Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cyclades Studios

Reisende (67)
Rom og suite (31)
Spise (7)

Om

Nr. 5 av 24 temaovernattinger i Mykonos
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Gratis parkering
Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Boblebad
Offentlig Wi-fi
Røykfritt hotell
Romfunksjoner
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Røykerom tilgjengelig
Røykfrie rom
Tekjøkken
Greit å vite
HOTELLKLASSE

Beliggenhet

Full visning
64Nokså egnet for gange
Rangering: 64 av 100
17Restauranterinnen 0,5 km
1Attraksjoninnen 0,5 km
Kontakt
Ornos Beach, Ornos 84600 Hellas
Slik kommer du deg dit
Mikonos Lufthavn2 km
Syros Island Lufthavn33 km
Se alle hoteller i nærheten
89anmeldelser
108bilder
9spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 43
  • 32
  • 11
  • 3
  • 0
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Ettromsleilighetene er svært enkle, men med alt du trenger. Det er veldig rent og de ansatte er svært vennlige. Nydelig basseng med solsenger på Anemos Hotel (samme eier) som du kan bruke. Den Ornos village er veldig lite, men vakre og det er kun 10 minutter med buss til Mykonos
Finn ut mer
Vi har akkurat kommet tilbake fra ferien vår på Mykonos. Hva kan jeg si ... mykonos byen er svært vakker og svært dyr opp til 17 euro for moussaka. Det beste stedet å spise der vi fant var kalt Maria's, det har vært det siden 1975 maten var rimelig (for mykonos) og svært
Finn ut mer
5 minutters gange fra alt i Ornos. Hvis du ikke er vant til greske øyer apartments, vil du trolig bli forskrekket, svært funksjonelt og ikke så behagelige. Hva er bra med greske øya leilighetene er den familien som eier dem. En datter her var strålende men eieren så ikke ut til
Finn ut mer
+1
Søt familiedrevne studio leiligheter, i en tradisjonell stil. De er enkle, men helt rene og en renere besøk daglig, og endrer også sengetøy og håndklær. Eleftheria (eieren) og hennes døtre er veldig snille og hjelpsomme. Stedet er en 2-minutters spasertur fra bussholdeplassen
Finn ut mer
Vi bestilte dette hotellet etter vårt reisebyrå gikk inn i administration", var opprinnelig rom i Anemos over veien. Dette stedet er rent, skinnende rene selv, hver dag rommet ditt er rengjort og ferske håndklær. De ansatte er innbydende og vet mye om området. Plassert 2
Finn ut mer
Forrige
1234568
Albumkategorier
Alle bilderReisendeRom og suiteSpiseBasseng og strandForretningssenter og tilstelningslokalerFamilie- og lekeområder
morning tea in a very nice atmosphere
the balcony of our room
Asciugamani
ForrigeNeste
1234567
Hiya do you have an iron in the rooms
We were there last month and there was no iron.
1 stemme
Dear, Thank you very much for your email. Also, of course we can add in your room high chair for your baby. In addition, could you send us please the name of your reservation and the dates please so that to marked your name for the second floor and for your baby needs. However, is not sure yet for the second floor as we do not know the reservation list from your travel agency. Kind Regards, Cyclades Studios
0 stemmer
Dear Mrs /Mr, We would like to thank you for choosing us for your vacation. Also, we would like to inform you that we can add a baby cot in your but we do not have a bath for your baby. If you have any question please you can contact us, we are very happy to assist you. Kind regards, Eleftheria Theochari
0 stemmer
Dear Sir/ Madam, Thank you very much for your question and we apologize for the delay to responding. Also, we would like to inform you that there is full equipment kitchen but there not high chair. Moreover, all rooms is one open plan space. If you have any question please you can contact us, we are very happy to assist you. Thank you very much. Kind regards, Eleftheria Theochari
0 stemmer
ForrigeNeste
12
PRISKLASSE
USD 69 - USD 219 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
BELIGGENHET
HellasSouth AegeanKykladeneMykonosOrnos
Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din