Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Best Western Hotel St Pierre

Reisende (177)
Rom og suite (151)
Spise (44)
Fortreffelighetsbevis

Om

Sted
Renslighet
Service
Verdi
Fortreffelighetsbevis
Stedets fasiliteter
Gratis parkering
Romservice
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Restaurant
Bar/lounge
Bankettrom
Flerspråklig personale
Forretningssenter med Internett-tilgang
Frokost tilgjengelig
Konferansefasiliteter
Møterom
Offentlig Wi-fi
Renseritjenester
Røykfritt hotell
Rullestoltilgang
Vaskeritjeneste
Vis flere
Romfunksjoner
Familierom
Rom tilpasset funksjonshemmede
Røykfrie rom
Suiter
Greit å vite
HOTELLKLASSE

Beliggenhet

Full visning
51Nokså egnet for gange
Rangering: 51 av 100
595Restauranterinnen 10 km
150Attraksjonerinnen 10 km
1 092anmeldelser
364bilder
11spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 577
  • 318
  • 112
  • 49
  • 38
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Det var et bryllup på gang da vi ankom hotellet, men vi ble hilst varmt velkommen av resepsjonisten og ble forsikret om at rommet vårt ville være stille. Det var et godt utstyrt suite og koselig, med mange små godbiter. Vi spiste i restauranten om kvelden, og de enkle måltid var
Finn ut mer
Vi bodde der i 2 netter mens du er på besøk den nærliggende Yorkshire Sculpture Park. Hotellet er bra valuta for pengene, og helt greit. Personalet var vennlig og service bra. Vi spiste i baren den første natten - det var et svært begrenset utvalg egnet for vegetarianere men hva
Finn ut mer
Bestilte en liten suite siden det var et tilbud på. Bare én natts opphold der jeg trengte for å få gjort litt arbeid og få en god natts søvn. Var forskrekket ved ankomst for å se at det ikke var et bryllup på og hele bar, resepsjon og utenfor området var fullt av gjester som
Finn ut mer
Vi hadde bryllup hos street Pierre. Det var en fantastict bryllup og alle som ønsker et flott bryllup sted dette er definitivt det beste stedet. Det er så å si ingen. Mel og wayne er glimrende og servicen er fantastisk. Bryllupet frokost gikk ned en godbit, og frokostbuffé om
Finn ut mer
Den totale dager opplevelsen var en veldig god en, været var brennende ~ 30 c en Ulempen var seremoni rommet hadde klimaanlegg men dette ikke ser ut til å være på og alle i bryllupsfesten var visner med varmen. Selve rommet brukes til måltidet var deilig og kjølig, godt
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseForretningssenter og tilstelningslokaler
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBest Western Hotel St Pierre
The Standard Double Room at the Best Western Hotel St Pierre
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBest Western Hotel St Pierre
The Four Poster Room at the Best Western Hotel St Pierre
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorBest Western Hotel St Pierre
The Executive Double Room at the Best Western Hotel St Pierre
Bilde levert av ledelsenBest Western Hotel St Pierre
Cezanne Suite for Conference
Comfotable bed
ForrigeNeste
12345631
The Bar has a separate menu to the main dining area which offers a varied menu and excellent food at reasonable prices, it changes so difficult to more accurate but you will not be disappointed. Toiletries are the normal shampoo and body wash but the reception area has supplies. For the prices paid the rooms, food, extras and the staff were excellent
1 stemme
Vis alle svar
do you do a family room need a 1 night stay for a wedding but cannot let my disabled son have his own room
Unfortunately we do not have a dedicated disabled room. We do however have a number of bedrooms on our ground floor with interconnecting doors. One of these rooms having a wet-room instead of a standard bathroom.
0 stemmer
Vis alle svar
Many thanks for your enquiry. We have no problems with you bringing a games console. however our televisions all have scart sockets and VGA sockets, but unfortunately not HDMI.
1 stemme
Vis alle svar
Do you have a xmas break? CW
We do not have an specific Christmas Breaks organised at the moment. We are just in the process of creating this years Christmas Brochure, so please keep an eye on our website for further information.
1 stemme
Vis alle svar
Do have rooms that have wheelchair access?
Hello there. We do have rooms with wheelchair access. We have 4 rooms on the ground floor, plus a lift which goes up to the 1st and 2nd floors. The only rooms not accessible by lift are on our 3rd floor.
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNeste
123
PRISKLASSE
USD 57 - USD 94 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
best western st pierrebest western wakefield
BELIGGENHET
StorbritanniaEnglandYorkshireWest YorkshireWakefieldNewmillerdam
ANTALL ROM
54
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din