Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Quayside Village

Reisende (161)
Basseng og strand (68)
Rom og suite (65)
Om
Sted
Renslighet
Service
Verdi
Stedets fasiliteter
Svømmebasseng
Bar/lounge
Treningssenter/treningsrom
Betalt Internett
Betalt Wi-fi
Flerspråklig personale
Transport til flyplass
Utendørsbasseng
Romfunksjoner
Kjøleskap på rommet
Klimaanlegg
Røykerom tilgjengelig
Tekjøkken
Greit å vite
HOTELLSTIL
Havneutsikt
Flott utsikt
HOTELLKLASSE
Beliggenhet
Full visning
51Nokså egnet for gange
Rangering: 51 av 100
12Restauranterinnen 0,5 km
4Attraksjonerinnen 0,5 km
Anmeldelser og mer
405anmeldelser
319bilder
58spørsmål og svar
0romtips
Vurdering fra reisende
  • 201
  • 72
  • 48
  • 33
  • 51
Tidsperiode
Type reisende
Språk
  • Flere språk
  • Filtrer
  • Norsk
Disse anmeldelsene er maskinoversatt fra engelsk. Vis maskinoversettelser?
Meg og 4 andre venner bodde på dette hotellet tilbake i juni for en uke. Du må betale et depositum på 50 € når du kommer dit, men vi visste dette. Vi valgte et leilighetsrom i stedet for et studio. Leilighetene var enkle, veldig grunnleggende. Air condition må betales for, men
Finn ut mer
Meg selv og min venn gikk her i juli for en uke til bursdagen min. Ved ankomst ble vi møtt av en nydelig skotsk jente rep kalt Kaitlin. Hun sørget for at vi alltid var i orden og koser oss. Hver kveldene reps og massive grupper av oss møttes i baren for en pre drink party hvor
Finn ut mer
Plasseringen av dette hotellet er flott, men nettstedet er massivt misvisende. Hotellet er sprawled over et område som ligner Beirut, det føles ikke trygt eller sikkert og er ikke veldig rent. Sengene og alt sengetøy forlater mye å være ønsket og grunnleggende ting som
Finn ut mer
Gikk på en jente holiday mot slutten av juni. Det var 7 av oss totalt. Da vi ankom vi sjekket inn og gikk så med Sydney slik at han kunne vise oss rommene våre. Vi bestilte opphold på vannet, men fant fort ut vi var faktisk ikke å bo der. to hvis jentene hadde et rom på dette
Finn ut mer
Svar fra Giorgio5492, Owner på Quayside Village
Besvart 6. jul. 2017
It was very unfortunate that your room was broken into , and although it's not directly our fault , we apologize for the inconvenience , and are pleased we were able to move you into another room . I will only comment on one of your points your mentioned in your review : Having checked your booking voucher , you WERE allocated what you had booked and paid for . If you look at your holiday voucher it says type of room booked : annex studio , which is what you were allocated . Upon booking with your travel agency you will have been given the option of "annex" or "main block" , but the latter would have been slightly more expensive . All the companies we deal with , including the company you booked with , explicitly describe the hotel as consisting of the main building , and 7 annexes , all within 2 mn . walk to the main block on the beach . The issue with your company's rep , has to be dealt with with him . All we can say from the management point of view , is that Sydney is a very competent rep , very caring , aware ,and responsive to his clients , and him asking you to go to his welcome meeting , would only have been to give you some advice about the resort , and trips , if you were interested . Quayside management .
Finn ut mer
Vi bodde her i en uke i juni som en stor gruppe på 16 . . Rommene er enkle, men virkelig trenger du kun å sove i dem. likevel! Personalet er flott alltid glade for å hjelpe deg og quaysides bassengparty's er noe annet. Vår representant Paige gjorde vår uke hun kunne ikke vært
Finn ut mer
Forrige
Albumkategorier
Alle bilderReisendeBasseng og strandRom og suiteSpise
Room
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorQuayside Village
The Standard Room with Balcony at the Quayside Village
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorQuayside Village
The Standard Room with Balcony at the Quayside Village
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorQuayside Village
The Standard Room at the Quayside Village
Profesjonelt bilde utarbeidet eksklusivt for TripAdvisorQuayside Village
The Standard Room at the Quayside Village
ForrigeNeste
12345613
are any of the annex blocks better than the others?
We never saw inside any of the other blocks, but I would think not
0 stemmer
Vis alle svar
do each room have a safety deposit box in reception or is it on per person?
I think in the rooms that are in the main building they have them in the rooms but for rooms in the apex’s are in the lobby for extra safety
0 stemmer
are 2 bed apts in anex buildings?
Our room was above the main bar. Hope that helps.
0 stemmer
Vis alle svar
Do the rooms have safety deposit boxes?
The safety deposit boxes are in the main reception by the desk, you get it from reception for about 10 Euro
0 stemmer
Vis alle svar
How far is the local police station from here
ForrigeNeste
12345612
ForrigeNeste
11
PRISKLASSE
USD 15 - USD 76 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
OGSÅ KJENT SOM
quayside village hotel kavosfreestyle village kavos
TIDLIGERE NAVN:
Freestyle Village
BELIGGENHET
HellasIonian IslandsCorfuKavos
ANTALL ROM
77
Er dette din oppføring på TripAdvisor?
Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Gjør krav på oppføringen din