“Behagelig reise:)”
Anmeldelse av Sunclass Airlines

Anmeldt 6. februar 2019

Et stort og romslig fly hvor du kunne bevege deg uten å støte borti alle:) Dette er viktig når det er 10-11 timers reise. Vi fikk god informasjon fra Cockpit, hvor en hyggelig kaptein oppgraderte oss gjennom flyturen. Det var snakk om en kraftig storm som skulle ramme Phuket, og kapteinen fortalte han hadde nok drivstoff til å utsette landingen hvis det skulle blåse mye, men vi kom ned etter skjema:) Veldig hyggelig personale som tok seg av store og små:) De snakket med småbarnsforeldre med barn som var litt lei seg, og tok seg i det hele tatt tid til passasjerene. Vi satt ved siden av hverandre(to) og hadde god benplass:) God mat var det også:)

Reisedato: januar 2019
Takk, Margareth P

Anmeldt 30. januar 2019

Alltid hyggelig cabinpersonell. Bra plass. Fint med skjerm på seteryggen foran. Om man bestiller mat, kan man bestiller Royal brunsj på utreise, den er god. Den vanlige maten som serveres er ikke god.(ris, litt saus og 6 kjøttbiter, for det meste kylling). Ikke bra i forhold til det man betaler.

Reisedato: januar 2019
Takk, Tnjos
Anmeldt 22. januar 2019

Særdeles hyggelig og problemfritt.Meget god service og hyggelig betjening.Vil også fremheve den gode informasjonen vi fikk fra kapteinen. Første flyturen jeg har hatt helt uten turbulens.Fantastisk start på ferien.Det samme gjalt også hjemturen.

Reisedato: desember 2018
2  Takk, Pero391
Anmeldt 20. desember 2018

Trygt å reise med Thomas Cook. Valgte å oppgradere til premium meal inklusive vin eller øl.God service fra dyktige ansatte. God benplass på rad to. Anbefales.Suveren info fra flyver ang turbulens. Fornøyd.

Reisedato: desember 2018
Takk, 883petters
Anmeldt 18. desember 2018

Flotte og romslige fly. Betjeningen var service innstilt og hyggelige og blide. Vi hadde bestilt mat begge veier og var veldig fornøyd med det

Reisedato: oktober 2018
1  Takk, thorbj_rnh2015