Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Best Western Hotel St Pierre

Oversikt
733 Barnsley Road, Newmillerdam, Wakefield WF2 6QG England Vis på kart
Navn/adresse på lokalt språk
FASILITETER
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Frokostbuffet
Røyktfritt hotell
Restaurant
Romservice
Suiter
3-stjerners overnattingssted
Om
Hotellklasse
Hotellfasiliteter
HOTELLET HAR:
Gratis parkering
Romservice
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Restaurant
Bar/lounge
Bankettrom
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Frokost tilgjengelig
Konferansefasiliteter
Møterom
Renseritjenester
Rullestoltilgang
Røyktfritt hotell
Vaskeritjeneste
Svømmebasseng
Ved stranden
Spa
Frokost inkludert
Treningssenter/treningsrom
Utmerkelser og anerkjennelser
Fortreffelighetsbevis
Fortreffelighetsbevis
Romtype
Suiter, Røykfrie rom, Familierom, Rom tilpasset funksjonshemmede
Hotellklasse
Utmerkelser og anerkjennelser
Fortreffelighetsbevis
Fortreffelighetsbevis
Romtype
Suiter, Røykfrie rom, Familierom, Rom tilpasset funksjonshemmede
Antall rom
54
Prisklasse
USD 55 - USD 98 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Også kjent som
Best Western St Pierre
,
Best Western Wakefield
Sted
Storbritannia > England > Yorkshire > West Yorkshire > Wakefield > Newmillerdam
I nærheten
Hoteller i nærhetenSe alle hoteller i nærheten
Premier Inn Wakefield South (M1, Jct39) Hotel
575 anmeldelser
2,37 km unna
Cedar Court Hotel Wakefield
1 633 anmeldelser
2,49 km unna
Travelodge Wakefield Woolley Edge M1 Northbound
143 anmeldelser
3,04 km unna
Travelodge Wakefield Woolley Edge M1 Southbound
165 anmeldelser
3,17 km unna
Restauranter i nærhetenSe alle restauranter i nærheten
Beulay Cafe
33 anmeldelser
0,39 km unna
Fox and Hounds
422 anmeldelser
0,27 km unna
Fortythree coffee shop
58 anmeldelser
1,56 km unna
La Fortezza
355 anmeldelser
0,33 km unna
Attraksjoner i nærhetenSe alle attraksjoner i nærheten
Walton Colliery Nature Park
37 anmeldelser
3,51 km unna
Boons
8 anmeldelser
4,42 km unna
Newmillerdam Country Park
815 anmeldelser
0,38 km unna
Yorkshire skulpturpark
3 721 anmeldelser
4,93 km unna
Anmeldelser og mer
1 063anmeldelser
355bilder
11spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 553
  • 315
  • 111
  • 47
  • 37
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Filtrer
  • Norsk
Finn anmeldelser som nevner
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Det var et bryllup på gang da vi ankom hotellet, men vi ble hilst varmt velkommen av resepsjonisten og ble forsikret om at rommet vårt ville være stille. Det var et godt utstyrt suite og koselig, med mange små godbiter. Vi spiste i restauranten om kvelden, og de enkle måltid var
Finn ut mer
Svar fra Sarah_Bolson, General Manager på Best Western Hotel St Pierre
Besvart 9. jul. 2017
Many thanks for taking the time to write this review.
Finn ut mer
Vi bodde der i 2 netter mens du er på besøk den nærliggende Yorkshire Sculpture Park. Hotellet er bra valuta for pengene, og helt greit. Personalet var vennlig og service bra. Vi spiste i baren den første natten - det var et svært begrenset utvalg egnet for vegetarianere men hva
Finn ut mer
Svar fra Sarah_Bolson, General Manager på Best Western Hotel St Pierre
Besvart 9. jul. 2017
I am so please to hear that you had an enjoyable stay with us. Thank you for your review.
