“Verste flyselskap”
Anmeldelse av Pegasus Airlines

Anmeldt 4. januar 2019

Ingen matIngen vannMåtte betale 66€ for 3 bagasjeAnbefales ikkeDårlig serviceMan får bedre tilbud fra andre steder

Reisedato: januar 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Sky-tours
Takk, Getaway21870243033

Anmeldt 18. desember 2018

Meget fornøyd med Pegasus. De gangen vi har brukt dem er det liten eller ingen forsinkelse. Effektive og greie.

Reisedato: september 2018
Takk, Jan-Erik S
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Vi var 12 personer som reiste. Ei i gruppa hadde, i farta, glemt å ta med sitt etternavn som gift. Etter masse frem og tilbake per telefon, hvor vi ble lovet en Mail som bekreftet at endring av navnet var gjort, fikk vi til slutt beskjed per telefon fra Pegasus og Bravo-fly at hun bare Lotte bestille ny bilett.
Med andre ord dobbel pris pga feilskriving.
Et annet problem var at vi skulle videre fra Istanbul til Antalya med innenriksfly fra samme selskap. Bagasjehrensen til Istanbul var 20 kg, men innenriks var den 15 kg, og kunne ikke endres.
Når du handler i Istanbul kan 15 kg raskt økes til 20, men ikke omvendt.
Men for å ta noe positivt. Varmretten vi kjøpte på flyet var greit priset, nok mat for en 4-timers flytur, og - den var faktisk god. (Norwegian, se og lær).
Konklusjon: se opp for skrivefeil, for da blir du melket. Ellers helt greit.

Reisedato: november 2018
Takk, 822perv
Anmeldt 30. oktober 2018

Under gjennomsnitt nivå for lavpris-selskap. Ved bestilling av billett via Sky-Tours var det ikke mulig å hake av for baggasje på bestillingsskjemaet så det tilkom gebyr på rundt 300.- NOK hver vei.

Reisedato: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Sky-tours
Takk, Climber63125033253
Anmeldt 29. oktober 2018

Flyet ser gammelt ut innvendig, veldig dårlig renhold og trang benplass, flypersonalet var dårlig i engelsk.

Reisedato: oktober 2018
Takk, tolandvi