“Ok fly, men kansellerer ofte”
Anmeldelse av Wideroe

Anmeldt 6. april 2019

Flyet ble kansellert da vi skulle reise hjem, er svært irriterende. Dette har skjedd med meg før også.
Kabinpersonalet er kjempehyggelige, det er de som trekker opp karakteren på flyselskapet.
Fikk erstatning, men det tok ca 8 uker før oppgjøret kom.
Så spar på alle kvitteringer.

Reisedato: oktober 2018
Takk, hlaud

Anmeldt 12. mars 2019

Det var en flott flytur fra Bodø - Andenes (40 min). Fantastisk fint flyvær stort sett hele flyturen. Cabincrewet var grei og pilotene virket også greie selv om jeg ikke fikk hilst på dem da "haha". Ellers veldig bra flyselskap og anbefales på det høyeste.

Reisedato: mars 2019
Takk, David_Kar02
Anmeldt 27. februar 2019

Reiste med barn og hadde brukt tid og betalt ekstra for å få en flight som hadde kun én mellomlanding og to flyvninger. Begge fly ble kansellert. Så ble erstatningsfly kansellert. Hadde en helt vanvittig dag der vi ble sendt fram og tilbake mellom Bergen og Stavanger. Skulle ha landet 09.05 i Aberdeen, ankom 18.15. Alle planene for den dagen gikk i vasken.

Reisedato: februar 2019
1  Takk, McScandic
Anmeldt 17. februar 2019

En kort behagelig flytur til København med et pålitlig flyselska. Betjeningen var veldig hyggelige og hjelpsomme.

Reisedato: februar 2019
Takk, Knut O
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

45 min forsinket avgang fra Bergen til München.
Flyet var nokså nytt og ren. Setene hadde nesten ingen recline, ikke bra. 2-2 setekonfigurasjon. Individuell betjeningspanel for lys, luft og tilkalling av personale.
Betjeningen hyggelig, prisene for drikke og snacks midt på treet.
Hadde det ikke vært for både direkt flygning og hyggelig billettpris hadde jeg vel heller tatt KLM. Widerøe er på en måte som de andre norske flyselskapene, ingen wow faktor, ingenting å skrive hjem om.

Reisedato: desember 2018
Takk, Mavros41