Ingen matIngen vannMåtte betale 66€ for 3 bagasjeAnbefales ikkeDårlig serviceMan får bedre tilbud fra andre steder
13–17 av 8 737 anmeldelser
Meget fornøyd med Pegasus. De gangen vi har brukt dem er det liten eller ingen forsinkelse. Effektive og greie.
Vi var 12 personer som reiste. Ei i gruppa hadde, i farta, glemt å ta med sitt etternavn som gift. Etter masse frem og tilbake per telefon, hvor vi ble lovet en Mail som bekreftet at endring av navnet var gjort, fikk vi til slutt beskjed per telefon fra Pegasus og Bravo-fly at hun bare Lotte bestille ny bilett.
Med andre ord dobbel pris pga feilskriving.
Et annet problem var at vi skulle videre fra Istanbul til Antalya med innenriksfly fra samme selskap. Bagasjehrensen til Istanbul var 20 kg, men innenriks var den 15 kg, og kunne ikke endres.
Når du handler i Istanbul kan 15 kg raskt økes til 20, men ikke omvendt.
Men for å ta noe positivt. Varmretten vi kjøpte på flyet var greit priset, nok mat for en 4-timers flytur, og - den var faktisk god. (Norwegian, se og lær).
Konklusjon: se opp for skrivefeil, for da blir du melket. Ellers helt greit.
Under gjennomsnitt nivå for lavpris-selskap. Ved bestilling av billett via Sky-Tours var det ikke mulig å hake av for baggasje på bestillingsskjemaet så det tilkom gebyr på rundt 300.- NOK hver vei.
Flyet ser gammelt ut innvendig, veldig dårlig renhold og trang benplass, flypersonalet var dårlig i engelsk.