Finn ut mer
Bestilte en liten suite siden det var et tilbud på. Bare én natts opphold der jeg trengte for å få gjort litt arbeid og få en god natts søvn. Var forskrekket ved ankomst for å se at det ikke var et bryllup på og hele bar, resepsjon og utenfor området var fullt av gjester som tyde
Finn ut mer
Svar fra Sarah_Bolson, General Manager på Best Western Hotel St Pierre
Besvart 9. jul. 2017
Thank you for taking the time to write this review. I am so sorry that your stay was not up to our usual high standards. Please contact myself or my deputy (Richard) if you are looking to stay again so that we can arrange something for you.
Finn ut mer
Vi hadde bryllup hos street Pierre. Det var en fantastict bryllup og alle som ønsker et flott bryllup sted dette er definitivt det beste stedet. Det er så å si ingen. Mel og wayne er glimrende og servicen er fantastisk. Bryllupet frokost gikk ned en godbit, og frokostbuffé om nat
Finn ut mer
Svar fra Sarah_Bolson, General Manager på Best Western Hotel St Pierre
Besvart 9. jul. 2017
Thank you so much for your review. I am so happy that the team did everything to make your day so perfect.
Finn ut mer
Den totale dager opplevelsen var en veldig god en, været var brennende ~ 30 c en Ulempen var seremoni rommet hadde klimaanlegg men dette ikke ser ut til å være på og alle i bryllupsfesten var visner med varmen. Selve rommet brukes til måltidet var deilig og kjølig, godt presenter
Finn ut mer
Svar fra Sarah_Bolson, General Manager på Best Western Hotel St Pierre
Besvart 21. jun. 2017
Thank you so much for your review. I apologise for the temperature in the ceremony room. There is indeed air conditioning in there, but due to the noise it makes it is always switched off during the ceremony so as not to interfere. We pride ourselves on our service so are constantly introducing and training new staff. I hope this did not impact on your evening enjoyment too much. I am very happy to hear that you sister had such a good day.
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseForretningssenter og tilstelningslokaler
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBest Western Hotel St Pierre
The Standard Double Room at the Best Western Hotel St Pierre
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBest Western Hotel St Pierre
The Four Poster Room at the Best Western Hotel St Pierre
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBest Western Hotel St Pierre
The Executive Double Room at the Best Western Hotel St Pierre
Bilde levert av ledelsenBest Western Hotel St Pierre
Cezanne Suite for Conference
Comfotable bed
Forrige
Could anyone tell me what kind of menu is available for evening meals plus times and prices. Also what kind of bathroom products they provide, thank you.
The Bar has a separate menu to the main dining area which offers a varied menu and excellent food at reasonable prices, it changes so difficult to more accurate but you will not be disappointed. Toiletries are the normal shampoo and body wash but the reception area has supplies. For the prices paid the rooms, food, extras and the staff were excellent
1 stemme
Vis alle svar
do you do a family room need a 1 night stay for a wedding but cannot let my disabled son have his own room
Unfortunately we do not have a dedicated disabled room. We do however have a number of bedrooms on our ground floor with interconnecting doors. One of these rooms having a wet-room instead of a standard bathroom.
0 stemmer
Vis alle svar
Am I able to bring my games console and hook it up to the TV in my room? (plug socket nearby and a availble HDMI socket on the TV) Im staying for a couple of nights and this would have pass the time in the evenings.
Many thanks for your enquiry. We have no problems with you bringing a games console. however our televisions all have scart sockets and VGA sockets, but unfortunately not HDMI.
1 stemme
Vis alle svar
Do you have a xmas break? CW
We do not have an specific Christmas Breaks organised at the moment. We are just in the process of creating this years Christmas Brochure, so please keep an eye on our website for further information.
1 stemme
Vis alle svar
Do have rooms that have wheelchair access?
Hello there. We do have rooms with wheelchair access. We have 4 rooms on the ground floor, plus a lift which goes up to the 1st and 2nd floors. The only rooms not accessible by lift are on our 3rd floor.
1 stemme
Vis alle svar
Forrige
ForrigeNeste
11
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din