Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Lamb Inn

Tithe Barn Avenue | Rainton, Rainton YO7 3PH, England
+44 1845 577284
Nettsted
Lagre
Kart
Satellitt
Oppdateringer av kart er satt på pause. Zoom inn for å se oppdatert informasjon.
Tilbakestill zoom
Oppdaterer kart ...
Oversikt
  • Ypperlig71 %
  • Svært bra19 %
  • Gjennomsnitt7 %
  • Dårlig1 %
  • Forferdelig0 %
4 uker siden
“Well worth a visit”
14 apr 2017
“Friendly pub with a homely atmosphere”
Stengt nå
Hele døgnet
KJØKKEN
Bar, Britisk, Pub
PRIS
$$ - $$$
DETALJER
Tithe Barn Avenue | Rainton, Rainton YO7 3PH, England
Service
Mat
Verdi
Atmosfære
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

110 av 114 anmeldelser

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 4 uker siden

Mer

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 14 april 2017

Mer

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 21 januar 2017 via mobile enheter

Mer

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 3 desember 2016 via mobile enheter

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 7 november 2016

Mer

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 8 august 2016

Mer

LambInn2012, Owner på The Lamb Inn, svarte på denne anmeldelsen
Google-oversetting

Mer

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 2 august 2016 via mobile enheter

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 25 juli 2016 via mobile enheter

Mer

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 19 juni 2016 via mobile enheter

Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?
Vise maskinoversettelser?
Anmeldt 26 mars 2016

Mer

I nærheten
Restauranter i nærheten
Crab & Lobster
1 169 anmeldelser
2,42 km unna
The George at Wath Restaurant
100 anmeldelser
5,14 km unna
The Blue Bell Inn
51 anmeldelser
5,28 km unna
Attraksjoner i nærheten
Norton Conyers
19 anmeldelser
5,33 km unna
Ripon Cathedral
787 anmeldelser
7,16 km unna
Ripon Racecourse
240 anmeldelser
6,84 km unna
The Ripon Hornblower
184 anmeldelser
7,23 km unna
Spørsmål og svarStill et spørsmål
Simon F
Please can you respond to reviews on the review itself. The way you are doing it now is by asking a question, which means Trip Advisor asks us to answer it (as we reviewed you before.) This is not only airing your dirty laundry but very irritating. By the way, can I point out that the lady who brought her child and took a 4 seater table but only paid for three meals is a loyal customer. She has come back three times for goodness sake!!
18 august 2015|
Svar Vis alle 2 svar
Svar fra Sal F | Anmeldte dette stedet |
Not sure what the own told you but the truth is we have only been to the lamb inn once with this owner. We did purchase four drinks but the owner said in his response the kids had water. He also said our kids were over six... Mer
0
stemmer
Google-oversetting
LambInn2012
Thank you for your review. I am sad to hear your complaints however to let the public know this was the third time you had been in with your children both aged over 6. You had 2 x 3 course adult meal and shared every course with your children as well as getting them a 'free' glass of water. You left a teaspoon of the homemade toffee sauce which i admit had obviously burnt in the pan and said you weren't paying for it the waitress. We charged an extra £1 for the plate as these needed waitress service and to be washed up. Also the fact you only paid for 3 adult meals on 3 occasions you took up a 4 seater table. Your comments are duly noted about another pub and i hear there Sunday lunch is also good. I wonder if they have allowed you to get away on 3 separate occasions what you have done at our honest food establishment. I also note that your children weren't very hungry, the children's menu is designed for under 6's and is £5 per child.
18 august 2015|
Svar
Svar fra Notgordon | Anmeldte dette stedet |
After speaking to the owners it was found out this family only paid for 2 adult meals on all 3 occasions for a 3 course Sunday Lunch which was shared by all 4 people.
0
stemmer
Google-oversetting
LambInn2012
Thank you for your review about our family owned freehouse. Unfortunately unlike a lot of 'pubmaster' owned pubs we do not have the sort of money pub companies have to throw at their pubs, eg The Angel, The Crab and Lobster, The Moor and Pheasant. All our efforts are put into excellent food, good honest portions and superb service. However as you have commented we are good value. We only use local fresh produce and everything is home cooked. We have an excellent wine list, a good range of beers and as you will see on tripadvisor not a lot of other local places can compare with the Sunday lunch. We have 5 stars from the Hygiene people at Harrogate Council four and a half stars with Tripadvisor. I feel if you call in again soon you will be impressed at the refurb we had done last year. If not at least try the Yorkshire Classic Real Ale, the Five Foot Track Shiraz and if you are hungry The Steak and Ale pie or Fish and Chips. Hopefully after your next visit we will get more than 2 stars for our efforts. Steven Bannister (owner)
17 august 2015|
Svar
Svar fra FrancineW411 | Anmeldte dette stedet |
As far as I am aware my score was 5 stars so not sure what has happened there we come on a fairly regular basis and we are always impressed with the service and the food and I left the review because of this so if I can... Mer
0
stemmer
Google-oversetting
Forbedre denne oppføringen

Restaurantdetaljer

Vurderingssammendrag
  • Mat
    Service
  • Verdi
    Atmosfære
Gjennomsnittspriser
USD 3 - USD 8
Kjøkken
Bar, Britisk, Pub
Måltider
Lunsj, Middag
Restaurantbeskrivelse
Uteservering, Buffet, Sitteplasser, Servitørpersonell, Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Kun kontant, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner
Egnet for
Store grupper, Familier med barn, Lokalt kjøkken
Åpningstider
søndag
12:00 pm - 11:30 pm
mandag
12:00 pm - 11:30 pm
tirsdag
12:00 pm - 11:30 pm
onsdag
12:00 pm - 11:30 pm
torsdag
12:00 pm - 11:30 pm
fredag
12:00 pm - 11:30 pm
lørdag
12:00 pm - 11:30 pm
Steds- og kontaktinformasjon
  • Adresse: Tithe Barn Avenue | Rainton, Rainton YO7 3PH, England
  • Sted: Europa  >  Storbritannia (UK)  >  England  >  Yorkshire  >  North Yorkshire  >  Rainton
  • Telefonnummer: +44 1845 577284
  • E-postadresse