Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ubrukelig kundeservice”
Anmeldelse av Sunclass Airlines


Anmeldt 25. juni 2023

Mer ubrukelig kundeservice skal man lete lenge etter. Åpningstider 12-14 i uke dager. Helt katastrofe.

Reisedato: juni 2023
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Maria W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 294)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 294 anmeldelser

Anmeldt 17. juni 2023

Etter en relativt god opplevelse i 2022, så vi frem til det samme i 2023 (Mai), men ble fryktelig skuffet. Bytte av fly (flytype/konfigurering) gav oss en ubehagelig opplevelse vi hadde betalt ekstra for å unngå, men på hjemreisen ble sete-plasseringen endret slik at vi ikke fikk sitte alene, som vi hadde betalt ekstra for å ha. Rett skal være rett, Sunclass kompenserte hele beløpet for ekstra betaling for seter, men de forstår tydeligvis ikke at det kan være andre grunner enn det økonomiske som ligger til grunn for at opplevelsen blir ubehagelig - det hjelper altså ingenting å få tilbakebetalt noe som helst, når turen hjem gjorde avslutningen på ferien svært ubehagelig. Når vi i tillegg fikk vite av noen som satt på 2-seter rader at de ikke hadde betalt ekstra for det, forstår vi enda mindre av at vi, som hadde betalt, ikke ble prioritert når det skjedde endringer - beklager Ving og Sunclass, dette frister ikke til gjentagelse

Reisedato: mai 2023
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juni 2023

Dette er det trangeste og minst behagelige fly jeg har reist med.
Dårlig plass til bena og setene kunne ikke legges ned for knappen som fikset dette var i ustand. ( Hadde uansett ikke vært mulig grunnet liten plass) Det å spise ble en veldig dårlig opplevelse. Det blir spurt om jeg betalte ekstra for benplass, jeg er 161 cm høy så dette så jeg ikke på som nødvendig. Hadde uansett ikke gjort det mer behagelig for det var smale seter i tillegg. Synd Ving bruker dette flyselskapet og jeg kommer aldri til å reise med Sunclass Airlines igjen.

Reisedato: mai 2023
Takk, 552turids
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. januar 2023

Ving sin charter er ikkje å anbefale!! Aldri meir!! Forsinkelse utreise 62 timer/ hjemreise 19 timer. Bestilte seter på pluss, men det er det trangeste flyet jeg har sittet i ! Forferdelige utslitte seter!!Flyet måtte hver vei mellomlande for å fylle drivstoff, så vi satt i flyet i 16 timer. Velg heller Emiratene eller Thai air!!Eneste som må få skryt er personal på hjemreisen, de var veldig hyggelig og delte ut en liten flaske vin, som plaster på såret for 19 timer forsinkelse;)

Reisedato: januar 2023
1  Takk, Sfo60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. januar 2023

Valgte denne gang å reise med Ving og sunclass Airlines.
Betalte for oppgradering til midtre cabin med bedre plass og komfort. Betalte ekstra itillegg for å få sitte ved siden av hverandre. Dette for å gjøre den lange turen mer behagelig. Da vi kom i flyet var det slettes ikke sånn det var. Veldig små seter. 3+3+ 3. Altså 9 seter i raden. Normalt er det 8. Ble en utrivelig tur med mye frustrasjon. Mat måtte spise på omgang. Sete kunne i mange tilfeller ikke legges bakover da personen der fikk sine ben klemt. Utrygt pga trang plass ved evt evakuering.
Betjeningen var frustrerte pga av mye klaging og ble derfor sure og nebbet. Kapteinen kom med beklagelse
Ang trangt fly. Veldig uvanlig. Så jeg vil nok ikke velge sunclass airlines igjen.

Reisedato: januar 2023
Takk, Lena A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.