankful for your feedback. Please do not hesitate to contact us directly, at muk2@extendedstay.com, should you wish to discuss this further. We hope that you will give us the opportunity to provide you with a better stay the next time you're in the area
Finn ut mer
Rommene har tekjøkken, men er ingen fasiliteter, ikke engang tørkepapir. Ikke engang en kaffetrakter, noe de fleste rom av alle typer nå tilbyr. Tilsynelatende en gjest må lage en liste over elementene som skal allerede være på kjøkkenet, og deretter få dem fra resepsjonen. Ingen
Finn ut mer
Svar fra Manager_11525, General Manager på Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Besvart 4. aug. 2014
Thank you for taking the time to write a review of your experience. We are sorry to hear that you did not have a pleasant experience with us. We apologize that our customizable kitchen packs were not properly explained to you. We store our kitchenware in a sterile environment and allow our guests to choose the items, including coffee makers, which they would like in their room. After our guest creates their custom kitchen, we deliver the items to their room. We will be working with our front desk staff to ensure we are properly informing our guests of our available amenities during check-in. Thank you again for your feedback. We would love to have another chance to provide you with a better experience the next time you're in town.
Finn ut mer
Min familie og jeg bodde på dette stedet for 11 netter, mens de venter på å finne og bruke til leiligheter med å flytte her fra en annen stat. Personen i resepsjonen sjekket min mann i, gikk vi til et rom som hadde en seng og ikke plass for vår luftmadrass, som vi hadde i tilfell
Finn ut mer
Svar fra Manager_11525, General Manager på Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Besvart 4. aug. 2014
Thank you for providing us with details about your stay. The situation you described regarding our housekeeping staff entering without proper notice is truly regrettable. Please accept our apologies. As this hotel's manager, I will be working with my entire team to discuss proper protocol before entering a room to ensure that your experience is not repeated. Thank you so much for bringing this to our attention. As well, I do apologize that our laundry facility was not in full working order during your stay. I will be meeting with my maintenance staff to resolve this issue so that your experience is not repeated. I would also like to apologize for the inconvenience of having to go down to the front desk to get your kitchen equipment. I will be meeting with my front desk staff to ensure that we are able to deliver supplies to guests' rooms in the future so that your experience is not repeated. Thank you for taking the time to share your feedback with us. I would be happy to speak with you further. If you would like, please contact me directly, at muk@extendedstay.com. We do hope you will choose to stay with us again so we can have the opportunity to provide you with a better experience.
Finn ut mer
Selv om dette er et lengre opphold hotellet vi bodde bare for én natt. Hotellet er ekstremt nedslitt. like ved en viktigste gjennomkjøringen enda vi kunne ikke høre noe støy fra gaten. Det var svært velholdt og rent. De ansatte var svært vennlige og informative. Rommet var romsli
Finn ut mer
Svar fra Manager_11525, General Manager på Extended Stay America - Seattle - Mukilteo
Besvart 1. aug. 2014
I appreciate you taking the time to write such a nice review. It's great to hear that you found the hotel to be clean, well kept and the staff to be friendly. As well, I am pleased to read that our location was both convenient and quiet. Still, we do apologize for the noise disturbance you experienced in your room from other guests. Your feedback on this issue will be helpful to us as we continually work to improve our hotel. Thank you again for sharing your experience with us. We look forward to hosting you again in the future.
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpise
Bed Bug
Bed Bug
Bed Bug
Bilde levert av ledelsenExtended Stay America - Seattle - Mukilteo
Studio Suite - 1 Queen Bed
Bilde levert av ledelsenExtended Stay America - Seattle - Mukilteo
Studio Suite - 1 Queen Bed
Forrige
My disabled husband and I are coming in August for an 8 night stay. We will be traveling with our service dog, who is small, weighs only 9 pounds. Do you have an elevator? We would like a top floor room to avoid as much noise as possible. Also, we will be using the kitchenette, so do I need to bring dish soap, sponges, etc? What is supplied in the kitchenette? I will confirm my reservation after I have your response. thanks!
Thank you for taking the time to reach out to us. We do have an elevator at the hotel and we will do our best to accomodate your request for a top floor room, but we can't guarantee it. The kitchen comes with everything you will need to prepare food and eat in your room, including dish soap that is available at the Front Desk. The only thing that we do not provide is sponges to clean the dishes.
0 stemmer
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 80 - USD 124 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
extended stay mukilteomukilteo extended stay
BELIGGENHET
USAWashingtonMukilteo
ANTALL ROM
107
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din