Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Econo Lodge

Reisende (17)
Rom og suite (1)
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Gratis parkering
Frokost inkludert
Svømmebasseng
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Forretningssenter med Internett-tilgang
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Røyktfritt hotell
Rullestoltilgang
Selvbetjent vaskeritjeneste
Utendørsbasseng
Vis flere
Romfunksjoner
Familierom
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykerom tilgjengelig
Røykfrie rom
Greit å vite
HOTELLSTIL
Budsjett
HOTELLKLASSE
Beliggenhet
Full visning
37Bil er anbefalt
Rangering: 37 av 100
14Restauranterinnen 0,5 km
0Attraksjonerinnen 0,5 km
Anmeldelser og mer
37anmeldelser
17bilder
0spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 4
  • 4
  • 5
  • 4
  • 20
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Denne eiendommen ligger i det verste med en svært internet-området. I tre opphold i løpet av de siste par ukene de sluttet å gi kaffe, Kleenex, fordi de ikke flere. Sengen på rommet ga meg var forferdelig, hull i råtnet rammen og fjærene stikkende ut av seg i madrassen. Jeg ba
Finn ut mer
+6
Vi bestilte på internett, og bildene er handlet like no other. Vi brukte nok tid på rommet for å prøve å få tilbake pengene våre til ingen nytte. Det var boogers på veggen på badet og under en av de putevar. Sengetøyet var flekkete og teppet var motbydelig. veggen på badet var
Finn ut mer
Svar fra Krishna M, General Manager på Econo Lodge
Besvart 27. jun. 2016
John, The pictures we have online are not up to date. In fact, our rooms look much better than what is advertised. Our hotel is inspected by Choice Hotels twice a year to make sure we deserve the brand of Choice Hotels. We gave you room number 117, which is one of our best rooms here that are rented regularly to people with only reservations. We have never received any sort of review like yours about that room. Yes, I agree the area is a bit rough here but that's nothing we can do about. If you have complaints about that then please, take it up with the mayor of Tucson. Seriously. And by the way, we aren't foreigners. We've been in the motel business for over 20 years. We know how to respect our guests. The man who was working here that day told me you were trying to attack him and got aggressive with him, which I then saw and confirmed on our surveillance camera. So who are you to say we don't know respect? You're lucky my staff member didn't decide to call the cops on you. It's one thing to be dissatisfied with a hotel and there's another to just blatantly lie about everything. I hope you decide to change your review because it's nothing but a lie.
Finn ut mer
Dette stedet er som sårt trenger en totalrenovering :( Jeg bestilte den blinde ved hjelp av my Choice Hotels medlemskap, og ble sjokkert over ved brønnen dette stedet viste seg å være! Praktisk plassert ved siden av I-10 er den beste ting jeg kan nevne ..... men det er absolutt
Finn ut mer
Svar fra Krishna M, General Manager på Econo Lodge
Besvart 5. apr. 2016
Dear customer, I am not sure when your stay was here but it hasn't rained here in months actually. Mini waterfalls in the office? I'm sure you have us confused for some other hotel. Maybe you stayed here when the old management was handling this establishment, which was very poorly. We are the new management here and have been for the past two months. We have done a lot of maintenance work here and I can assure you we have made this motel a lot better than what you are describing in your comment. I hope you can give us another chance again to serve you better, and I apologize on the behalf of the old management. Regards, General Manager
Finn ut mer
Jeg bestilte dette stedet noe nølende, basert på noen av anmeldelsene jeg har sett her og på andre nettsteder, men jeg ble positivt overrasket over med rommet. Tilsynelatende litt oppgradering og oppussing har pågått, og jeg ble plassert i et nylig renovert rom. Rommet var
Finn ut mer
Svar fra Krishna M, General Manager på Econo Lodge
Besvart 18. mar. 2016
Dear Customer, Thank you for your positive feedback and review. We are indeed in the process of renovating the motel as it is under a new management. As for your comments regarding a photocopy of your ID, it is a law here in the city of Tucson. The police department of this city has issued a statement to all the motels in town to take photocopies of the guest's IDs, hence the policy you saw in our office. I assure you that we do not collect photocopies of IDs to have them used in any sort of fraudulent activities. If you have any concerns you can call the local police department here and ask them yourself. We would not act in any way if it was not mandatory. It is a hassle for us to take photocopies and it does cost us a lot of ink. As far as your concern regarding identity theft, an ID is just an identification and no information can be obtained from it that hackers cannot already access online. I understand your concerns but I regularly tell guests to get educated on this matter. Nonetheless, we appreciate your business and we hope to serve you again in the future. Thank you! Regards, General Manager
Finn ut mer
La meg begynne med å si at dette er et budget overnatting og ikke noe 5-stjerners hotell. Du får hva du betaler for, noe som er mer enn nok med denne typen prisen de tar. Du får gratis parkering, gratis Wi-Fi , gratis frokost. Hva mer kan du ønske deg med en pris som billig?
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suite
This is the bathroom light. Obviously, they didn't feel the need to put a cover on the light.
ForrigeNeste
11
OGSÅ KJENT SOM
econo lodge tucsontucson econo lodge
BELIGGENHET
USAArizonaTucson
ANTALL ROM
88
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din