“Sunclass, detter var absolutt ikke bra nok”
Anmeldelse av Sunclass Airlines

Anmeldt 17. juni 2023

Etter en relativt god opplevelse i 2022, så vi frem til det samme i 2023 (Mai), men ble fryktelig skuffet. Bytte av fly (flytype/konfigurering) gav oss en ubehagelig opplevelse vi hadde betalt ekstra for å unngå, men på hjemreisen ble sete-plasseringen endret slik at vi ikke fikk sitte alene, som vi hadde betalt ekstra for å ha. Rett skal være rett, Sunclass kompenserte hele beløpet for ekstra betaling for seter, men de forstår tydeligvis ikke at det kan være andre grunner enn det økonomiske som ligger til grunn for at opplevelsen blir ubehagelig - det hjelper altså ingenting å få tilbakebetalt noe som helst, når turen hjem gjorde avslutningen på ferien svært ubehagelig. Når vi i tillegg fikk vite av noen som satt på 2-seter rader at de ikke hadde betalt ekstra for det, forstår vi enda mindre av at vi, som hadde betalt, ikke ble prioritert når det skjedde endringer - beklager Ving og Sunclass, dette frister ikke til gjentagelse

Reisedato: mai 2023
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, ExoticTravelTom

Anmeldt 1. juni 2023

Dette er det trangeste og minst behagelige fly jeg har reist med.
Dårlig plass til bena og setene kunne ikke legges ned for knappen som fikset dette var i ustand. ( Hadde uansett ikke vært mulig grunnet liten plass) Det å spise ble en veldig dårlig opplevelse. Det blir spurt om jeg betalte ekstra for benplass, jeg er 161 cm høy så dette så jeg ikke på som nødvendig. Hadde uansett ikke gjort det mer behagelig for det var smale seter i tillegg. Synd Ving bruker dette flyselskapet og jeg kommer aldri til å reise med Sunclass Airlines igjen.

Reisedato: mai 2023
Takk, 552turids
Anmeldt 28. januar 2023

Ving sin charter er ikkje å anbefale!! Aldri meir!! Forsinkelse utreise 62 timer/ hjemreise 19 timer. Bestilte seter på pluss, men det er det trangeste flyet jeg har sittet i ! Forferdelige utslitte seter!!Flyet måtte hver vei mellomlande for å fylle drivstoff, så vi satt i flyet i 16 timer. Velg heller Emiratene eller Thai air!!Eneste som må få skryt er personal på hjemreisen, de var veldig hyggelig og delte ut en liten flaske vin, som plaster på såret for 19 timer forsinkelse;)

1  Takk, Sfo60
Anmeldt 26. januar 2023

Valgte denne gang å reise med Ving og sunclass Airlines.
Betalte for oppgradering til midtre cabin med bedre plass og komfort. Betalte ekstra itillegg for å få sitte ved siden av hverandre. Dette for å gjøre den lange turen mer behagelig. Da vi kom i flyet var det slettes ikke sånn det var. Veldig små seter. 3+3+ 3. Altså 9 seter i raden. Normalt er det 8. Ble en utrivelig tur med mye frustrasjon. Mat måtte spise på omgang. Sete kunne i mange tilfeller ikke legges bakover da personen der fikk sine ben klemt. Utrygt pga trang plass ved evt evakuering.
Betjeningen var frustrerte pga av mye klaging og ble derfor sure og nebbet. Kapteinen kom med beklagelse
Ang trangt fly. Veldig uvanlig. Så jeg vil nok ikke velge sunclass airlines igjen.

Takk, Lena A
Anmeldt 15. januar 2023

Det er den verste opplevelsen jeg har hatt med et selskap. Alt var feil fra start til slutt med forsinkelser og dårlig kommunikasjon. Og når man endelig kom på flyet var personalet helt ubrukelige. Dårlig service og uhyggelig folk. Kommer absolutt ikke til å reise med dere igjen, og vil ikke anbefale det videre.

Takk, Anmelder1234