Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ufin flyvertinne på DK 1015”
Anmeldelse av Sunclass Airlines


Anmeldt 7. september 2022 via mobile enheter

Fløy med flyselskapet t/r Palma, og var egentlig superfornøyd. Spesielt kommunikasjonen fra cockpit på returen (DK 1015) imponerte meg. Det er både interessant, hyggelig og beroligende når kapteinen "bjudar på".

På returen (DK 1015) kunne imidlertid noen høre en flyvertinne, svensk, lyshåret, si til en kollega at hun var så lei av nordmenn, og at nordmenn er så "smutsiga". Dette skjedde mens de samlet inn søppel, og er etter min mening svært lite sjarmerende. På denne flighten var det barnefamilier og godt voksne, og ingen "smutsiga", så vidt jeg kunne se.

Dette fester seg nesten best, to støkne flygninger til tross. Dessverre.

Reisedato: september 2022
Takk, 19marih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 285)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 1 285 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2022

Helt ubrukelige mennesker, alt tar ufattelig lang tid. Flyene blir alltid utsatt, og det finnes flere latterlige regler.

Reisedato: juni 2022
Takk, Hurpsl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2022

jeg fikk gratis billetter til de beste setene og de vant jeg av suncalss Airlines for 2 personer jeg og kjæresten min Caserine fikk velge sted og vi valgte Nord-Korea det var ikke så gøy siden vi ble stoppet av jagerfly ble nesten skutt ned vi ble så redde jeg mystet colaen min men siden det er suncass airlines så fikk jeg en ny en og det synes jeg var ganske så nice

Reisedato: mars 2022
3  Takk, PETERMANNEN69696969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2022

Bra service. Å mye servering av mat. lite toalett kø. Bra sette med halvveis ben plass.
Det var Internett ombord som funket helt greit. Å en egen nettside til å bestille mat å dutyfree varer.

Reisedato: april 2022
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
3  Takk, klokturist6969696969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. april 2022

Etter noen negative opplevelser med charterselskap mange år tilbake tok vi likeven sjansen på nytt og valgte Sunclass Airlines ifm vår tur til Kapp Verde. Vi valgte å oppgardere til Sunclass Pluss - noe jeg tror vare et godt valg selv om flytype ble endret på hjemturen. På turen sydover var det OK sitteplass, hyggelige flyverter, grei flymat og OK skjermunderholdning. På turen sydover fikk vi derimot besked om at flytypen ble endret på hjemturen der seteplassering da var lik økonomidelen. Maten var fortsatt OK mtp at det er flymat og forsatt OK skjermunderholdning. Basert på opplevelsen var turen sydover en god del hakk mer positiv enn hjemturen.
Sunclass Airlines var bedre enn forventet og vi skal ikke se bort fra at det igjen kan bli en ny chartertur med Tui og Sunclass Airlines.

Reisedato: mars 2022
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, SteRos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.