“Ufin flyvertinne på DK 1015”
Anmeldelse av Sunclass Airlines

Anmeldt 7. september 2022 via mobile enheter

Fløy med flyselskapet t/r Palma, og var egentlig superfornøyd. Spesielt kommunikasjonen fra cockpit på returen (DK 1015) imponerte meg. Det er både interessant, hyggelig og beroligende når kapteinen "bjudar på".

På returen (DK 1015) kunne imidlertid noen høre en flyvertinne, svensk, lyshåret, si til en kollega at hun var så lei av nordmenn, og at nordmenn er så "smutsiga". Dette skjedde mens de samlet inn søppel, og er etter min mening svært lite sjarmerende. På denne flighten var det barnefamilier og godt voksne, og ingen "smutsiga", så vidt jeg kunne se.

Dette fester seg nesten best, to støkne flygninger til tross. Dessverre.

Reisedato: september 2022
Takk, 19marih

Anmeldt 26. juni 2022

Helt ubrukelige mennesker, alt tar ufattelig lang tid. Flyene blir alltid utsatt, og det finnes flere latterlige regler.

Reisedato: juni 2022
Takk, Hurpsl
Anmeldt 15. juni 2022

jeg fikk gratis billetter til de beste setene og de vant jeg av suncalss Airlines for 2 personer jeg og kjæresten min Caserine fikk velge sted og vi valgte Nord-Korea det var ikke så gøy siden vi ble stoppet av jagerfly ble nesten skutt ned vi ble så redde jeg mystet colaen min men siden det er suncass airlines så fikk jeg en ny en og det synes jeg var ganske så nice

Reisedato: mars 2022
3  Takk, PETERMANNEN69696969
Anmeldt 14. april 2022

Etter noen negative opplevelser med charterselskap mange år tilbake tok vi likeven sjansen på nytt og valgte Sunclass Airlines ifm vår tur til Kapp Verde. Vi valgte å oppgardere til Sunclass Pluss - noe jeg tror vare et godt valg selv om flytype ble endret på hjemturen. På turen sydover var det OK sitteplass, hyggelige flyverter, grei flymat og OK skjermunderholdning. På turen sydover fikk vi derimot besked om at flytypen ble endret på hjemturen der seteplassering da var lik økonomidelen. Maten var fortsatt OK mtp at det er flymat og forsatt OK skjermunderholdning. Basert på opplevelsen var turen sydover en god del hakk mer positiv enn hjemturen.
Sunclass Airlines var bedre enn forventet og vi skal ikke se bort fra at det igjen kan bli en ny chartertur med Tui og Sunclass Airlines.

Reisedato: mars 2022
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, SteRos
Anmeldt 8. januar 2022

Flyet var forsinket, og måtte vente i 9 timer på grunn av trøbbel med flymotoren, dette var på vei fra Gardemoen - gran canaria, på vei hjem oppstår det samme problemet med den samme flytypen, som omsider flyselskapet Sunclass lovte at de ikke skulle bruke på hjemreisen. Det endte til slutt med at vi måtte bli innlosjert på hotell, før vi kan reise igjen imorgen, (hvis ikke det oppstår nye motorproblemer da selvsagt). Var også dårlig tilbud på mat og vann der vi satt i 7 timer å ventet på hjemreisen, fikk derimot en kjeksbit, som minnet mer om hundeför og en vannflaske. Maten på flyet vi hadde bestilt på forhånd så vi ikke snurten av, der vi satt inne i flyet i påvente av å ta av, før vi ble beordret inn på flyplassen igjen.

Håper derimot Sunclass kan levere imorgen, ettersom en ny arbeidsuke starter på mandag.

Reisedato: januar 2022
Takk, eirika2022