Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig arroganse!”
Anmeldelse av Wideroe


Anmeldt 20. juli 2020

Maken til elendig service har jeg aldri opplevd fra et flyselskap.
Jeg fikk beskjed om at min avgang (for to personer) til Tromsø var flyttet fra en dag til neste. Dette betydde at jeg ikke ville rekke avgangen med hurtigruten, og jeg aksepterte derfor SELVSAGT ikke endringen. Men ba derimot om at det jeg hadde betalt skulle bli refundert. Jeg var fullstendig klar over at dette ville ta tid (pga. Cornaen), men ble likevel veldig overrasket over at jeg fikk avslag - når jeg først hørte noe, 3 måneder etter opprinnelig avgang!

Coronaen kan unnskylde lang responstid, men ikke avslaget.
Fantastisk arrogant!

Reisedato: april 2020
Takk, ZulumannOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (409)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 409 anmeldelser

Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

Hyggelig mannskap på en kort flytur. God info fra kapteinen som advarte at det kunne bli litt risting på vei opp, ellers fine flyforhold. Gratis kaffe ble det også tid til, før vi landet perfekt på Flesland

Reisedato: mars 2020
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
3  Takk, Lise K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2020

Her koster det 2500 kroner å fly uten bagasje. Flyene er ofte forsinket. Det verste er å betale uhørt dyre gebyrer i tillegg til at billettene er dyre.

Reisedato: januar 2020
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Victor E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2019

Været var ikke på sitt aller beste i november 2019 når jeg reiste til Tromsø. Likevel var flyet i rute, og vi landet i Tromsø noen minutter før rutetid. Hyggelig kabinpersonal og tilstrekkelig informasjon underveis.

Reisedato: november 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, storvika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2019

Widerøe kan man stole på! Vi ble litt forsinket på denne turen, men Widerøe holdt oss hele tiden oppdatert om årsak til forsinkelsen. Behagelig tur og upåklagelig service. Reiser gjerne med Widerøe igjen.

Reisedato: november 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Laila Helene H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.