“Trangt lite fly”
Anmeldelse av flybmi [no longer operating] - STENGT

Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Denne flighten var satt opp med en Embraer 135. Trangt med kun tre seter i bredden.

Likevel var setene ok.

Litt klønete innsjekking for BMI aksepterte ikke å sjekke inn hele flighten, så jeg måtte gjøre ny innsjekk i Munchen for siste leg til Oslo.

Lite trolig at jeg flyr denne løsningen igjen...

Reisedato: desember 2018
Takk, danerikd

Anmeldt 30. oktober 2018

Dette var skuffende. Helt tydelig gamle og slitte fly, flere ting på setet som nesten var ødelagt.

Flyvertinnen hadde en ekstremt dårlig dag. Var sur og lite imøtekommende.

Reisedato: oktober 2018
2  Takk, KalEl2005
Anmeldt 25. august 2018

Jeg reiste nylig fra Stavanger til Newcastle med BMI. Det var en overraskende positiv opplevelse, fra jeg bestilte billetter, til reisen var over. For det første var det enkelt å bestille billetter, også ungdoms billetter, det var bagasje inkludert i billettene. For det andre var servicen både på flyplassen og ombord i flyet helt upåklagelig. Vi ble servert gratis "snaks" og drikke av en veldig hyggelig flyvertinne. Da vi reiste tilbake var det samme flyvertinne, hun kjente oss igjen, og lurte på om vi hadde hatt en fin tur.
Det blir ikke bedre enn dette.

Reisedato: august 2018
1  Takk, Karin892015
Anmeldt 15. juni 2018

En grei måte å reise til Newcastle på. Rimelige flybiletter og grei innsjekking. Newcastle er en flott by, enten en reiser i forbindelse med jobb eller kun shopping. Helt greit lite fly hvor alle ble behandlet likt. Eneste minus er at selskapet ikke flyr på onsdager.

Reisedato: mai 2018
1  Takk, 347kjellg
Anmeldt 6. desember 2017

Helt greit fly. Kort reise til nord-england. Enkel og grei innsjekking. Rimelig flyreise og bagasjen var inkludert i prisen

Reisedato: november 2017
Takk, Gpjensen